אני בת 27 + 2 נשואה 7 שנים...
התחתנתי כשאני הרגשתי שאני בשלה לנשואין... הבעיה היא כזאת.. שאני מרגישה שעשיתי את טעות חיי!
בבחירת הבן זוג..לא טוב לי במקום שבו אני נמצאת... יש לי שתי אפשרות או לפרק את המשפחה או להמשיך את חיי
בלי אהבה...
מה אומרים להמשיך ככה או לפרק?
נשלח ב-30/5/2011 21:01
ויש עוד אפשרות, להתייעץ. ואני בטוח שאת לא היחידה שחושבת מחשבות כאלו, זה טבעי. אבל תמיד ניתן לשפר את חיי הנישואין ובוודאי כשיש רצון טוב משני הצדדים.
נשלח ב-30/5/2011 21:13
אני לא ממש מאמינה ביעוץ.. היעוץ יכול לעזור לתקופה מסויימת.. הבעיה היא שאני לא אוהבת ולא מסכימה עם החשיבה, הדרך חיים שהשתנתה אצלו מה יעזור יעוץ???!!!! ישנה את האופי והחשיבה שלו???!!!!
נשלח ב-30/5/2011 22:47
אחת27 הייעוץ לא אמור דווקא לעזור לך בנישואין. הייעוץ אמור לעזור לך לקבל החלטה נכונה בס"ד. החלטה לפרק את המשפחה במצב שלך היא החלטה מאד לא פשוטה לכל המעורבים בעניין. אם תתייעצי תוכלי לקבל תמונת מצב יותר בהירה על כל המעלות והמגרעות של כל צעד שתעשי, וכך כל החלטה שלך תהיה יותר אחראית ורחבת אופקים. בהצלחה על כל מה שתעשי
נשלח ב-30/5/2011 22:48
אנשים משתנים, אחת... גם את גדלת ב-7 השנים האחרונות והשתנית... לפני שאת עושה צעדים קיצוניים, תמיד כדאי לנסות. (אני לא מנסה בכלל לנגן על המצפון, אבל יש לך גם 2 ילדים שלדעתי בשבילם את חייבת את הנסיון הזה, ביעוץ, בהכוונה.) ייעוץ לא ישנה את האופי, אבל אולי, בתקוה יעזור לכם למצוא כל אחד את מקומו הטוב עם האופי והחשיבה של השני, וללמוד להסתדר ואולי אפילו מעבר... וגם, אולי יוכל להעמיד לך מראה מול ההתנהלות ותוכלי לדעת יותר בברור מה עומד לפניך... בהצלחה רבה!
נשלח ב-30/5/2011 22:52
רק דעי שאנחנו איתך בכאבך! אנחנו רק מנסים למנוע את תאונת הדרכים שעומדת להתרחש!!! המון הבנה ואמפטיה! אני
נשלח ב-31/5/2011 19:08
שלום לך את לא אחת הרבה כאלו יש אחד אלוקינו שבשמים ובארץ ומה שהוא נתן לנו אנחנו יכולים להתמודד עם אמונה ובטחון
נשלח ב-31/5/2011 21:02
אחת 27 את שואלת כאן שאלה רבת חשיבות בלי יותר מידי הסברים ומבקשת תשובה זה בדיוק כמו להפיל מטבע ולפי זה להחליט
גם אם בסופו של דבר תחליטי שעדיף לפרק את הבית בידקי קודם אם את מסוגלת לפרנס כלכלית לבד, אם את בכלל מסוגלת לכיות לבד בוודאי את מכירה את השיר חופשי זה לגמרי לבד
מה שאני מנסה להגיד לך על תחליטי החלטות פזיזות בין אם להשאר ובין אם להפרד
נשלח ב-1/6/2011 00:18
אחת27 שלום לך,
אני מבינה שאת נמצאת במצב שמאד לא טוב לך בו ואכן צריך לדאוג לחיות במקום, במצב ועם אדם שאוהבים וטוב להיות איתו.
עם זאת, אני מסכימה עם הטענה שנאמרה פה שאין תשובה 'על רגל אחת'. ובכלל לפני כל החלטה חשובה יש לעשות בירור מעמיק ויסודי עם עצמך בנושא .
ציינת שאופן החשיבה שלו ודרך החיים שלו השתנו. האם את יכולה להרחיב? והאם היתה תקופה בחיים שכן אהבת אותו ומה היה שם?
בכל אופן,אין תחליף לייעוץ מקצועי שיכול לסייע ביצירת מרחב חשיבה בו תוכלי לבחון את הנושא על כל צדדיו ולהגיע להחלטה הטובה עבורך.
בברכה,
נייד 052-6346334