|
|
| נשלח ב-28/6/2011 14:52 |
|
| |
אני צריכה להשלים פערים.אין לי מושג מה זה המייל של הפורום אשמח אם יעדכנו אותי. באופן כללי,אם אני לא מרבה לשלוח הודעות זה לא בגלל שאני לא חברה נאמנה,אלא מסיבות שאינני יכולה לפרט כאן. אני חייבת בדחיפות תמונות מענינות על שאול אלסון!! "כל היודע דבר על מקום המצאו [ויותר מזה],מתבקש לדווח לתחנת המשטרה הקרובה....." חובה לעדכן אותי כשהוא מתארס ועם מי!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2011 13:54 |
|
| |
לבבית, יש הסבר בדפים הקודמים מה זה המייל של הפורום. תקראי בעיון ואם בכל זאת תסתבכי תגידי.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/7/2011 14:22 |
|
| |
גם אני חברה בפורום הזה במקרה ואני לא נכנסת לכאן בקביעות-לימודים לימודים ועוד פעם לימודים אבל אני רוצה לקבל אתהסיסמא אפשר בבקשה?...
|
|
|
|
| נשלח ב-11/7/2011 15:51 |
|
| |
ללבבית:ישלי רק פרט קטן עליו:
הרבה אמרו לי ובכלל שיש לו אחות שמתגוררת בירושלים
שמחתי להיות לך לעזר
|
|
|
|
| נשלח ב-17/7/2011 02:51 |
|
| |
זה בערך כמו להגיד,שיש בתוך הים טיפה אחת בצבע אדום...,לכי תמצאי אותה. תודה בכל אופן על המידע,אבל אם הוא יהיה קצת יותר ממוקד,הוא יתרום יותר.את יכולה לשלוח לתיבה הפרטית,אם לחברי הפורום,נראה הדבר כחפירה..
|
|
|
|
| נשלח ב-17/7/2011 03:31 |
|
| |
רוצה תמונות תגידי לי ואשתדל לשלוח לך מה שיש לי 
|
|
|
|
| נשלח ב-17/7/2011 17:05 |
|
| |
סליחה על חוסר הידע שלי, אבל מה ואיזו סיסמא??? אני כותב לפורום כרגיל, אז למה צריך סיסמא?
|
|
|
|
| נשלח ב-17/7/2011 17:08 |
|
| |
סליחה על חוסר הידע שלי, אבל מה ואיזו סיסמא??? אני כותב לפורום כרגיל, אז למה צריך סיסמא?
|
|
|
|
| נשלח ב-17/7/2011 19:18 |
|
| |
picpic, למייל של הפורום יש סיסמה. ועליו תוכל לקרוא באשכול: ״שימו לב - הסדרים חדשים בפורום״
|
|
|
|
| נשלח ב-3/12/2012 23:55 |
|
| |
שימו לב - ריענון סיסמה!
| אידי כתב: |  | את הסיסמה למייל יקבלו חברים פעילים בלבד, שהוכיחו קביעות במשך פרק זמן מתקבל על הדעת.
הסיסמה תתחלף כל פרק זמן, והסיסמה המחודשת תינתן לחברים הפעילים כנ"ל.
(שימו לב, אנחנו מסתכלים על רשימת החברים של הפורום כדי לראות למי לשלוח סיסמה... הוראות להצטרפות לרשימת חברי הפורום - באשכול " איך_עושים_את_זה".) |
|
הגיע הזמן לרענן את הסיסמה :) חברים פעילים? תקבלו עדכון. חברים לא פעילים? הגיע הזמן להתחיל לפעול, לכתוב, להגיב, ליזום ולקחת חלק פעיל בפורום - בין דפי האשכולות ומאחורי הקלעים. נקבל אתכם בברכה ובשמחה! :)
תוקן על ידי אידי ב- 03/12/2012 23:56:15
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/12/2012 12:24 |
|
| |
אני רוצה גם את הסיסמא ולא קיבלתי! אולי תגדירו טוב יותר מה זה חברים פעילים?? אני יחסית חברה די הרבה זמן, חצי שנה בערך. משתדלת להגיב כשמתאפשר ואפילו פתחתי אשכול מוצלח אחד. מספיק?
|
|
|
|
| נשלח ב-6/12/2012 14:19 |
|
| |
א. יישר כוח על האשכול ההוא, הוא אכן מוצלח ותורם. ב. 14 הודעות בחצי שנה - זה לא נחשב כל כך פעיל נשמח לשמוע ממך יותר, ואז גם תקבלי בשמחה את הסיסמה!
|
|
|
|
| נשלח ב-13/12/2012 19:16 |
|
| |
אמממ אני לא אוהב להתלהב מעצמי אבל צר לי אסתרק את אמנם פתחת את האשכול אבל לא נתת לו כלום רק רעיון
|
|
|
|
| נשלח ב-30/10/2013 22:02 |
|
| |
אוקיי תסכימו איתי שאני נקראת פעילה ואידי מכיוון שאני קצת בספק לגבי חלק מהתמונות אז אני חושבת שאני פשוט ישלח לך בפרטי כל תמונה ואז אני ידע אם להעלות אותה או לא-מקווה רק שיהיה לך זמן 
|
|
|
|
| נשלח ב-30/4/2015 10:06 |
|
| |
רענון סיסמא!!!
| אידי כתב: |  | שימו לב - ריענון סיסמה!
| אידי כתב: |  | את הסיסמה למייל יקבלו חברים פעילים בלבד, שהוכיחו קביעות במשך פרק זמן מתקבל על הדעת. הסיסמה תתחלף כל פרק זמן, והסיסמה המחודשת תינתן לחברים הפעילים כנ"ל.
(שימו לב, אנחנו מסתכלים על רשימת החברים של הפורום כדי לראות למי לשלוח סיסמה... הוראות להצטרפות לרשימת חברי הפורום - באשכול "איך_עושים_את_זה".) |
|
הגיע הזמן לרענן את הסיסמה :) חברים פעילים? תקבלו עדכון. חברים לא פעילים? הגיע הזמן להתחיל לפעול, לכתוב, להגיב, ליזום ולקחת חלק פעיל בפורום - בין דפי האשכולות ומאחורי הקלעים. נקבל אתכם בברכה ובשמחה! :)
|
|
|
|
|
|
|