בית פורומים לשמוע אל הרינה ואל התפילה

החזן יוסף מלובני

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-10/6/2011 17:00 לינק ישיר 
החזן יוסף מלובני

כבר הרבה זמן לא שמעתי עליו וממנו.

אז הנה

למה ץמיד הוא מחזיק ביד דפים, בדרך כלל זה תכניה של הערב, כך זכור לי מהקונצרטים של הד"ר.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/6/2011 22:23 לינק ישיר 

פעם שאלתי אותו והבנתי שזה לבטחון עצמי בלבד.
כל כך הרבה שנים ובכל זאת אימת הצבור עליו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/6/2011 06:16 לינק ישיר 

שבוע טוב
יוסף מלובני וההורים שלי הם חברים מילדות. אבא שלי ומלובני למדו יחד בבית-הספר 'צייטלין' בתל-אביב, ושמרו על קשר במשך השנים. מלובני התארח אצלנו פעמים רבות ואנחנו אצלו בניו-יורק, ואני יכול להעיד בדידי הווה עובדא, שהחזן יוסף מלובני הוא לא רק חזן משכמו ומעלה, אלא גם אדם מקסים, ידידותי, תלמיד-חכם וירא-שמים, אהוב על המקום ואהוב על הבריות. עצם העובדה שהוא משמש בקודש כבר 38 שנים באותו בית-הכנסת יוקרתי בשדרה החמישית במנהטן - זה כבר אומר הכל.
מלובני עשה יותר מכל אדם אחר להביא את החזנות והמוסיקה היהודית למזרח אירופה, לרוסיה ולפולין. הוא החזיר את החזנות אל חלק מן המקומות ששם היא נוצרה.
נכון שהיום אין לחזן מלובני את אותו הקול שהיה לו לפני 20 שנה, אין מה לעשות - הגיל עושה את שלו, והוא גם עבר מחלה קשה מאוד לפני חמש שנים. אבל עדיין - הלוואי שכל החזנים הצעירים היום היו מסוגלים למה שהוא מסוגל לעשות: הרגש והחום שנובעים מן השירה שלו הם מיוחדים ביותר, ומרגשים מאוד. מלובני הוא אינציקלופדיה מהלכת לחזנות ולמוסיקה יהודית, מומחה ממדרגה ראשונה במקצוע החזנות, והוא גם מוסיקאי מצויין באופן כללי.  כשהוא מאלתר משהו בתפילה - זה נשמע כמו יצירה מוכנה-מראש, וזה דבר גדול מאוד לעשות.
נאחל לחזן יוסף מלובני עוד שנים רבות וטובות של רנה ותפילה.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > לשמוע אל הרינה ואל התפילה > החזן יוסף מלובני
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext