| נשלח ב-10/6/2011 12:13 |
|
| |
התמונות של חברי פורום 'שידוכי חרדים'
שנייה לפני שאתם תוהים "האם קרונ' השתבש על כל השכל". קראו את ההודעה.
לכל אחד/ אחת ישנה איזה תמונה בראש איך ייראה הבן זוג לעתיד. במה היא תעסוק, חיצונית, משפחה, גיל, ואולי אפילו איך ייראה 'האף' וכ"ו.
עם הזמן, מבינים שעל פי הרוב אין כזה דבר להתחתן עם תמונה שהגדרנו מראש, ומתחילים להתפשר. מי שלא מתחיל להתפשר, בסופו של דבר נשאר להתחתן רק עם 'תמונה' שזה ממש אבל ממש לא כייף.
באשכול, נכתוב על התמונה שלנו ואיך אנו רוצים שהיא תראה- בכדי שנוכל לדעת להתנתק מזה במידת האפשר והרצוי. מודעות לבעיה, אל אף שזו בעיה נורמלית וטבעית, כבר מהווה פתרון.
בהצלחות.
תוקן על ידי אסיק_good ב- 10/06/2011 14:10:29
|
|
|
|
| נשלח ב-10/6/2011 12:16 |
|
| |
קורנ', אתה מתחיל?
|
|
|
|
| נשלח ב-10/6/2011 12:22 |
|
| |
תדעו שאני אגזים, אך זה התמונה שהייתה אצלי טרום כניסתי לשידוכים.
משפחה, מעל הכל חמה ואוהבת- עדיפות לשווער מפורסם לא פחות מאבי. בחורה, פתוחה עם ראש בריא. שלומדת מקצוע מבוקש ובעיקר חכמה מאודדדדדדדדד. (חכמת חיים גם) סמינר, עדיף סמינר יוקרתי. אך לאחרונה כן התפשרתי על מכללה- כנראה שזה לא בדיוק מפריע. שתיראה טוב, למרות שלא אכפת לי שלא יהיה מדובר במלכת היופי 2012. יש עוד נתונים, שזה אומר סוג של חיוך מסוים- וזרימה משותפת. שיהיה קליק ישר. שתדע שאחרי ויכוח יש את החיבוק והנשיקה, שתדע לראות את הטוב- ושתהיה מישהי שאני יהיה חייב לעשות אותה מאושרת (סוג של הרגשה מתמשכת).
|
|
|
|
| נשלח ב-10/6/2011 12:30 |
|
| |
שתקבל מה שהכי מתאים וטוב בשבילך!
אתרגם ת'תמונה למילים ואכתוב יותר מאוחר...
|
|
|
|
| נשלח ב-10/6/2011 12:38 |
|
| |
נמתין בסבלנות.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/6/2011 12:49 |
|
| |
לא... זה לא פייר... חברה כאן יתחילו לראות את עצמם מתאימים... :P
אתחיל בחיצוניות.. סתם לרקע: בחור גבוה (מינימום 1.75..) רזה מאוד נראה טוב מאוד.. אם לא יפה..
בפנימיות- בחור חם, אוהב. יודע לתת אהבה וגם (בעיקר) לקבל. יודע לפנק. חייכן בלי סוף. וכמעט הכי חשוב - חכם. (היתה לי חברה שניסתה להציע שידוך חשבה וחשבה וחשבה ואמרה: את קשה.. את צריכה מישהו חכם נורא..) כמו שאמר קרונפלקס, שאחרי ויכוח / מריבה וכיוצא, לא לוותר על חיבוק נשיקה, והרגעה.. (זה קשה לעשות את זה.. אבל זה חשוב נורא!)
ברוחניות- בחור שירצה להתחזק יחד איתי בלי להרפות. גם אם יש קושי בלימוד/במידות, שיקבל הערות.. נכון שזה קשה.. אבל רק כך אפשר להתעלות..
זהו.. זה בגדול.. אני ארצה בעל שיהיה כייפי, חם, שאהנה איתו הן בגשמיות, אבל גם ברוחניות.. שלא ארגיש רדודה...
לא הזכרתי את המשפחה, כי משפחה עם כל הכבוד שהיא הרבה בחיים, היא לא הכל. ומנסיון.
תוקן על ידי אנוני_מוס ב- 10/06/2011 12:50:49
|
|
|
|
| נשלח ב-10/6/2011 12:52 |
|
| |
| אנוני_מוס כתב: |  | לא... זה לא פייר... חברה כאן יתחילו לראות את עצמם מתאימים... :P
|
|
כשהתמונות מתאימות זה לא בעיה, כבר דיברנו על זה שמתפשרים על התמונה. וכתבת מאוד יפה.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/6/2011 12:57 |
|
| |
| קרונפלקס כתב: |  | כשהתמונות מתאימות זה לא בעיה, כבר דיברנו על זה שמתפשרים על התמונה. וכתבת מאוד יפה. |
|
אתה צודק.. אם כי יהיה לי קשה להתפשר על התמונה.. התמונה שלי היא כבר אחרי פשרה...
תודה :) כנ"ל.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/6/2011 12:59 |
|
| |
הא, האמת אני התכוונתי על התמונה הראשונית. ייתכן וזה בגלל שאני יחסית חדש מהניילון בתחום השידוכים.
למרות שאת חושבת שאני נשוי, מקווה שהחברות שלך בפורום סיפקו לך את התשובה :)
שב"ש.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/6/2011 13:03 |
|
| |
התמונה הראשונית השתנתה אצלי בעקביות מגיל 17... הבנתי שאי אפשר לקבל הכל.. אז עכשיו זה המינימום שבמינימום מבחינתי...
שיהיה לך בהצלחה!!
חחחח פידחת אותי לגמרי... מה אעשה שיש כאן חברה שכותבים ברמה.. ולהיות רווקים עם חכמת חיים שכזו.. סורי על החשד...
שב"ש גם לך, וסורי שעיכבתי אותך.. :)
|
|
|
|
| נשלח ב-10/6/2011 13:04 |
|
| |
אשכול מעניין ביותר. נראה לי שהדמיון שלי עוד לא הגיע לרמות האלו שלכם.. בגדול אפשר לומר שהתמונה היא של מישהו שכל מה שאני צריכה יהיה בו (די ברור.. חח)
|
|
|
|
| נשלח ב-10/6/2011 13:05 |
|
| |
תפרטי מה את צריכה.. זה מעניין...
|
|
|
|
| נשלח ב-10/6/2011 13:07 |
|
| |
אני לא רגילה לפרט יותר מידי.. הכל בד"כ בקצרה אז זה אולי קצת קשה לי
|
|
|
|
| נשלח ב-10/6/2011 13:09 |
|
| |
קחי ת'זמן, אני בטוח שזה יעזור לך בעתיד לראות בדיוק ה חשוב לך, ועל מה בכבוד גדול את מוותרת בכדי לא להתחתן עם תמונה.
בהצלחות.
מוס, לא עיכבת בכלל.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/6/2011 13:10 |
|
| |
:)
|
|
|
|
| נשלח ב-10/6/2011 13:15 |
|
| |
לעצמי אני די יודעת מה חובה שיהיה ומה אפשר להתפשר אבל להתחיל לכתוב את זה כמו איזה תמונה מה הייתי רוצה.. זה כבר שונה תודה על הזמן.. נראה אם בכלל נעלה משהו על הכתב (על המקלדת..)
|
|
|
|
|