| נשלח ב-7/6/2011 14:36 |
|
| |
אוהד מושקוביץ בשיר חדש וקליפ חדש.
שניהם לשירים מאלבומו האחרון, הקליפ לשיר 'אחד יחיד ומיוחד' והשיר עם הראפר שי 360 הוא 'בוא בוא בוא'.
תוקן על ידי עטT ב- 07/06/2011 15:15:51
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2011 15:21 |
|
| |
נחמד הקטע של שי 360 ב'בוא בוא בוא'. מזכיר את מתיסיהו. רק חבל שאין אינטראקציה ביניהם. הוא שר רק את הקטע הראשון ולאחר מכן נעלם.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/6/2011 23:50 |
|
| |
לא יודעת, משום מה אוהד מסתדר לי יותר בשירים פחות "חסידיים קלאסיים". אומרים שפריד רואה אותו כיורש טבעי - אבל איכשהו הסטייל שונה. אוהד מהשורה הראשונה, אין ספק - צבע קול, איכות, מנעד... כל מה שזמר צריך. אז למה חסר לי משהו? עוד מישהו חושב כמוני? ובמחשבה שניה, אולי פשוט חסר לו להיט חדש, אבל שיר ממש מוצלח, שממש יתאים לו?
|
|
|
| נשלח ב-11/6/2011 22:58 |
|
| |
אדיר!! פשוט שיר מהמם!
|
|
|
|
| נשלח ב-12/6/2011 22:48 |
|
| |
quote] לא יודעת, משום מה אוהד מסתדר לי יותר בשירים פחות "חסידיים קלאסיים". אומרים שפריד רואה אותו כיורש טבעי - אבל איכשהו הסטייל שונה. אוהד מהשורה הראשונה, אין ספק - צבע קול, איכות, מנעד... כל מה שזמר צריך. אז למה חסר לי משהו? עוד מישהו חושב כמוני? ובמחשבה שניה, אולי פשוט חסר לו להיט חדש, אבל שיר ממש מוצלח, שממש יתאים לו? [/quote] גם אני חושבת ככה וגם אני לא יודעת להצביע בבירור על הנקודה... אני רק יודעת לומר שבקטעים מסויימים הקול שלו נשמע לי קצת מאנפף ואחרי הרבה זמן נהיה לי כאב ראש ממנו.. תופעה מוזרה כזו של מספר זמרים, שלמרות שגוון הקול שלהם יותר חביב עלי, אחרי 5 שירים אני לא מסוגלת לשמוע אותם יותר...
|
|
|
|
| נשלח ב-12/6/2011 22:50 |
|
| |
| פסנתר_כנף כתב: |  | נחמד הקטע של שי 360 ב'בוא בוא בוא'. מזכיר את מתיסיהו. רק חבל שאין אינטראקציה ביניהם. הוא שר רק את הקטע הראשון ולאחר מכן נעלם. |
|
גמני חושבת ככה!
כחובבת רגאיי, אהבתי את השילוב, אבל זה באמת נשמע קצת תלוש...
|
|
|
|
| נשלח ב-12/6/2011 22:50 |
|
| |
הגדרת היטב קשה לשמוע את אוהד יוכמה פעמים ושלא יכאב הראש , לדעתי הוא מתאים יותר להיות חזן .
|
|
|
|
| נשלח ב-12/6/2011 22:55 |
|
| |
חזן?! עם הקול הגבוה שלו???
|
|
|
|
| נשלח ב-14/6/2011 14:12 |
|
| |
חזן יכול להיות גם עם קול גבוה מאוד... עיין ערך איצ'ה מאיר הלפגוט (קנא לשמך)
---
ואגב, אוהד לא עושה לי כאב ראש בכלל. רק כאילו - סגנון השירים שהוא שר לא מתלבש עליו.
תוקן על ידי אידי ב- 14/06/2011 14:12:54
|
|
|
|
| נשלח ב-14/6/2011 14:59 |
|
| |
צודקת, אבל בכל זאת ליצחק מאיר יש קול נמוך, הוא רק יכול להגיע לטונים גבוהים... מקווה שזה ברור... זה נראה סותר, אבל זה לא. לעומתו, לאוהד יש קול גבוה. (או שלפחות הוא לא משתמש בטונים הגבוהים שלו בשירה).
|
|
|
|
| נשלח ב-20/6/2011 10:02 |
|
| |
אידי ואילומינייט - מסכים לחלוטין עם הגדרתכן. אי אפשר להצביע על הנקודה, אבל אוהד + השירים שהוא מבצע = כאב ראש גמור. אני פשוט לא יכול להקשיב ליצור הזה ליותר מידי זמן, למרות שיש לו קול אדיר וביצועים מצויינים לא פחות.
ואגב, אם פריישטט וחבורתו סבורים שניתן לקחת שיר מהאלבום, לערוך אותו ב'מובי מייקר', ולהוסיף פחות מדקה של ראפ, כאשר כל השיר לא השתנה במאום, והנה לנו סינגל משובח - הרי שהם טועים. אין שום שינוי בסינגל הזה מעבר לראפ שהודבק בצורה עלובה למדי, למשך כמה שניות.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/6/2011 09:36 |
|
| |
אהבתי את אוהד בביצוע של הטריו עם פריד ודדי בהאסק 20 - גם אתם?
ותימנייה, נראה לי שאת מתכוונת לקול "מלא" יותר כשאת מגדירה "נמוך". אם כן, אני מסכימה איתך.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/6/2011 10:45 |
|
| |
הקול של אוהד עושה לכם כאבי ראש?! לא הגזמתם קצת?
כל הייחודיות של אוהד היא הטונים הגבוהים (לדוגמא: 4:30-4:50 במי בן שיח.... הנאה צרופה)
מה שיותר מפריע לי בשירה שלו זה עומס ה'קנייטשים' בקטעים מסוימים.
|
|
| נשלח ב-21/6/2011 14:01 |
|
| |
נראה לי שהדברים שלי קצת הוצאו מהקשרם... אמרתי שבגדול, אני מסכימה עם אידי, אבל גם לא בדיוק יודעת לשים את האצבע על הנקודה שמפריעה לי בשירים שלו...
אמרתי שחוץ מזה למרות שלאוהד יש שירה מדוייקת, קול יפה ומיוחד (טונים גבוהים), מסיבה לא ברורה הוא עושה לי כאב ראש לפעמים...
הביצוע המשולש בהאסק 20 הוא חבל"ז! וגם 'ברכת הבנים' עם יונתן שינפלד בהאסק האחרון, הוא ביצוע מיוחד! לדעתי אפילו יותר יפה מהדיסק...
דווקא את הדוגמא שפסנתר הביא לטונים גבוהים לא ממש אהבתי... הקול שלו נשמע חנוק שמה... ככה אני חושבת, בכל אופן.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-21/6/2011 16:10 |
|
| |
כמו אילומינייט כך גם אני. אוהד זמר מוכשר, לרוב בוחר בשירים טובים באמת, גם אם לאו דווקא להיטים גדולים (האלבום הראשון שלו מכיל שירים אחד-אחד. גם אם לא כולם מפוצצים, הרי הם משובחים ביותר, לטעמי. שמעתי אותו אלפי פעמים). יש לו קול נדיר, ומדהים. כמו כן, אני סבור שמפיקיו או הוא בעצמו, בוחרים לאלבומיו שירים שמתאימים לקול הגבוה והנדיר שלו. אין חולק על כשרונותיו ואיכותו, אבל משום מה, ישנו פקטור עלום, רכיב מסתורי, שגורם לאי-יכולת להאזין לו ליותר מידי זמן. לא ממש מוסבר, אבל ככה זה.
ואגב, אילומינייט - האסק האחרון? שו הדא? זה של הדואטים? האסק 24? איפה יש את זה???
|
|
|
|
| נשלח ב-21/6/2011 16:32 |
|
| |
אידי-יש מצב. אין לי מושג מה ההגדרה המדוייקת, אבל נראה שאנחנו מתכוונות לאותו דבר.
|
|
|
|
|