עם הזמן, מבינים שעל פי הרוב אין כזה דבר להתחתן עם תמונה שהגדרנו מראש, ומתחילים להתפשר.
מי שלא מתחיל להתפשר, בסופו של דבר נשאר להתחתן רק עם 'תמונה' שזה ממש אבל ממש לא כייף.
לעולם לא ניסיתי לבדוק את הבחור שניפגשתי איתו לפי החלומות שלי... לא ניסיתי להכניס אותו בכוח למסגרת מדומינת..
נשלח ב-12/6/2011 01:31
כמעט_חדשה כתב:
זה היה החלום שלי פעם:
הזמן עשה את שלו....
ואני אכן מתחילה להתפשר..
למי שלא הבין:
נשלח ב-12/6/2011 01:44
נשלח ב-12/6/2011 08:32
קרונפלקס כתב:
התמונות של חברי הפורום 'שידוכי חרדים'
בס"ד
האמת שלא התפלאתי כלל על הכותרת אחרי חתיכת האשכול שהרמת אז בבצלש..
התמונה שלי??
מורכבת!!!
נשלח ב-12/6/2011 08:43
טיע, נסי לחבר לנו את הפאזל.. בתמונה שלי נמצאים אולי 1/8 מהפאזל של התמונה שלי..
נשלח ב-12/6/2011 11:12
נשמע מרתק... ואפילו מעלה חיוך..
נשלח ב-12/6/2011 11:27
התמונה שלי יותר נכון האגדה ........ נסיך אביר על סוס חום (כי אני על הלבן) וברצינות- אני רוצה ומייחלת(עכשיו הוא נסיך ושאתחתן הוא יהיה מלך)
בעל שולט ולא שתלטן,מכובד ומכבד,(ושאוכל לכבדו) אציל,שיהיה לו דרך ארץ....שלהיות אתו אז אני לא ארדם כי המציאות שלי תהיה טובה מחלומתי........שיהיה רומנטי כי אי אפשר שזה יהיה חד צדדי. שיהיה לו לב טוב.....שידע לשתוק שצריך ,שיבין אותי בלי הרבה מילים והסברים שיהיה מאושר ושמח בחלקו!!!!!! וידע לעשות כיף מכלום ..... ויאהב לטייל בארץ ישראל בהרים בגבעות ובמערות ויהיה עקשן במובן החיובי ...... ושידע לשבור את מידותיו ולא מידותיו ישברו אותו.שיהיה לו מידות טובות ,ושיאהב את התורה והיא תהיה מוקד החיים שלו!! אה ושיהיה לו קצת ידע בתחזוקת הבית(ולא אני זאת שתתלה את התמונות ) שיהיה אבא טוב לילדים אוהב ומפנק אותם !!! ובחציוניות שיהיה פלוס מינוס בממדים וברמה שלי (חוץ מהגובה) ושאהבתנו תהיה כמו יין שתוסס מחדש ומשתבח כל שנה ותהיה בינינו אהבה שאינה תלויה בדבר............!!!!!
נשלח ב-12/6/2011 11:40
את התמונה שלי ראיתי במציאות, ככה שאין צורך לדמיין אותה.
נשלח ב-12/6/2011 11:43
שיר852 כתב:
את התמונה שלי ראיתי במציאות, ככה שאין צורך לדמיין אותה.