מי לה' אלי, זהו שמו של האלבום החדש של MBC (כן כן, אחרי YBC ו-NYBC הם החליטו שגם הם רוצים ראשי תיבות רשמיים) שצפוי לצאת לחנויות בשבוע הבא.
כשאני אומר 'לחנויות' אני מתכוון לחנויות בארה"ב. כי מן הסתם יקח עוד קצת זמן עד שזה יגיע לארץ.
אם אתם לחוצים במיוחד ניתן להזמין את האלבום ברכישה מוקדמת באתר מוסטלי מיוזיק לכשהאלבום יצא, תוכלו להוריד את השירים מהאתר, עד שהוא יגיע בדואר.
עדכון מעניין מספר כי הדיסק יושק בו זמנית בארה"ב ובישראל, כאשר בארץ תפיץ אותו לא אחרת מאשר רשת חנויות הספרים 'אור החיים'.
נשלח ב-9/6/2011 16:27
אור החיים?! מעניין אם זה משהו חד פעמי או שהם נכנסים לתחום באופן רשמי.
נשלח ב-9/6/2011 16:43
אם הם נכנסו רישמית אני מקווה שזה ישפיע על השיגעון של המחירים.
נשלח ב-10/6/2011 16:21
לא צריך עידכונים סודיים בשביל זה... שחור על גבי לבן בפרסומים בעיתונות (למשל בחדשות משפחה של השבוע עמ' 5): הפצה בלעדית - אור החיים. גם את הדיסק של שירה חדשה שיצא בל"ג בעומר האחרון הם מפיצים. זה עלה לי 50 ש"ח.
עכשיו שודר בתכנית מוצ"ש מוזיקלי של יוסי אייזנטל בקול חי ראיון קצר עם ירחמיאל שהוקלט בשבוע שעבר.
זה תוכן הראיון (בערך, מה שהספקתי להקליד. לא מילה במילה)
------
יוסי: דיסק חדש למיאמי - מי לה' אלי, כמה דיסקים הוצאת?
ירחמיאל: בכל השנים... מיאמי זה כבר 34 שנים ו-25 אלבומים
יוסי: בערך כל שנה וחצי דיסק
ירחמיאל: בערך, כן
יוסי: איזה שיר נשמע הלילה?
ירחמיאל: הלילה אני אשמיע לכם שיר שאף אחד לא שמע עדיין. זהו שיר הכותרת - 'מי לה' אלי'
יש באלבום 2 גרסאות, גרסה בעברית וגרסה באנגלית
את הגרסה באנגלית שרה המקהלה מארה"ב ובעברית הילדים של מיאמי ישראל
יוסי: המקהלה בישראל היא חלק מפרחי מיאמי?
ירחמיאל: כן, זה הכל משפחת מיאמי
יוסי: מי עובד איתם?
ירחמיאל: יש מנהיג.. מנחם קליין, הוא עשה עלייה לארץ ישראל בשנה שעברה
הוא היה במיאמי הרבה שנים בתור ילד, עכשיו הוא מנהיג את הילדים
יוסי: של מי היה הרעיון?
ירחמיאל: זה היה רעיון כבר כמה שנים אבל כשזה יצא לפועל, כשמנחם בא לארץ ישראל, כשהוא עשה עליה,
אמרתי "עכשיו הזמן"
בגלל שאני לא מגיע הרבה פעמים להופיע בישראל.. אבל יש הרבה אנשים שמבקשים מפרחי מיאמי להגיע לישראל בכל השנה, אבל זה לא שייך, זה בלתי אפשרי.
יוסי: אף אחד לא מקשיב לנו עכשיו, אז תגיד לי מי יותר טוב, המקהלה של ישראל או של ארה"ב?
ירחמיאל: חחח... זה מה שהאנשים צריכים להחליט
יוסי: האם 2 המקהלות יופיעו ביחד?
ירחמיאל: כן, בודאי, אחרי ההופעה של שבועות אנחנו נעשה בבנייני האומה 2 הופעות גדולות - 'מזרח פוגש את מערב'.
יוסי: אתם תבואו אלינו לאולפן ואנחנו נארח אתכם בשמחה
ירחמיאל: אי"ה אחרי תשעה באב
יוסי: מתי יצא האלבום?
ירחמיאל: שבוע הבא בכל רשת חנויות אור החיים, רק ברשת אור החיים
יוסי: תודה רבה ירחמיאל ביגון
ירחמיאל: תודה רבה לכם, ותודה על ההאזנה!
נשלח ב-12/6/2011 17:47
מישהו יודע כמה עולה?
המחיר כרגיל? או שבאור החיים יותר זול??
אור החיים זה ההפצה? (כמו שבכולם אהובים ההפצה הייתה 'יש' , אז זה עלה 35 ללא התניית קנייה)
נשלח ב-12/6/2011 17:49
אידי כתב:
לא צריך עידכונים סודיים בשביל זה... שחור על גבי לבן בפרסומים בעיתונות (למשל בחדשות משפחה של השבוע עמ' 5): הפצה בלעדית - אור החיים. גם את הדיסק של שירה חדשה שיצא בל"ג בעומר האחרון הם מפיצים. זה עלה לי 50 ש"ח.
מחיר נורמאלי לחלוטין. וקח בחשבון שזה מחו"ל, שאז חוגגים על זה ומעלים את המחיר.
נשלח ב-24/6/2011 09:43
לדעתי, הדיסק ממש לא מוצלח............
מה דעתכם?
נשלח ב-27/6/2011 22:11
תגידו השתגעתם??????
הדיסק מהמם משגע מטריף מגוון........
הקולות השניים והסולנים אחד אחד עשו את הדיסק!
וסתם ככה המקהלה בשלמותה......פצצה!!!!
שווה ומומלץ לקנות את הדיסק!!
לא להיות ...פרסים...(קמצנים)
נשלח ב-27/6/2011 23:34
אולי קצת פחות מוצלח מאלבומים אחרים, מבחינת השירים באנגלית ועוד כמה. אבל העיבודים, המקהלה, הסולנים וכל הביצועים הופכים את האלבום למשהו מיוחד!
נשלח ב-28/6/2011 10:14
עדיין לא יצא לי לשמוע את כולו, אבל בגדול - הוא נשמע מצוין! נראה לי שהשיר 'שמע ישראל' הולך להיות להיט היסטרי. שיר ענק.