|
|
| נשלח ב-26/5/2011 18:23 |
|
| |
מסע אישי נגד סובול
אלה מבין משתתפי הפורום הותיקים יותר (לא הטרמפיסטים החדשים העושים בפורום קרדום לקידום מטרות אישיות וחיסול חשבובות), לא יתקשו לזכור שאינני נמנה על חסידיו של הד"ר.
אך לאחרונה נחצו גבולות.
מסע אישי, מתוזמן "ומתוזמר" היטב, ממוקד ורצחני מופעל כנגד סובול וכל מי שעובד עמו, ואשר זועקת ממנו מגמתיות אישית פוגענית.
זוהי חצייה נוספת של קווים אדומים בולטים שהפורום סובל מהם לאחרונה.
זה יותר מברור כי מדובר כאן בחיסול חשבונות אישי נגד משפחת סובול !
- האם ברנהולץ צנווירט ושוורץ – הם חזני הדור ???
הם החזנים שעולם החזנות פיספס ???
עזי שוורץ , סיימון כהן ,נתנאל הרשטיק, גליק והחזן הצבאי – לא טובים יותר ?
טובים הרבה יותר !!
ודרך אגב, "מהרמה" ,למיטב ידיעתי אף אחד מהם לא עשה עם סובול שום דיסק והם הופיעו יותר מפעם אחת בהיכל התהילה בת"א .
גם החזנים אדלר ורנד הוציאו דיסק רק עכשיו, לאחר שנים של עבודה משותפת.
אני שומע את הדיסקים שסובול מוציא , מהבוקר עד הערב . אין שום דבר בתעשיית החזנות שמתקרב לכך . הן ברמת החזנות והן ברמת העיבודים. העיבודים של סובול ובנו ,הם מודל לחיקוי. הם מפארים את החזנות ולא מדרדרים אותה כמו העיבודים המצחיקים של שאר המתחרים ( שיקרים ללבך ) .
אם זו הבנתך"מהרמה" המוסיקאלית לגביי חזני הדור "המפוספסים" ולגביי העיבודים "הגרועים",מבינים אנו כולנו מהי רמתך המוסיקאלית ולמה כנראה קיבלת שלילי מסובול.
אני קורא למנהלי הפורום , לעצור מהר את ההתנצחות האישית ולסגור את הבמה "למאוכזבי סובול" ...
תוקן על ידי רוממות ב- 26/05/2011 18:26:10
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-26/5/2011 19:24 |
|
| |
ניסיתי לתרגם עם גוגל אבל זה בדיוק עובד
I apologize in advance to Moshe Libson and anyone else that it offends that this is in English. I think this and similar eshkolot are disgusting. Lashon hara, spreading lies and dirt about Dr Sobol and his son. The comments here about turning off the microphone are wrong, it looks like I take a step back and the noise from the applause overrides the sound from my mic. It was and is a pleasure to perform with the Sobols, they are reals pros, challenging and don't mess around. Every detail in every concert is planned and worked out. I have produced a few small concerts, and I can tell you as someone who has done it (small time), it would be difficult to reach a higher level than Sobol's. Dr Sobol doesnt owe anyone anything. He is in business to make music and money.
If you think you can do better, then go for it! And please don't tell me that he has a monopoly, he didn't start with a monopoly, he worked hard for many years to reach where he is today. I am honoured to be asked to sing/Daven, and it has nothing to do with whether or not you make a disc with him. Just look at Glick, Netanel Herstik, Shai Abrahamson, Chazan Adler only recently made a disc with him. Bekitsur, nothing to do with discs. Bottom line, if you are good enough, if you are prof enough to sing with an orchestra he will work with you. If you are prof and can sell tickets, he will work with you. Why is this wrong? This is business. How he spends his time, where he Daven's, which nusach he Daven's is none of my or anyone's business. If he was the Chief Rabbi then maybe the Tsibur would have a right to express their opinion by voting for or against. Who ever is trying to dirty his name is clearly scared and jealous and will pay dearly, both in this world and beOylom Habo. Dr Sobol's cheshbonoys are between him and the Ribono Shel Olam, and nobody else. Kol Tuv to everyone. Forum management please delete these lies and slander.
 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-26/5/2011 19:48 |
|
| |
רוממות, תגיב לעצם הענין בו פורסם שסובול רועה בשדות זרים ,נשמח לשמוע האם גם על זה תמצא דברי סנגוריה
|
|
|
|
| נשלח ב-26/5/2011 20:07 |
|
| |
זה לא העסק שלי וגם לא של אף אחד אחר. וברור שהקב"ה לא עשה אותי ולא אותך שוטר עליו אני בקושי מסתדר עם עצמי ממש חבל ממש לרצוח בן אדם תחשוב שזה היה הבן שלך
|
|
|
|
| נשלח ב-26/5/2011 20:13 |
|
| |
סובול צריך לפחות להכחיש זאת ולא להתעלם, שנית המשל לאם זה היה הבן שלי לא נכון, כי אם זה היה בני הייתי מונע ממניע רגשי, כעת שאני רק צופה מהצד זה המניע האמיתי כיון שזה בא מההיגיון והשכל
|
|
|
|
| נשלח ב-26/5/2011 20:14 |
|
| |
סובול צריך לפחות להכחיש זאת ולא להתעלם, שנית המשל לאם זה היה הבן שלי לא נכון, כי אם זה היה בני הייתי מונע ממניע רגשי, כעת שאני רק צופה מהצד זה המניע האמיתי כיון שזה בא מההיגיון והשכל
|
|
|
|
| נשלח ב-26/5/2011 20:35 |
|
| |
ומה עם שאר מה שכתבתי? שוטר אלוקי....עסק שלי שלך...??
|
|
|
|
| נשלח ב-26/5/2011 23:58 |
|
| |
בס"ד סיימון, 1. א. אליך, ודרכך לכל החזנים שמגיבים - אינכם אובייקטיביים. נ ק ו ד ה. FULL STOP! אני אינני חזן/חבר מקהלה/תלמיד מכון כזה או אחר/או מועמד לכל אחד מהנ"ל, ולכן אני מתיימר להביע דיעות.
ב. אף אחד מכם, עדיין, לא התייחס לגופה של טענה !!!
ג. אני כותב כאחד שבהחלט נהנה מעבודתו של סובול , קונה דיסקים בהפקתו ונהנה מידי פעם ללכת לקונצרט. (את הערותי אני רושם כאן, באופן ענייני) ודווקא בכאב שמא אצטרך לוותר על חלק מכך...
2. לתוכן דבריך, <<<שים לב בבקשה! איני מתייחס לשטויות דוגמת פאה/תואר ד"ר או איך לנהל ביזנס>>>
א. אין זה נכון שרק רב ... גם על אדם שמתיימר להביא אלי קטעי תפילה (גם אם הוא מכנה זאת "ליטורגיקה יהודית") לעמוד בסטנדרטים מסויימים. ואל תיתמם שה"נוסח" או שם בית הכנסת הם מה שמטריד כאן... (כמו גם בעל תוקע, קורא בתורה ועוד) אני ואחרים ל א מוכנים ללכת להופעות.תפילות בהם מנצח/מחזן מי שמופיע בבית כנסת קונסרבטיבי. ממילא...
ב. אם הפרסום אינו נכון, אנא!! הקל מעלינו ופרסם, ד"ר נכבד, באופן אישי או ע"י אחר הכחשה נמרצת. אם הפרסום כן נכון - * אין בזה משום לשון הרע. הרי זה היה בפני ציבור די מכובד, לא? * וכן זה סימן שלדעת הד"ר א י ן בכך פסול, ושוב, אין זה לשון הרע, לא כן? ולכן...
ג. מדוע שלא יתפרסמו הדברים? (אם הם נכונים) וימנעו ממני ומאחרים מה שאיננו רוצים, ומי שלא אכפת לו ממיחא יוכל להמשיך... אין כאן שום תפקיד שיטור אלוקי או אזרחי, איני מנסה לשנות/להעניש אלא למנוע מ ע צ מ י ללכת למקום שפסול (או מופיע בו פסול) מבחינתי. כן, זה בהחלט עסק שלי אם ליהנות מה"עסק" שלו.
ד. סיימון היקר (והמעולה)! הרם את הכפפה! אם ידוע לך בוודאות שהסיפור המדובר הוא lies and slander כהגדרתך, אנא!! כתוב תגובה בסגנון: אני יודע שד"ר סובול לא התפלל שם.... ובזה יגיע כל ה"דבר הזה" לקיצו!!ומן השמים תבורך בכפליים. יכול???
|
|
| נשלח ב-27/5/2011 01:02 |
|
| |
מהמרה, עשית צחוק מעצמך לגבי הלינק ליוטיוב שהבאת, הבט והאזן היטב שוב ושים לב שלמר מפסיק את שירתו בדיוק בדקה 5:34
|
|
|
|
|