|
|
| נשלח ב-15/6/2011 22:05 |
|
| |
| אחת_מהישוב כתב: |  | מימי ומה עם 50 זה הגג של העולם? |
|
אני מיני...התכוונת אלי?! לא הבנתי את אומרת ש50 זה עדיין הרבה?
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2011 22:06 |
|
| |
אז גם את מתחייבת לעבוד (למרות שהוא זה שאמור) וגם משלמת לו דירה על זה שהוא הואיל בטובו לעשות לך טובה ולהתחתן איתך. לקחת את הקללה שלי ושל חוה וגם משלמת דירה. (פראיירית? )
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2011 22:07 |
|
| |
אם יש לך רצון טוב וזה בה מצידך- אז בכיף!! אבל לא להיפך שלבחור תהיה דרישת סף שלבחורה תהיה משרה מלאה!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2011 22:09 |
|
| |
| MiniRiki כתב: |  | מימי ומה עם 50 זה הגג של העולם?
אני מיני...התכוונת אלי?!
לא הבנתי את אומרת ש50 זה עדיין הרבה? |
|
כן מיני היקרה את רואה כאן עוד אחת בשמך?
אלייך בדיוק התכוונתי לידיעתך המלאה!
50 זה המון אם אבא שלי אברך!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2011 22:09 |
|
| |
| MiniRiki כתב: |  | מימי ומה עם 50 זה הגג של העולם? אני מיני...התכוונת אלי?!לא הבנתי את אומרת ש50 זה עדיין הרבה? |
|
נראה לי מסתובבות פה ילדות שאין להן עדיין מושג ירוק על איך הכסף מגיע (ולא, הוא לא גודל על העצים גם אם תשתלו אסימונים)
50 אלף דולר זה בהערכה גסה קרוב למאתיים אלף שקל. את יודעת כמה זמן לוקח לחסוך כזה סכום? נניח משפחה של אברך שיש לו רק בת אחת שהגיע לפרקה (זתומרת שהוא נשוי 20 שנה בערך) זה אומר שכל שנה מאז שנולדה הוא צריך לשים 10,000 שקל בצד (כמעט 1000 שקל בחודש). ל-5 בנות: 5000 בחודש... ממה הוא יביא את זה? מהכולל? או ממשרת ממלאת המקום של אשתו שאין לה פרוטקציה כדי להיות מורה?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2011 22:12 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  | מימי ומה עם 50 זה הגג של העולם? אני מיני...התכוונת אלי?!לא הבנתי את אומרת ש50 זה עדיין הרבה?
נראה לי מסתובבות פה ילדות שאין להן עדיין מושג ירוק על איך הכסף מגיע (ולא, הוא לא גודל על העצים גם אם תשתלו אסימונים)
50 אלף דולר זה בהערכה גסה קרוב למאתיים אלף שקל. את יודעת כמה זמן לוקח לחסוך כזה סכום? נניח משפחה של אברך שיש לו רק בת אחת שהגיע לפרקה (זתומרת שהוא נשוי 20 שנה בערך) זה אומר שכל שנה מאז שנולדה הוא צריך לשים 10,000 שקל בצד (כמעט 1000 שקל בחודש). ל-5 בנות: 5000 בחודש... ממה הוא יביא את זה? מהכולל? או ממשרת ממלאת המקום של אשתו שאין לה פרוטקציה כדי להיות מורה?
|
|
אפפפפ אני התכוונתי 50 אלך שקל!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2011 22:13 |
|
| |
| אחת_מהישוב כתב: |  | אם יש לך רצון טוב וזה בה מצידך- אז בכיף!! אבל לא להיפך שלבחור תהיה דרישת סף שלבחורה תהיה משרה מלאה!!! |
|
באררררררררררררררוווווווררר
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2011 22:14 |
|
| |
אדם אתה ואני חושבים באותו כיוון! כיוון למחשבה... מיני אבא שלי אברך כולל!! אנחנו חיים יפה בחיי היום יום אבל אין לנו ירושות מדורי דורות וגם לא חורים בתיקרה שמהם נוזל הכסף! אגב, אני מכירה הרבה אנשים שעושה רושם שהכסף נוטף מהתקרה, משהו מוכן להסביר לי איפה קודחים את החורים???
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2011 22:14 |
|
| |
אדם-אזמה אם אני ילדונת ככה להעליב ? (איקון בוכה)
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2011 22:15 |
|
| |
אז תגידי, אני עדיין עם הראש בדולרים..
| אחת_מהישוב כתב: |  |
משהו מוכן להסביר לי למה הצעה שהיתה לי לאחות של חברה ירדה רק מהמשפט הבא: " אם הם נותנים רק מאה אלף דולר שירדו מזה על פחות מדירה בירושלים אין על מה לדבר!!!" חוצפה ובושה!!
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2011 22:15 |
|
| |
| MiniRiki כתב: |  | מימי ומה עם 50 זה הגג של העולם? אני מיני...התכוונת אלי?!לא הבנתי את אומרת ש50 זה עדיין הרבה?
נראה לי מסתובבות פה ילדות שאין להן עדיין מושג ירוק על איך הכסף מגיע (ולא, הוא לא גודל על העצים
גם אם תשתלו אסימונים)
50 אלף דולר זה בהערכה גסה קרוב למאתיים אלף שקל. את יודעת כמה זמן לוקח לחסוך כזה סכום?
נניח משפחה של אברך שיש לו רק בת אחת שהגיע לפרקה (זתומרת שהוא נשוי 20 שנה בערך)
זה אומר שכל שנה מאז שנולדה הוא צריך לשים 10,000 שקל בצד (כמעט 1000 שקל בחודש).
ל-5 בנות: 5000 בחודש...
ממה הוא יביא את זה? מהכולל? או ממשרת ממלאת המקום של אשתו שאין לה פרוטקציה כדי להיות מורה?
אפפפפ אני התכוונתי 50 אלך שקל!!!! |
|
ואני דיברתי על ירוקים חמודה!!
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2011 22:18 |
|
| |
ואל תשכחו שהמחיר של הקוטג' עלה... 
|