סיפור אישי
איזה כיף לך דנמש אני באמת שמח בשבילך אחי!! למה לא סיפרת? חשבתי ביני לביני וחשבתי לשתף אתכם במשהו... אם כבר מדברים על לוטו, וממילא אני אנונימי באתר, אז בוא ותשמע ת'סיפור שלי - ושיישאר בינינו אח שלו... עכשיו גם ת'בין למה אני לא באתר כ"כ ומאיפה השמחה...
אז כן... זכיתי בלוטו!!!!!!לפני שלושה חודשים. 26 מיליון ש"ח,אתם קולטים איזה סכום? לקחתי את הכסף והכנסתי אותו לבנק שלי,אישתי לא ידעה כלום,עשיתי חישוב של כמה יחולק למשפחה והשארתי בעובר ושב 10 מיליון. 3 מיליון לכל משפחה,זה מספיק לא?! 3 מיליון הקצבתי לבית. קשה לי להחביא ממנה - אני משתגע. הגעתי לבית שכ"כ רציתי,שמתי עליו עין כבר מזמן,אפילו שלט למכירה לא היה עליו,לא התביישתי דפקתי בדלת,התיישבתי עם בעל הבית והצעתי לו הצעה שלא ניתן לסרב לה,נתתי לו חודש לפנות. אני מתנהג רגיל, אף אחד לא מרגיש,אף אחד לא יודע, הוא פינה את הבית. לקחתי אדם ונתתי לו את תכניותי לבית,כמובן עם מעצב,אמרתי לו - יש לך חודש לסיים. הטלפונים שיגעו אותי,לבוא לראות את ההתקדמות היה קשה מנשוא,איך מסתירים,איך יוצאים מהשגרה בלי שהיא תרגיש?, התחלתי לצאת באמצע העבודה לגיחות קצרות עד לסיום המיוחל,זה כמעט כמו לבגוד. אחרי חודש הוא סיים, קשרתי את הבית בסרט אדום עם פרח מלמעלה,הבאתי את הלברדור הקטן שהילד כ"כ רצה,כל חדר עוצב לפי אהבותיו של כל ילד,בשביל אישתי ובשבילי חדר שינה מהחלומות,חדר עבודה וכמובן אולפן הקלטות למוזיקה עם כל כלי הנגינה בבית. את הג'יפ שראינו ושינינו התלהבנו בטירוף קניתי והחניתי בחניה של הבית גם קשור בסרט אדום עם פרח. אני יודע שיהיה לי קשר איתה, היא לא מתלהבת מחומריות, כסף לא עושה לה את זה, איך היא תקבל את זה - מעניין?! שלושה חודשים עברו - חזרתי מהעבודה, התקשרתי אליה ואמרתי לה - "בואי מהר עם הילדים לרחוב ככה וככה, זה ממש דחוף". "מה קרה?" היא שואלת. "מהר מהר תגיעי וניתקתי". היא הגיעה עם הילדים, היא מסתכלת על הבית ולא מבינה כ"כ, אני עומד בפתח הבית ליד הדלת כשעל פניי נסוך חיוך מטומטם על הפנים, מגיש לה את המפתח ואומר לה "תתחדשי מאמי" זה שלנו. "נו - עוד פעם אתה עם השטויות שלך?" "תיכנסי זה שלך" - אני מתעקש. "אני לא נכנסת". "אבא - זה שלנו? - מתלהב הגדול... האמצעי מתסכל ולא אומר מילה, רק מחייך, אני פותח את הדלת נכנסים פנימה לתוך סלון מפואר, בצד ימין מטבח עם אי באמצע, מלמעה תלויים הסירים נוצצים נוצצים, מהסלון יציאה לגינה, חדר העבודה, אולפן ההקלטות, האמצעי רץ אל הכלב... "אבא - הוא שלנו?" "כן, שלך, יפה שלי" - אני עונה והוא מאושר בטירוף. הבן צועק מלמעלה - "יו איזה חדר - וואי וואי - יש לי מחשב חדש!" אשתי עומדת עם הקטנה בסלון, מתסכלת סביב, בהלם ולא אומרת מילה... "איציק (השם המלא שמור במערכת) נו מה זה? מה עשית?" "כלום מאמי - אנחנו עשירים, התיישבנו על הספה השחורה מעור של נטוצי בצורת ריש שהייתה ממוקמת באמצע הסלון, זכינו בלוטו בסכום של 26 מיליון ש"ח. היא מסתכלת עליי בהלם ואומרת "די איציק - אני הורגת אותך אם אתה עובד עליי ועל הילדים, אתה מפתח להם ציפיות". "את נורמלית?" - אני עונה. "שלנו - אמיתי - לוטו - מיליונרים". היא יושבת ובוכה ולא מצליחה להוציא מילה. אני מחבק אותה - "איציק אתה רציני נכון?" דיי נוו... עכשיו בואי נראה את היתר, עושה לה סיבוב בחצר המטופחת, ה-דק מעץ, הבריכה, הכסאות שיזוף, עמודי התאורה בצבעים שונים מסביב, בחדרים ומגיע לחניה ופותח את הדלת, "וואי הוא מהמם". אנחנו חושבים, היא מסתכלת עליי ואני עליה, צוחקת, בוכה, "אני לא מאמינה, מי, מתי, למה לא סיפרת?" "לפני 3 חודשים וכבר התפוצצתי מזה" הילדים משתוללים, "אבא אפשר לבריכה?" "ברור". התפשטו וקפצו, הקטנה זוחלת ואני מאושר עד הגג. אתם מבינים עד לאיזו רמה זה מתוכנן אצלי... עכשיו נשאר לי רק לזכות...
 |
|
|