קיבלתי עכשיו טלפון, אני קצת נסער ממנו. ולכן אני משתף אתכם. (ייתכן וזה לא היה קורה לאחר זמן)
ביום חמישי הייתי בחתונה של חבר, לוויתי את רה"י שלי ועמדתי אתו בכניסה, ועמדה מולנו (בריחוק) בחורה... מבלי משים כשהקשבתי לראש ישיבה שלי, חייכתי שהוא אמר משו, מבטי היה תקוע עליה. פתאום קלטתי שהיא גם מחייכת. לא שהסתכלתי עליה, רק רחפתי לכיוון מבלי משים, והיא קלטה את החיוך (שבאמת) לא היה מכוון אליה.
זה היה מאוחר, היא אמרה לגיסה שהוא אברך שאני מכיר, שהוא יציע את השידוך... ת'אמת היא הייתה נראית ילדה טובה ירושלים, וגם נחסכה ממני האפשרות להוריד אותה על חוסר התאמה של מראה חיצוני.
אולי זה לא רלוונטי לעכשיו, כששני הצעות מאוד מתאימות עומדות על הפרק (זה מה שעניתי לו גם כן). אך בעתיד, האם זה מתאים ומהווה התחלה טובה, לקשר? כי זה קצת לא נעים לי שאני חייכתי לה, למרות שזה לא נכון.
מעניין יהיה לקרוא את דעת הבנות שכאן.
תוקן על ידי אסיק_good ב- 12/06/2011 22:09:33
נשלח ב-12/6/2011 20:52
סיפור חמוד ביותר.. חבל שאין לו הפי-אנד.. (בכ"ז זאת לא הזדמנות של כל יום. זה נשמע ממש "מהשמים"...)
נשלח ב-12/6/2011 21:28
מה זה משנה למה חייכת. אם אתם חושבים שזה יכול להתאים, למה לא ללכת על זה????
נשלח ב-12/6/2011 22:55
זה יכול להיות נחמד..
נשלח ב-12/6/2011 22:56
Nיכלי כתב:
זה יכול להיות נחמד..
פלוס יהיה להם מה לספר לנכדים... ("רוצים לדעת איך סבא הכיר את סבתא?..")
נשלח ב-12/6/2011 23:05
רק לא הבנתי, ממה אתה ככ נסער?
דעתי? אם זה נחמד, נחמד לשניכם אם מעצבן, מעצבן לשניכם...
נשלח ב-12/6/2011 23:13
מעניין שהיא החליטה על כיוון פגישה כשהחיוך היה בעצם המהלך הראשון. קצת הזוי לתלות על כתפי החיוך את כל הנטל...
ועל מה ולמה הסער הגדול?? על החיוך דנן שהיה בעצם שלא לכיוונה מלכתחילה, וההיא בנתה עליו הררים וגבהות?
דעתי?? בבקשה, כל עוד ונראה שיש פרטים מתאימים ואתם "באותו ראש"...קדימה... וואי נאט??
נשלח ב-13/6/2011 08:51
חיוך אחד נחמד עדיין לא אומר שיש בסיס משותף,
אבל אם תברר פרטים ויהיה נראה לך שאתם יכולים להתאים,
אזי החיוך יהיה התחלה טובה. בהצלחה
נשלח ב-13/6/2011 10:19
נשלח ב-13/6/2011 10:25
(אלכסנדרה- welcom) ההודעה ריקה?
נשלח ב-13/6/2011 18:24
תודה על התגובות, האנשים, נשים וטף.
רועית כתב:
מעניין שהיא החליטה על כיוון פגישה כשהחיוך היה בעצם המהלך הראשון. קצת הזוי לתלות על כתפי החיוך את כל הנטל...
ועל מה ולמה הסער הגדול?? על החיוך דנן שהיה בעצם שלא לכיוונה מלכתחילה, וההיא בנתה עליו הררים וגבהות?
דעתי?? בבקשה, כל עוד ונראה שיש פרטים מתאימים ואתם "באותו ראש"...קדימה... וואי נאט??
לפי דברי גיסה, שמכיר אותי טוב, הוא טען שהוא מתפלא על עצמו איך הוא לא חשב על זה קודם?! כך שכן נראה שיש בסיס משותף, במיוחד היום שקצת חפרתי לו פרטים, למרות שזה לא רלוונטי בדיוק לעכשיו.
לא בהכרח שהיא בנתה על חיוך הרים וגבעות, סוג של קליק כזה.
נשלח ב-13/6/2011 21:08
שימו לב!! רוצים להגדיל את מערך הפגושים/שות? חייכו לבחורה או לבחור (בזדון או בשוגג...) מצאו שדכן וצאו להיפגש!!! בקצב הזה בחורות ובחורים תצא לכם פגישה וחצי ביום, בהתחשב בעונת החתונות הבעל"ט!!!
נשלח ב-13/6/2011 21:31
אחת_מהישוב כתב:
שימו לב!! רוצים להגדיל את מערך הפגושים/שות? חייכו לבחורה או לבחור (בזדון או בשוגג...) מצאו שדכן וצאו להיפגש!!! בקצב הזה בחורות ובחורים תצא לכם פגישה וחצי ביום, בהתחשב בעונת החתונות הבעל"ט!!!
נשלח ב-13/6/2011 21:34
אדם הראשון הינך מוזמן להסביר לי ברוב טובך על אילו סמיילים אתה מדבר? זו כבר לא פעם ראשונה שנתקלתי בסמייליך!!
נשלח ב-13/6/2011 21:36
הא... הבנתי.... אף אחד לא יקבל רעיונות מכמה קווקוים.... לפחות תשתמש בסמיילי אמיתי....