|
|
| נשלח ב-31/5/2011 15:56 |
|
| |

|
|
|
|
| נשלח ב-31/5/2011 16:02 |
|
| |
[פרזנט, אין פאתטי יותר ממי שחושב שהוא יודע ומדגים עד כמה אינו יודע כלום. ירוחם -  (על משל היונים)]
|
|
|
|
| נשלח ב-31/5/2011 16:17 |
|
| |
אוהה, אמשלום יפת הנפש יורדת אל העם... יפה שלא שכחת את הסוגריים המרובעות (שאמורות, באופן אירוני, להביע משהו כמו: "אני לא רוצה להתערב, אבל..." חחח מין עדינות נשית צדקנית - הגירסה הנשית של ה "לענ"ד" של אישציפור. בפרט שבדיוק כמוהו את מכחישה את הידוע לכל)
מואדיב רוצה לבוא ללמוד אצלי קורס ציניות? בתמורה לכך שתלמד אותי ערבית למתחילים? כי אתה חלש. מאוד. לצחוק על עובדות לא מבטל את נכונותן... טריק מחבתי-אמנוניצחקי ידוע להכחשת אבולוציה.
|
| נשלח ב-31/5/2011 16:21 |
|
| |
עכשיו, מואדיבּ, תלחץ על התנתק, תקיש בשם משתמש "מ" זה אוטומטית ישלים לך ל"מנהלי משנה" תקיש אנטר גם הסיסמא תופיע תקיש אנטר שנית (או, אם אתה אולד פיישן, תקח את הסמן של העכבר לקישורית 'התחבר' ולחץ עם לחצן שמאלי) כעת יופיע דף הכניסה של עצור כאן חושבים. תיכנס לאשכול "שבוע האי סובלנות" תלחץ על 2 (למטה) כעת יופיע הדף הזה שוב תכנס להודעה שלי ותמחק אותה הוסף הודעה צדקנית כלשהי (אופציונלי)
|
| נשלח ב-31/5/2011 16:32 |
|
| |
אנא משרי למסבר דמאן דהו הכא ליתוהי אלהין ירון ידען בגרמיה. כל טענתוהי ליתנין אלהין למַצּוּתָא, ליתוהי עמיק לחלוטין, ליתוהי בעי קושט ואף מרמי ברשע כידמתחזי, מדעיה מלי נחיתו ומרירו על דחלנותא דמתקריא בלישן בית קודשא חרדיות (עוד חד מִפְּגִירֵי "דתא דאסתכיותא" דמתקריא בפום מקס "דת ההשקפה"?)
אנא סבר דלית הניה וצרוך וטעם באתדנוות פורומא דין עדמא לאימת דיסתלק דין מסכינא מן הכא.
תוקן על ידי מתעבשקר ב- 31/05/2011 16:40:48
תוקן על ידי מתעבשקר ב- 31/05/2011 16:42:49
|
|
|
|
| נשלח ב-31/5/2011 16:39 |
|
| |
| thepresent כתב: |  | עכשיו, מואדיבּ,
תלחץ על התנתק,
תקיש בשם משתמש "מ"
זה אוטומטית ישלים לך ל"מנהלי משנה"
תקיש אנטר
גם הסיסמא תופיע
תקיש אנטר שנית (או, אם אתה אולד פיישן, תקח את הסמן של העכבר לקישורית 'התחבר' ולחץ עם לחצן שמאלי)
כעת יופיע דף הכניסה של עצור כאן חושבים.
תיכנס לאשכול "שבוע האי סובלנות"
תלחץ על 2 (למטה)
כעת יופיע הדף הזה שוב
תכנס להודעה שלי ותמחק אותה
הוסף הודעה צדקנית כלשהי (אופציונלי)_________________
|
|
אפשר לנתח כעת את האפשרויות השונות - תרגיל למתחילים בתורת המשחקים.
2 מצבי עולם אפשריים:
1 - הודעה של העכשווי תימחק/תצונזר/תיערך מחדש.
2 - ההודעות של העכשווי נשארות כמות שהן.
אם מצב עולם 1:
- יתכן שאחד ממחזיקי המחק החליט שמדובר בהודעה שיש לא להשאירה כמות שהיא. זה יכול להיות אני - כמתואר לעיל, וזה יכול להיות מישהו אחר.
- אם מצב עולם 2, יתכן שאני בכל זאת מנהל_משנה מטיל האימה, אך אינני רוצה לחשוף את זהותי האלטרנטיבית; ויתכן שלא.
כל אחד מהעצים מתפצל לפיצולי משנה רבים - אני צריך נייר בשביל לפתור את זה.
נ.ב.
אם כבר מקפידים על דגשים, אז בניק שלי, בכתיבה המקורית, יש דגש חזק באות ד'. זו צורת בינוני פועל.
|
| נשלח ב-31/5/2011 16:45 |
|
| |
נוכח אני נהנה לקרא את תגובותיך המוחצניות-ענין של טעם המינון- אבל מה שמטריד את מחשבתי האם אתה בעל אורינטציה סוציליסטית. עוֹלָם יָשָן עָדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה מִגַּב כָּפוּף נִפְרוֹק הָעוֹל אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִּימָה לֹא כְלוּם מִתְמוֹל, מָחָר – הַכֹּל.
או אולי בעל אורינטזיה רויזיוניסטית ביתרית על כל מעצור ומצר! אם תעל או תרד בלהב המרד שא אש להצית אין-דבר כי שקט הוא רפש הפקר דם ונפש למען ההוד הנסתר!!
|
|
|
|
| נשלח ב-31/5/2011 16:58 |
|
| |
שבוע האי סובלנות הפל לשבוע למוסף התרבות והפובלציזם של עצכ"ח בתוכנית: שירה, תרגילי פיצול, חידות בשפות קדומות ועוד ועוד...
|
|
|
|
| נשלח ב-31/5/2011 17:09 |
|
| |
מואדיב, איך כותבים ד' רפה בערבית?
|
|
|
|
| נשלח ב-31/5/2011 17:17 |
|
| |
[אי"צ,
לענ"ד, פרזנט השווה אותי אליך. אני יודעת שאתה מן הנעלבין שאינם עולבין, ובכ"ז - יש גבול לפגיעה!
פרזנט,
גם אני מתחילה להיעלב - הכיצד בכולם אתה חושד שהם מנהלי משנה ורק בי לא?!?!?! האם זה משהו שאמרתי, או שזו סתם הדרת נשים מן הסוג הרגיל?]
|
|
|
|
|
| נשלח ב-31/5/2011 17:25 |
|
| |
אמשלום, נו מילא ספגתי כבר פגיעות חמורות מכך בחיי. חוץ מזה שחוץ מהטעויות הכמעט מתבקשות (שלפעמים גורמות לתופעות לא הכי נעימות וראויות בעיני) פרזנט הוא לגמרי בחור כלבבי.
|
| נשלח ב-31/5/2011 17:30 |
|
| |
אמשלום, פשוט, לא נעשו מחיקות בין סוגריים מרובעים.
|
|
|
| נשלח ב-31/5/2011 17:38 |
|
| |
הנוכח
הומור זה דבר טוב. פגיעה באחרים זה לא. אם נפגעת, זה עצוב וחבל.
הבנתי מדבריך שאתה סבור שהשם "סיינפלד" הוא כינוי סרק שבא לשם הבדיחה. אז לא. מדובר בחבר ותיק ואחד המנהלים.
כיון שאתה יחסית חדש, אינך מכיר את ההיסטוריה. אספק לך שיעור קצרצר.
בשכבר הימים הקים וטו את הפורום ואני הצטרפתי אליו.
הפורום שרד, התבסס, גדל, ואז הצטרף אלינו סיינפלד. הכינוי הזה מן הסתם נלקח משמו של ההומוריסט האמריקאי. אבל בעצכח יש לשם הזה קודם כל משמעות אחת: החבר סיינפלד או בניקו החדש הרב-סיינפלד.
אין לי רשות לפרסם עליו פרטים, אבל הם לא כל כך נסתרים. תוכל למצוא סבורני אודותיו גם בערך שלנו בויקי, אם כי לא הכל שם מדוייק. הרבה הכירוהו אישית. סבורני שהוא פירסם את שם עצכח בעולם והביא לנו הרבה חברים חדשים.
יש לו חוש הומור שניסיתי לחקות בהודעות הקודמות. חפש את "דרשת ההכתרה" שלו ותרוה נחת.
לצערנו היום הוא כמעט אינו משתתף. הבדיחה שלו אי אז היתה שהוא נאלץ לפרוש למושב זקנים. הבדיחה שלי כאן היתה פרפרזה על הבדיחה העתיקה שלו.
בניגוד גדול אלי, הוא מאמין בשיטת המחק, הטיפקס, החסימה וחוסר הסובלנות. הוא גם סבור שאני רך מדי ואולי הוא צודק.
כאשר התייחסתי לדברי עצכח בראש האשכול שהם משלו, לכך התכוונתי. הוא זה שכתב אותם. מה שאני משתמש בניק הזה זה בתור ממלא מקום. למעשה, הפורום בהנהלתו ובהנהלת וטו.
*** לאחרונה הוספנו כמה מנהלי משנה חדשים. חלקם, כמו מטאטא חדש, מטאטאים חזק מאד. לפעמים ביתר קשיחות מן הסגנון שלי, אבל בהחלט לפי הסגנון של סיינפלד. גם איני שולל את מעשיהם. אני אולי הייתי נוהג ביתר סלחנות, אבל סדר צריך להיות. (אם כי ייתכנו טעויות, ותמיד אפשר לפנות, למנהלי-משנה או אלי, כדי לברר פעם נוספת).
כיון שיש הקפדה, אני מאד ממליץ לשמור העתק מכל מה ששולחים לפירסום בפורום. זה טוב גם בגלל הבעיות של הייד פארק. אם אתה סבור שמחקו אותך שלא בצדק, כתוב לי אישית ושלח העתק. אשתדל למצוא תקנה ולהחזיר או לפתוח אשכול חדש.
דברים אלו אמורים כלפי הודעות תוכניות (=עם תוכן). אם מדובר בהתייחסות למישהו מחברי הפורום באופן אישי, אז מסתבר שההודעה לא תוחזר.
*** מואדיב
ד"ר ג'קיל ומיסטר היידפארק. איקון ירוק מתגלגל (לא על הרצפה, זה רק משל) מצחוק לעיני המיימונית התוהה.
|
|
|
|
| נשלח ב-31/5/2011 17:49 |
|
| |
חחחזקים אתם!
אישציפור לענ"ד נעלבת וקשה. לא בגלל שירדתי עליך טוב אלא בגלל שבמציאות (לשיטתי, הקובעת) זה כנראה פגע בתשתית קיומך ותרבותך.
מואדּיבּ תודה על התיקון. עובדת היותך מנהלי משנה (הייתה) כתובה בדף הכניסה לפורום עצור כאן חושבים. אבל אני אשתדל להיות "מענטש" (כפי שאומר רדף השיג .קרי = ללקק לפריצים כמנהג גוברין יהודאין) ולהחמיא לך על הציניות התפלה שלך. אז קבל 
אמשלום הייתי ממשיך גם איתך בכיף אבל קשה לי להתכסח עם נשים (מבחינת התחושה האישית, מבחינת שזה משום מה נתפס גרוע בחברה שלנו, וגם ש, גם אם זה לא כל כך פוליטיקלי קורקט לומר, כקבוצה הן נעלבות מהר יותר וזה לא נעים לי). אז בינתיים נעצור כאן.
|
| נשלח ב-31/5/2011 17:55 |
|
| |
מיימונוש
שמעתי גם שמעתי על הדמות המיתולוגית "רב סיינפלד", ואפילו קראתי כמה וכמה מהודעותיו
חרדי יוצא מא"ש (או מקום יידישאי אחר) עם הומור ציני מושחז וטרחני ברמת פ. חובב (עיין הרשימה הארוכה של מה מותר ומה אסור לומר בסעיף 2 בהודעה הפותחת של הפורום, עם התייחסות לכל קשקוש חרדי מצוי)
בכל מקרה, מנהלי משנה החדש הוא כישלון חרוץ של השיפוט שלך, וכדי לעזור לו לרדת מהעץ הגבוה עליו טיפס לא נותר לכם ברירה אלא שאותו מנהלי משנה יכתיב לרב סיינפלד את הרפורמות שלו, בהנחה של"רב סיינפלד" אף אחד לא יתנגד. אז הנה - לגביי הכלל הזה לא תקף. חוץ מזה שעל פי ביקורת העצכ"ח המיושנת ניתן לראות שרידים של תפיסות ומניירות של מנהלי משנה החדש עם עריכות של מישהו חיצוני.
|
|