קיימת הקלטה (לא מקצועית) של היצירה בלחנו של זילברץ מפי החזן משה שטרן ומקהלת החזנים של "אירגון החזנים ד'אמריקה וקנדה" בניצוחו של אוסקאר ג'וליוס, שהוקלט בקונצרט לפני 33 שנים בביהכנ"ס בית אל בבורו פארק. היצירה היא מאד קלאסית וארוכה...אך ביצוע מרשים של כל המשתתפים בה.
דובלה
תוקן על ידי שרגאפייבל ב- 31/05/2011 23:18:35
נשלח ב-31/5/2011 23:10
תענוג אמיתי כדאי לשמוע בעיקר בגלל החזן האגדי משה שטרן!
נשלח ב-1/6/2011 08:39
להלן מספר פרטים על יצירה זו, וצילום דף השער והעמוד הראשון של דף התוים.
היצירה "על נהרות בבל" נכתבה על ידי זאוול זילברטס למקהלת גברים, כפי שנכתב בדף השער (Männerchor) בשנת 1923. את השנה אנו למדים מתוך דף התוים הראשון, שם נכתבה השנה בספרות רומיות MCMXXIII – הלא היא שנת 1923.
חוברת היצירה הינה בת 22 עמודים. לצד תפקידי המקהלה והחזן מופיע בה גם ליווי לפסנתר/אורגן.
דף השער העמוד ראשון של היצירה
נשלח ב-1/6/2011 08:59
אכן, החזן שטרן בתפארתו. מומלץ בחום לכל שוחרי החזנות. החזן שטרן מתגלה כמבצע שמיימי של מוסיקה קלאסית במיטבה!! לאחרונה החל החזן שטרן להעלות ממיטב יצירותיו שלו ושל אחרים לערוץ ביוטיוב כהכנה לאתר שיעלה בזמן הקרוב, בקרו בכתובת http://www.youtube.com/user/cantorstern תהנו!!!
נשלח ב-1/6/2011 09:58
אני משתהה היכן היו החומרים הללו כל השנים?!?! תענוג גדול להאזין לחזן שטרן ולהווכח ברבגוניות שלו, בחזנות ובקלאסית ובכל רבדי המוסיקה, ואפילו החסידית.
כל יצירה שמועלת היא רווח נקי לאוהבי ומבצעי החזנות.
נשלח ב-1/6/2011 12:24
משה שטרן בתפארתו עם מקהלה מעולה
מדי פעם מתגלה החזן שטרן במיגוון ביצועיו.
אין תחום מוזיקלי שהוא לא מתגלה במיטבו.
עולם החזנות,אופרה, מוזיקה קלאסית,אופרטות עם מיטב המקהלות .
קורת רוח לשומעיו.
נשלח ב-1/6/2011 12:58
תור הזהב, אפשר בבקשה לסרוק את התוים במלואם?
נשלח ב-1/6/2011 13:05
כל המעוניין בחוברת המלאה של תוי היצירה יכול לפנות אלי באישי, ואשלח לו במייל בעז"ה.
נשלח ב-1/6/2011 19:50
שטרן מפתיע כל פעם מחדש. הפן הזה שלו של ביצוע קטעי חזנות קלאסית, לא כל כך מוכרים לי
(כי כשמדובר בשטרן אני מצפה לשמוע ממנו את החזנות של השתפכות הנפש הרגש והאמירה החזנית העמוקה, זאגעריי )
אין מילים, שטרן הוא אמן "בעל אלף הביצועים". יישר כח לשרגא פייבל