|
|
| נשלח ב-19/8/2011 00:20 |
|
| |
אבל שפירו גם הילדים מארצות הברית מגיעים מעדות שונות ומחוגים שונים, ושיש אשכנזים שהם מתפללים בהברה ספרדית
|
|
|
|
| נשלח ב-19/8/2011 11:14 |
|
| |
/
איך ההופעה עברה מבחינתך?
אגב, בשורה מאחורי, ישבה משפחה מסויימת שיש לה "פרח" במיאמי מזרח. השם הפרטי של הילד הוא מרדכי(שם משפחה לא זוכר). מכיר אותו?
כל משך ההופעה שלהם עודדו אותו.
| madog2425 כתב: |  | אני בפרחי מיאמי ישראל[/quote]
[quote]אני בפרחי מיאמי ישראל |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-19/8/2011 17:09 |
|
| |
| משיחמשיח כתב: |  | | אבל שפירו גם הילדים מארצות הברית מגיעים מעדות שונות ומחוגים שונים, ושיש אשכנזים שהם מתפללים בהברה ספרדית |
|
אתה צודק אבל אנגלית במבטא אמריקאי הרבה יותר קל להגות בהברה אשכנזית מאשר במזרחי... ולהפך עברית במבטא ישראלי הרבה יותר קל להגות בעברי (שיותר קרוב למזרחי) מאשר באשכנזית. כך שגם פרחים אמריקאים יוצאי עדות המזרח הרבה יותר קל להם לשיר באשכנזית אמריקאית... ולהפך.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/8/2011 00:16 |
|
| |
לאלו שחוות דעתו שלילית(ואני בתוכם) לגבי הופעתם של מיאמי מזרח, נעבור לשאלה הבאה:
האם בכלל יש צורך במקהלה הישראלית?
אז נכון שענינו. אבל זה היה אחרי ששמענו את השיר מי לה' אלי, ועוד לפני שראינו אותם במופע.
כעת שגם שמענו וגם ראינו, מה דעתכם?
דעתי שבכל זאת יש צורך. אחרי הכל צריכים לתת להם לפחות את השנה שנתיים ואז להכריע.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-21/8/2011 02:26 |
|
| |
גם דעתי.
בפרט שמנחם קליין בשטח וזה מחזיר את מיאמי לשנות האקספריאנסים המוקדמות... (טוב, נו, רק את מיאמי ישראל :)
--
לגבי ההגייה: נשמע לי מאוד ישראלי וזורם בהברה עברית.
ובמה הם מיאמי אם ככה? באיכות השירה המדהימה. מיאמי ממש - ואני באמת חושבת ככה.
(מקווה שזה בסדר שאני עונה, למרות שחוות דעתי דווקא חיובית...)
תוקן על ידי אידי ב- 21/08/2011 02:28:36
|
|
|
|
| נשלח ב-21/8/2011 04:41 |
|
| |
הצלחתם לקומם אותי במקצת....
[quote] גם דעתי.
[/quote]
מה זה?????? סוג של התנצלות??????
דעתי גם היא חיובית ביותר ואגיד לכם מה?!!!!! מכל ההופעה הכי אהבתי את הסולו הישראלי בשיר תורה תבלין (אם אינני טועה אז שמו של הסולן הוא יחזקאל....)!!!!!(עד כמה שניתן להגדיר את זה כך כי באופן כללי ה-כ-ל היה יפה)....ומי שלא מבין את כוונתי שיצפה שוב בשיר....(כמובן "על טעם וריח"- אבל מכאן ועד התנצלות.......ארוכה הדרך....אדרבה! דעות חיוביות הם חיוביות בהחלט!....)
המשיכו להביע את דעותיכם! גם אם הם קצת מנוגדות לדעות האחרות.....זה חלק מהיופי בדיונים! (אבל אף אחד לא צריך להתנצל על דעותיו! ולא לזלזל בדעות אחרות...)
|
|
|
|
| נשלח ב-21/8/2011 07:49 |
|
| |
| אידי כתב: |  | גם דעתי.
בפרט שמנחם קליין בשטח וזה מחזיר את מיאמי לשנות האקספריאנסים המוקדמות... (טוב, נו, רק את מיאמי ישראל :)
--
לגבי ההגייה: נשמע לי מאוד ישראלי וזורם בהברה עברית.
ובמה הם מיאמי אם ככה? באיכות השירה המדהימה. מיאמי ממש - ואני באמת חושבת ככה.
תוקן על ידי אידי ב- 21/08/2011 02:28:36 |
|
אבל מה עושה אותם דווקא מיאמי???
האיכות שירה שלהם באמת טובה, אבל מכאן ועד הדרך להיות "היורשים" (ביטוי שאני לגמרי לא מסכימה איתו ומושג שלעולם לא יוכל להיות) וה"תאומים" הדרך עדיין רחוקה.
בשבילי הם יהיו מיאמי רק אם הם ישמעו לי בדיוק כמוהם.
בקיצור- שישמעו כמו מיאמי חו"ל אבל עם ילדים מהארץ.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/8/2011 11:10 |
|
| |
מיאמזרח הם לא היורשים אבל בהתחשב בעובדה שמיאמערב קצת "יורדת" דעת רובם פה שלפחות בהופעה הזו מיאמזרח הוכיחו שהם יותר טובים! - לדעתי זה הכל בגלל מנחם קליין שבדיוק כמו ירחמיאל הצעיר והמצליח! ברור שבניסיון של המיאמערבים בשירה והריקודים המיאמזרחים לא מנסים אפילו להתחרות... אל תשכחו זאת הפעם הראשונה שהמיאמזרחים הופיעו על במה בפני קהל רב, ובשביל פעם הראשונה הציון בודאות עובר את המאה...
|
|
|
|
| נשלח ב-21/8/2011 21:43 |
|
| |
אידי אפשר לישאול שאלה? 
|
|
|
|
| נשלח ב-21/8/2011 21:51 |
|
| |
אפשר שואלים שאלות ששיכות לאשכול ואז מי שמעוניין יענה לך מה את אומרת הולך טוב נכון? 
|
|
|
|
| נשלח ב-21/8/2011 23:59 |
|
| |
| shapiro3 כתב: |  | | מנחם קליין שבדיוק כמו ירחמיאל הצעיר והמצליח! |
|
נכון! נכון! נכון!
(אם כי מבחינה מוזיקלית, ברור שירחמיאל הוא האחראי להצלחה.)
--
נ"ב -
אימי, שיר ענתה לך נכון - בכל אשכול אפשר לשאול שאלות, אבל רק אם הן קשורות אליו.
תוקן על ידי אידי ב- 22/08/2011 00:00:50
|
|
|
|
| נשלח ב-22/8/2011 19:45 |
|
| |
אם מיאמי מזרח יופיעו לבד, תבואו להופעה?
דעתי האישית:
אם מיאמזרח יופיעו לבד, אני לא יבוא להופעה. מה לעשות? המרחק עוד רב בין מיאמי מזרח למיאמי מערב "כרחוק מזרח ממערב".
|
|
|
|
| נשלח ב-22/8/2011 20:02 |
|
| |
ברור לי שאני לא ילך כי הם לא משתווים למיאמי "מערב"
|
|
|
|
| נשלח ב-22/8/2011 21:48 |
|
| |
אם זה יהיה זמין ונוח מספיק - אז כן. (מסירות נפש מיוחדת לא הייתי עושה...) האמת? זה יהיה הרבה בזכות מנחם.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/8/2011 22:05 |
|
| |
אני דווקא הייתי מאד רוצה לבוא, כי אם כן הם היו עושים בטח משהו מושקע והעיקר כי זה יהיה בסגנון מיאמי של פעם, עם שירים מכל התקופות, כולל תקופת רווח (כמו: "ונהיה"...), וגם תקופות מוקדמות יותר...
|
|
|
|
|