| נשלח ב-12/6/2011 13:40 |
|
| |
נפלתם על השכל, אבל אם כבר קירבה הרי כתוב במפורש: גדולה לגימה שמקרבת..
אז מה יותר גרוע, לפנות בלש' נוכח או לשתות יחד קולה???
ואם יש מישהי שזה 'עושה לה את זה' שגבר פונה אליה בלש' נוכח, שתבדוק טוב טוב עם עצמה איפה היא עומדת..
|
|
|
|
| נשלח ב-12/6/2011 13:45 |
|
| |
פוווווווווווווו, זה לא קטע של קירבה, אלא קטע של כבוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-12/6/2011 14:00 |
|
| |
| פווווווווו כתב: |  | נפלתם על השכל, אבל אם כבר קירבה הרי כתוב במפורש: גדולה לגימה שמקרבת..
אז מה יותר גרוע, לפנות בלש' נוכח או לשתות יחד קולה???
ואם יש מישהי שזה 'עושה לה את זה' שגבר פונה אליה בלש' נוכח, שתבדוק טוב טוב עם עצמה איפה היא עומדת.. |
|
בס"ד
חשבתי שכתבת כבר קולית............................
|
|
|
|
| נשלח ב-12/6/2011 14:07 |
|
| |
בד"כ קולית שותה קולה..
(אז אם יצאתם עם מישהי ששותה פאנטה, תיזהרו... )
|
|
|
|
| נשלח ב-12/6/2011 14:09 |
|
| |
בס"ד
שששששששש
רק שפוווווו לא תשמע את זה!!!!!!
|
|
|
|
|
| |
נקודה למחשבה
כל הדיבור בלשון רבים מאוד מקובל בחו"ל כלפי אדם זר. הוא לא חייב להיות דווקא רופא. אלא לכל אדם. וזה מאוד יפה. יכול להיות שהבחור שדובר עליו בתחילת האשכול הביא את זה ממקום של כבוד. נכון שאנחנו ישראלים וזה מוזר לנו אבל אני בטוחה שכל אחד ואחת פה היה מעדיף מצב של אובר כבוד מאשר טיפונת זילזול. אין מה להשוות בכלל. גם כלפי זוג שהולך להתחתן עדיף שיהיה יותר כבוד מאשר נימה מזלזלת. ככה עדיף להתחיל את החיים. ברור שזה לא יימשך לתמיד. אלא בהמשך יותר נפתחים וכו', אבל אם למישהו זה מאוד חשוב להתחיל בגישה מכובדת, והוא בחר בדרך זו, בהחלט יש מה להעריך. ואם למישהו האחר זה כל כך מפריע שהוא לא יכול לסבול את זה.. יכול להיות שזה לא החצי השני שלו. אני די מנסה להסתכל על זה בצורה אובייקטיבית אפילו שזה לא הסיגנון שלי 
|
|
|
|
|
| |
תוקן על ידי אנימותק ב- 12/06/2011 14:30:01
אם אתה דואג,אין לך אמונה.
ואם יש לך אמונה,אין לך דאגה!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-12/6/2011 14:24 |
|
| |
| Lorein כתב: |  | | גם כלפי זוג שהולך להתחתן עדיף שיהיה יותר כבוד מאשר נימה מזלזלת. ככה עדיף להתחיל את החיים. |
| אז זהו,שזה לא 'יותר כבוד מאשר נימה מזלזלת' ,אלא זה דיבור שמעורר סלידה מאשר דיבור נורמלי שבו מדברים אנשים בחיי היום יום
|
|
|
|
|