|
|
| נשלח ב-15/6/2011 22:21 |
|
| |
יופי אני ישראלית....... ואין לי בארנק דולרים....
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2011 22:21 |
|
| |
אצל חלק מהחרדים, כנראה שלא.. מה, זה חדש לך??
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2011 22:23 |
|
| |
אדם ומיני החלטתם לעשות עלי חרם??? 
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2011 22:23 |
|
| |
| MiniRiki כתב: |  | | יופי אני ישראלית....... ואין לי בארנק דולרים.... |
|
מה כבר אפשר לעשות עם חמישים אלף שקל? חדר שינה ומוצרי חשמל וכבר נגמר הכסף... =)
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2011 22:29 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  | יופי אני ישראלית....... ואין לי בארנק דולרים....
מה כבר אפשר לעשות עם חמישים אלף שקל? חדר שינה ומוצרי חשמל וכבר נגמר הכסף... =)
|
|
אפשר והרבה.. מתחתנים ב"ב"ב בארמונות חן..ולא חייב תפור לכל הבנות שמלות אפשר גם להשיר והכלה לא חייבת פאה ב4 אלך דולר!! לומדים לנצל גם את האגורות
|
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2011 22:29 |
|
| |
כן אבל רק לקראת הוורט מתבררים הדברים החשובים (מסגרת האשראי של המחותן בבנק, למשל )
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2011 22:30 |
|
| |
| MiniRiki כתב: |  | יופי אני ישראלית....... ואין לי בארנק דולרים....מה כבר אפשר לעשות עם חמישים אלף שקל? חדר שינה ומוצרי חשמל וכבר נגמר הכסף... =)
אפשר והרבה.. מתחתנים ב"ב"ב בארמונות חן..ולא חייב תפור לכל הבנות שמלות אפשר גם להשירוהכלה לא חייבת פאה ב4 אלך דולר!!לומדים לנצל גם את האגורות |
|
השאלה האם גם הבחור יודע לנצל את האגורות.. או אותך..
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2011 22:30 |
|
| |
חחחחחח
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2011 22:32 |
|
| |
סמוך עלי ...אין מצב שזה יהיה האפשרות השניה....נראה לו את הכיוון...
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2011 23:15 |
|
| |
חברה נא לנתב את הדיון לפסים המעשיים!! מיני אני צריכה להודיע גם כאן את כוונותי? וחוץ מזה נראה לי שהייתי מובנת למדי... ועוד דבר: כוונות מיועדות לתפילה!!
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2011 23:41 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-16/6/2011 10:18 |
|
| |
| אחת_מהישוב כתב: |  | אני רוצה לשמוע כאן בעיקר את דעת הבחורים!
אני כותבת מתוך כאב שלי ושל בנות אחרות, אתם יודעים כמה פעמים הורידו אותי אפילו בלי שבררו פרטים בסיסיים??
מספיק ששמעו את הסכום שההורים שלי נותנים, ואמרו גוד ביי!
לא נפגשתי כבר המונמונמון זמן רק משום שאבא שלי לא רוטשילד!!!!!!!
| אבא שלי כן רוטשילד! טוב,לא בדיוק רוטשילד,אבל הסכום שאנחנו משתתפים בו הוא מכובד++ שלא לומר הרבה.ומה? אני נשוי באושר? לא.אני עדיין בשידוכים כמו רבים וטובים.את חושבת שיש לי הצעות מכאן ועד הודעה חדשה?לא.גם זה לא.יש מעט וגם הן מגיעות אחת לתקופה, אבל ככה זה,לאחד אין השתתפות,לשני אין חכמה,ההוא לומד במוסד עם שם לא מי יודע מה ,וההוא בכלל נמוך או שמן... מה יותר קל מלתלות את המצוקה בדברים ספציפים אבל איפה האמונה?הרי מי שברא אותך הוא זה שיחתן אותך.והשתתפות כזו או אחרת ממש אבל ממש,לא משנה לו.
אגב,לא באתי לומר שזה בסדר לבוא בדרישות כספיות מופרזות.אותם בחורים שדורשים דירה וסכומים מופרזים הם עזי פנים ובעז"ה גם הם ימצאו את שלהם. אבל זה לא צריך להטריד אותך,כי כמו שבמקרה שלך מורידים על כסף,אצל מישהי אחרת מורידם בגלל סיבות שונות. בסופו של דבר ה' ישלח לך את הזיווג הנכון ותזכרי מה שאני אומר,את עוד תצחקי על זה שפעם חשבת שזאת היתה בעיה....
|
|
|
|
| נשלח ב-16/6/2011 10:27 |
|
| |
לא קראתי את כל התגובות, אם אני חוזרת על משו שכבר אמרו- עמכם הסליחה.
הניסיון דיי קשה, נותן הרגשה לא כ"כ טובה, אבל צריך לזכור שזה עוד מסנן בדרך לבחור שלך. כמו שאת מורידה בחור על מראה חיצוני, על עדה וכו'- את משתמשת בקריטריונים מסוימים בתור מסנן, כי את לא יכולה להפגש עם כל הבחורים בעולם, אז גם כסף הוא מסנן.
אם זה הבחור שלך את תתחתני גם אם הוא אומר שהוא רוצה סכום עתק שאין לך. כי כשזה שלך- זה פשוט קורה. (קרה אצל אחותי :) )
|
|
|
|
|