שלום לחברי הפורום
אני נמצאת עכשיו בתקופה מאוד קשה עם עצמי האם לפרק את החבילה שזה משהו שאני לא רוצה!!!!!
או שפשוט להילחם...
הבעיה העיקרית שלי זה שאני לא מצליחה להגיע אליו... אני לא מצליחה להבין אותו כמו שהוא מצפה ממני ... יש איזשהו מחסום מצידו שאני לא מצליחה לפרוץ! לא מצליחה לגעת לליבו.. וזה מאוד מתסכל אותי
אני עובדת עיצות איך לגרום לו להיפתח אלי חזרה ואני מאמינה שברגע שנגיע אחד אל השני הרבה דברים יסדרו לנו...
נשלח ב-15/6/2011 21:30
אם לא קרה ביניכם שום דבר מיוחד הוא כנראה מחכה לתשומת לב עודפת אפשר לתת לו אותה בדרכים מגוונות או לחילופין לתת לו להתקרב מעצמו וזה כבר ענין של סבלנות
נשלח ב-15/6/2011 21:53
גם לי נראה כמו קו וסביר שהוא יגיע אלייך יותר מהר ממה שאת אליו. השאלה היא רק כמה זמן אתם נשואים כדי שתוכלי לעמוד במשחקים האלו כבר עכשיו
נשלח ב-15/6/2011 22:18
אחת27 כתב:
שלום לחברי הפורום אני נמצאת עכשיו בתקופה מאוד קשה עם עצמי האם לפרק את החבילה שזה משהו שאני לא רוצה!!!!! או שפשוט להילחם... הבעיה העיקרית שלי זה שאני לא מצליחה להגיע אליו... אני לא מצליחה להבין אותו כמו שהוא מצפה ממני ... יש איזשהו מחסום מצידו שאני לא מצליחה לפרוץ! לא מצליחה לגעת לליבו.. וזה מאוד מתסכל אותי אני עובדת עיצות איך לגרום לו להיפתח אלי חזרה ואני מאמינה שברגע שנגיע אחד אל השני הרבה דברים יסדרו לנו...
בעבר הוא כן היה פתוח אליך?
כן הגעת אליו?
וכמו שכבר שאלו: כמה זמן את נשואה?
ניסיתם ללכת ליעוץ? למישהו שיסביר לך מה הוא מצפה ממך?
נשלח ב-15/6/2011 22:38
אם האש עודה גחלת היעוץ הוא לה כמו קש. לא על כל פיפס צריך לרוץ לרופא. הגם שהם מאוד מעוניינים שיגיעו אליהם ויש להם כל מיני טריקים ושטיקים לפרסם את עצמם.....
נשלח ב-15/6/2011 23:53
אחת- כתבת מעט מאוד פרטים. אעלה כיוון שאולי יכול להתאים לך. את כותבת שיש איזשהו מחסום מצידו, שהוא לא נפתח אליך. קשה לנו להיפתח לאנשים שאנחנו לא בטוחים שיקבלו אותנו אם ידעו את האמת. אם את מרגישה שאולי זו הבעיה, תנסי להעביר לו את המסר שהוא יכול להרגיש בטוח איתך. הבעיה היא שלא מספיק לומר זאת, את צריכה באמת להרגיש כך, ואז גם הוא ירגיש. הרבה טוב.
נשלח ב-15/6/2011 23:57
אני נשואה 7 שנים אני לא חושבת שזה עניין של תשומת לב.. היו זמנים שכן הגעתי אליו והוא היה פתוח אליו.. אבל זה היה מזמן...
נשלח ב-16/6/2011 00:05
את יכולה להיזכר מתי המצב השתנה? אם היה איזה אירוע או תקופה קשה?
נשלח ב-16/6/2011 00:21
אחרי 7 שנים נראה לי שאפשר לתת לו להתבשל קצת. אלא אם כן את חוששת שהוא מסתיר משהו
נשלח ב-16/6/2011 00:23
המצב ככה כבר תקופה ארוכה.. לא קרא משהו מיוחד.... רק מה שכן, אני מרגישה שעובר עליו משהו אבל כמו שאמרתי אני לא נצליחה להגיע אליו...
נשלח ב-16/6/2011 00:27
טוניקה, אם זה היה קצת אז סבבה אני לא התחתנתי אתמול שאני מתרגשת מכל משבר...עברנו הרבה..
נשלח ב-16/6/2011 02:28
שימי לו את הכל על השולחן, כולל ההתלבטויות שלך בקשר להמשך הדרך, כולל אי רצונך לפרק את החבילה, אבל אם לא יהיה ברירה תיאלצי לעשות את זה, אתכל זה תשימילו בשיחה ישירה, ותודיעי לו שיחשוב על כך כמה ימים בכדי לגבש תשובה,
נשלח ב-16/6/2011 03:07
יש מישהו קרוב אליו שיכול לדבר איתו לשמוע מה מציק לו?
נשלח ב-16/6/2011 08:48
שיר המעלות, גם על זה חשבתי ולא עולה לי משהו....
חשבתי על עוד כיוון לערב גורם חיצוני שיפנה אליו ויאמר לו שאני שלחתי אותו...
נשלח ב-16/6/2011 10:25
נשמע לא רציני. תנסי סיפור אחר
נשלח ב-16/6/2011 10:43
לא רוצה להעלות השערות פרועות
אבל אני סבור שאשתי מתמודדת עם אותו סיפור תסתכלי בקישור המצורף