בית פורומים לשמוע אל הרינה ואל התפילה

סקופ ענק !!!!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-31/5/2011 10:08 לינק ישיר 
סקופ ענק !!!!

לכל המלעיזים על הד"ר סובול, קבלו.

בשבת פרשת נשא יופיעו נפתלי הרשטיק ודובלה הלר בעיר חברון עם מקהלת החזנים הירושלמית.
אותה מקהלה ירושלמית מופיעה לכבוד יום ירושלים ב"בית שמואל" היום!

למי שלא יודע:

"מרכז שמשון - בית שמואל" הוא "האיגוד העולמי היהדות מתקדמת", קרי: רפורמים!!

לא קונסרבטיביים. רפורמים!!!

אז לפני שאתם מבקשים מסובול ליטול קיסם מבין שיניו, טלו קורה מבין עיניהם של 2 חזנים "חרדיים" שגדלו בתוכנו
ומתפללים גם ב"שטיבלעך" בשבתות וימים טובים שמסכימים להופיע עם מקהלה שמופיעה במרכז רפורמי ידוע לשמצה!!

גילוי דעת: הכל לפי הפרסומים פה באתר. אם אחד הנתונים לא נכון לגבי הופעתם שלי מי מהנזכרים באותם מקומות בתאריכים שציינתי, אני, כמובן חוזר בי.

מראי מקומות:

מרכז שמשון בית שמואל - http://www.beitshmuel.com/himuch_ve_tarbut.asp
אשכול בנושא הופעת 2 החזנים בחברון והמקהלה בבית שמואל - http://bhol-forums.co.il/topic.asp?cat_id=19&topic_id=2894546&forum_id=14617

נ.ב.
אני מודיע כאן כי אין לי שום דבר בעד/נגד נפתלי או הלר. אולי אני אהיה, אפילו, בשבת בחברון.
רציתי להוציא את הצביעות האופיינית כ"כ לכמה "ניקים" כאן בפורום, מהשק. האשכול נגד סובול היה מלא בו!

תוקן על ידי אךטובוחסד ב- 31/05/2011 11:01:56

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/5/2011 10:13 לינק ישיר 

ישנו בעיה גדולה בהלכה להכנס לבית תיפלה רפורמי בדומה לכניסה לכנסיה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/5/2011 10:22 לינק ישיר 

בס"ד

תפסיקו לבלבל את המוח.
לא מדובר בשום בית תפילה רפורמי.
מדובר באולם ששוכרים אותו לאירועים.
אני אישית הייתי שם בכמה אירועים של אנ"ש.
הערב שכרה אותה קבוצה של יוצאי הרבנות הצבאית בראשות הרב אבשלום קציר והרב ד"ר פיני איזק.
בהצלחה למקהלה בהופעותיה היום ובשבת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/5/2011 10:28 לינק ישיר 

JJ,
לשכור אולם מהתנועה ליהדות מתקדמת זה בסדר ולקבל משכורת מקהילה קונסרבטיבית לא?
חסרים אולמות בעיר הקודש?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/5/2011 10:40 לינק ישיר 

זה נכון ?
זה בושה וחרפה !
הלזה יקרא מקהלה דתית ?!
אני דורש לקבל את תגובת המקהלה.

מה יהיה איתנו ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/5/2011 10:46 לינק ישיר 

בפרסומי המקום נכתב:
במרכז שמשון-בית שמואל מתקיימת פעילות תרבותית וחינוכית ענפה, אשר רוח היהדות המתקדמת הליברלית שורה עליהן.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/5/2011 10:55 לינק ישיר 

גם אם זה נכון מה הקשר לחזנים?לדבריך גם כל החזנים שמופיעים מחר עם סובול בקונצרט הם "פושעים" אל תיסחף

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/5/2011 11:03 לינק ישיר 

לא לדברי, לירי.
לדברי פותחי האשכול נגד סובול שאולי ראית בשבוע שעבר לפני שנמחק, אסור להופיע איתו וללכת לקונצרטים שלו
ואולי גם "לשאת ולתת איתו באמונה".

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/5/2011 11:06 לינק ישיר 

אני לא חושב שאסור לשמוע חזנים שמופיעים עם מנצח קונסרבטיבי או עם מקהלה שמופיעה במקום כזה !
צריך לקחת הכל בפורפורציות ולא להשתולל סתם
בכל אופן דרושה תגובת המקהלה

מה יהיה איתנו ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/5/2011 11:15 לינק ישיר 

אני לא רב ולא בן רב, אבל הגיונית אני מוצא הבדלים רבים בין המקרים.
ניתן להשוות בין אדם שהתפלל כחזן והוביל תפילה בטמפל רפורמי לבין אדם שהתפלל בליווי מקהלה שעשתה חטא גדול ושיתפה פעולה עם מרזים ליהדות מעוותת?
אין לי טענה כנגד מי שעשה זאת מחוסר ברירה וקבע עבודה עם גוף שעד אז טרם נודע חטאו...אך מעתה ואילך כל אדם שיאזין/יזמין/ישתף פעולה הרי הוא כמחזיק ידי עוברי עבירה.
ברור שאנחנו לא חיים בעולם אידיאלי ובו אפשר לבחור הכל לפי רצוננו אך כשישנם חלופות הולמות בוודאי שניתן וראוי לעשות מאמץ.
אני לא הייתי מייחס קלון כה רב למקהלה ששרה באירוע באולם שנשכר מארגון הקשור לתנועה ליהדות זורמת, בוודאי שאילו היה ניתן לבדוק וכו' כדאי היה להימנע, אך אין להשוות בין הובלת טכס תפילה בטמפל מסוג זה או לחילופין ניצוח על מקהלה בראש השנה שלידך ניצב עוגה פעיל שמנגנים בו...הרי זה מצביע כמה רחוקים אנשים אלו מכל דבר שדת שורה עליו, ולאנשים כאילו אנו מאזינים בהערצה ובעיזוז...כל מי שדם יהודי חם זורם בעורקיו ראוי לו שירחק מהתופעה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/5/2011 11:42 לינק ישיר 

וואו! נסיון נואש ועצוב.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/5/2011 12:10 לינק ישיר 

להזכירכם, ורק כדי שתבינו את תגובתו של "צומזאך"
הוא זה שפתח את האשכול נגד סובול.
אני בטוח, אגב, שאתה לא רק תמנע מהופעותיו של סובול, אלא גם של מקהלת החזנים הירושלמית והרשטיק והלר, נכון?
אני, אגב, ממש לא!

תוקן על ידי אךטובוחסד ב- 31/05/2011 12:12:05

תוקן על ידי אךטובוחסד ב- 31/05/2011 12:12:49

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/5/2011 12:23 לינק ישיר 

אויש אופיר המתוק והיקר!!!

אוחח כמה שאתה טיפש, ניסית להסיט את הדיון ממך ומצאת לך את הקורבנות שלדעתך הם אלו שאחראיים על הבלאגן נגדך, הבעיה היא גדולה הרבה יותר.

ראשית,
בחרת לתקוף חזן ש"מופיע" בבית כנסת רגיל, אך הנקודה שמפריעה לך, שהמקהלה שתלווה אותו היא מקהלה שליוותה קונצרט במקום שנשכר ע"י הרבנות הראשית, הטענות אינן לגופו של ענין, טענה שטחית, עצובה ועגומה. הבעיה היא לא החזן אלא המקהלה.
סקופ רדוד, חלש, ילדותי, ובעיקר אתה יודע מה? עצוב. התדרדרת לשפל. אנחנו ילדים גדולים כבר. לא ענית תשובה אחת מספקת לגבי הטענות הקשות שוהעלו נגדך ויועלו בהמשך.

שנית,
הכרזת מלחמה על חזן כלשהו, שאתה טוען (ואני יודע מה אני אומר) שלדעתך ידו של החזן בבלאגן נגדך, ולא היא. הכאב בא ממקום של "עבודה בעינים", מפחדים לומר לך את האמת בפרצוף, וזהו סוד גלוי לברנז'ה שאתה ואביך הקדושים "מחיה" החזנות ביובל האחרון מתפללים אצל אותם יהודים מתקדמים.

זה כואב, מאוד כואב שהאמת המרה טופחת לך על פרצופך המדושן, כשאין אף אחד, פשוט אף אחד שיואיל בטובו לצדד לטובתך. היו כאן דיונים, חרמות ונידויים, אשכולות הוסרו, עורכי דין התערבו להסרת האשכול, אך זהו כדור שלג, וברגע שהוא מתגלגל הוא גודל ותופח עוד ועוד, זה מה שקורה עכשיו.

לכן, המלצה אישית שלי. חבל לירות את כל הכדורים במכה אחת. שמור משהו להמשך. תפרסם תגובה הכחשה או מה שאתה רוצה, אבל אל תתחפר לך באיזה חור ותצפה שכל העולם ואשתו יהיו לצידך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/5/2011 12:36 לינק ישיר 
הכלבים נובחים והשיירה עוברת

בעזרת השם

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > לשמוע אל הרינה ואל התפילה > סקופ ענק !!!!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext