| נשלח ב-13/9/2011 13:51 |
|
| |
בעל אני טענתי שלא ברור איזה איסור יש כאן,
יש כאן איסור בונה- ראה חז"א על נושא איסור חשמל. התנאי שתראה את החז"א בלי עין אלקטרונית.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/9/2011 14:28 |
|
| |
| MTHBV כתב: |  | | "כל מי שמאמין שהקב"ה רחמן יבתרו מעיו"
פעם אחת שצענע מנסה להגיד משהו מהזכרון בלי לצטט מהגוגל, והנה יצא לה העגל הזה.... |
|
למעריצה שלי צאינה
דווקא לקחתי זאת מגוגל:
"מימוני כתב, שבין כל הרוע אפשר לחוש את הדאגה והאהבה של אלוקים אלינו. .... למשל": מי שאומר שהקב"ה רחמן-יבתרו מעיו. "-פה מודגשת מדת הדין. ... "
ומי שנתפס לטעויות קטנות בציטוט ושש עליהן כמוצא שלל רב-על זה נאמר שמחות קטנות שבאות מקטנות המוח.
(חפשי בגוגל)
תוקן על ידי צענערענע ב- 13/09/2011 14:35:16
|
|
|
|
| נשלח ב-13/9/2011 14:39 |
|
| |
| צענערענע כתב: |  | | "כל מי שמאמין שהקב"ה רחמן יבתרו מעיו"
פעם אחת שצענע מנסה להגיד משהו מהזכרון בלי לצטט מהגוגל, והנה יצא לה העגל הזה....
למעריצה שלי צאינה
דווקא לקחתי זאת מגוגל:
"מימוני כתב, שבין כל הרוע אפשר לחוש את הדאגה והאהבה של אלוקים אלינו. .... למשל": מי שאומר שהקב"ה רחמן-יבתרו מעיו. "-פה מודגשת מדת הדין. ... "
ומי שנתפס לטעויות קטנות בציטוט ושש עליהן כמוצא שלל רב-על זה נאמר שמחות קטנות שבאות מקטנות המוח.
(חפשי בגוגל)
תוקן על ידי צענערענע ב- 13/09/2011 14:35:16 |
|
עמארצית מצטטת עמהארץ....
|
|
|
|
| נשלח ב-13/9/2011 14:41 |
|
| |
אבל זה גוגל האם לא טעית ארתח זוטא ?
|
|
|
|
| נשלח ב-13/9/2011 14:46 |
|
| |
חסרת תקנה. אפילו לא מבחינה מה כתוב בגוגל שהיא מצטטת.....
|
|
|
|
| נשלח ב-13/9/2011 14:53 |
|
| |
הוי ארתח זוטא זוטא כל האומר הקב"ה וותרן יבתרו מעיו.
ותודה על התיקון. (כמובן שתיקון זה אינו משנה כלל את טענתי.)
|
|
|
|
| נשלח ב-13/9/2011 15:07 |
|
| |
זה הבדל של יום ולילה. בגלל שהקב"ה רחמן לכן הוא לא מוותר ודואג שאדם יתקן בעצמו את מעשיו. חבל שאנשי הפורום ובעיקר נשותיו לא הולכים לעשות דברים חשובים יותר מאשר לקשקש בלי הבנה.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/9/2011 15:13 |
|
| |
הוא לא מוותר-מה הוא עושה כשהוא לא מוותר? אדרבא תספר לי על כך.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/9/2011 15:19 |
|
| |
צענע כתבת שהרבי מילובביטש היה ענק רוח על סמך מה את קובעת זאת על סמך איגרות הקודש שלו האם קראת אותם? תלמיד בישיבה קטנה כותב יותר לעניין, איזו הגות רוחנית גדולה שמעת ממנו חוץ מלצטט ולהסתמך על רבותיו והקדמונים הוא חף מכל יצירתיות עצמאית. גרפומן ותוכי מצוי שמסגנן שונה את מחשבות רבותיו. הוא היה מנהל מוכשר איש פרסום מוצלח ומארגן טוב, בעל אגו של ענק .
|
|
|
|
| נשלח ב-13/9/2011 21:44 |
|
| |
נו באמת, גאונית שלי (ועלייך אמר הפייטן: "וכל מאמינים שהיא גאונית גוגל -- הגועה ג'אנק גולמי בהגיגיה", מתוך הפיוט 'באתי למקום שכולו חמורים וכו'), גילית סוף סוף שאני שותף.. לא משנה שהניק ישיבישער קיים עוד לפני ששותף הגיע לפורום, ושלא הבנת אפילו שהמשפט של מאתיים ראיות וכו' הוא משפט מפורסם של ר"ח מוולז'ין ולא בא כאן אלא כמהתלה כדרכי בקודש ועל פי מה שקיבלתי מרבותי. ואולי את יודעת נסתרות על ידי הכנסת פתק באגרות קודש של הליוביבטשר אותו הכתרת כרגע לענק הרוח
איני יודע מה את רוצה משותף המסכן, שאגב שלח לי הודעה לפני שבוע שלא כדאי לי לדבר עם האפיקורסען ועדיף שלא להשיב להם. וכעת גם ארתחששתא בתמונה, בקיצור פתחת חפ"ק רציני.. נא שקלי הסבה למז"פ כי את חזקה בזה.
פרזנט, חשבתי שתבין את הבדיחה שלי על הניקים של X וכו' זו היתה רק פתיחה הומוריסטית עדינה בעירום מרומז עם קוים קומיים.
ולגוף הדיון דלעיל, אני מסכים בהחלט שלא אמרתי אלא את דעתי, ולא התיימרתי להוכיח משהו אבסולוטי. רק דעתי הצנועה שהובעה במלא הענווה. כמובן שהדעה הנגדית לגיטימית באותה מדה, ולא באתי בטענה נגד בעל הטוקבק. רק הצחיק אותי שצענע חושבת שדברי הטוקבק הללו הם קונצנזוס לוגי בסיסי שמי שחושב אחרת הוא פאתט, (ובפרט שהיו הרבה טוקבקים כאלו). אני עדיין חושב שדבריו מוטעים, ושגם הנוסחה האחרונה של יקום שקורס ומתנפץ וכו' (כדגם פרידמן) לא משנה את השאלה הבסיסית של הסיבתיות, ואין שום קשר למספר שלם שיש קטן ממנו, הסיבתיות היא חשיבה בסיסית שלנו ונטועה ברמה אחרת מאשר "לכל מספר שלם יש קטן ממנו" "לכל סיר יש מכסה" או "אין עשן בלי אש". אבל זו רק דעתי, לא באתי בטענות למי שחושב אחרת, אלא רק למי שחושב שהגאונות של ה'ועוד' יש לומר של איזה טוקבקון היא האמת הברורה והבלעדית. ולשני הגאונים שהתנדבו להיות נושאי כליה של צענע ולהגן על כל פליטת פה שלה. (אותי לימדו כשתינוק פולט מביאים מגבת. ולא יוצאים למלחמת הגנה על הפליטה).
המאמר של צבי ינאי דוקא לדעתי כתוב טוב ומעניין, לא מחייב שהוא צודק, וגם לא קראתי את החומר של אברהם מספיק כדי לדעת מי צודק, אבל כך כותבים תגובה בכל אופן. אני בכלל אוהב את צבי ינאי, אבל זו רק דעתי.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-13/9/2011 22:14 |
|
| |
| צענערענע כתב: |  | לפי רמת האינטלגנציה קשה שלא לזהות את החבר הטוב של הרב ד"ר אברהם הלא הוא הסופר אינטלגנט השותףףףףףףףףףףףףףףףףףףף שהפך לישיבישער כדי להגן על ידידו הטוב.
עם סנגורים כאלה מי צריך קטגורים.
|
|
זה קשה להאמין עד כמה צענע אוהבת את שותפי, חבל על הזמן.
היא כל כך מתגעגעת......
וכמו שאמרו החברים בשיר השכונה:
שמע ראיתי איך שגילה
מקצרת חצאית
בחיי שהיא התחילה
להתלבש כמו דוגמנית
זה מפני שהיא אוהבת
את גיורא המדריך
על ידו היא מסתובבת
אם צריך או לא צריך
לא רוצים לישון רוצים להשתגע
ולא רוצים כאלה מן בנות
לא רוצים לישון רוצים להשתגע
ולא רוצים בנות מחורבנות
עכ"ל הקדוש של רבינו חיים חפר.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/9/2011 23:14 |
|
| |
תשמע אתה מעורר אותי, יש גבול גם לחזירות, לא הייתי הכי הוגן ונחמד כלפי צענע, אולי משום שהכעיסה אותי הצורה בה התייחסה למיכי, ואולי סתם כך, אגב שהחלטתי לדבר לא יפה לפרזנט שנהנה בכל הזדמנות ללעוג לכל קודש. אבל אחרי הכל נראה לי מוגזם להתייחס כך לבן אדם, אני מתנצל על אמירותי הבוטות, לא מבטיח שאוכל להתאפק תמיד, אבל אשתדל להפנות את הציניות אל הנושאים המופשטים ולא אל בני האדם שכאן עמנו. לא אצטער אם איזה מנהל נחמד יסנן את הגסויות שהיו פה.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/9/2011 23:42 |
|
| |
כמתבונן מן הצד
| ישיבישעאר כתב: |  | תשמע אתה מעורר אותי, יש גבול גם לחזירות, לא הייתי הכי הוגן ונחמד כלפי צענע, אולי משום שהכעיסה אותי הצורה בה התייחסה למיכי, ואולי סתם כך, אגב שהחלטתי לדבר לא יפה לפרזנט שנהנה בכל הזדמנות ללעוג לכל קודש. אבל אחרי הכל נראה לי מוגזם להתייחס כך לבן אדם, אני מתנצל על אמירותי הבוטות, לא מבטיח שאוכל להתאפק תמיד, אבל אשתדל להפנות את הציניות אל הנושאים המופשטים ולא אל בני האדם שכאן עמנו. לא אצטער אם איזה מנהל נחמד יסנן את הגסויות שהיו פה. |
|
אם אתה בוחר או לא בוחר לנהל תרבות דיון בסיסית לפחות, זה מעיד בעיקר עליך.. אם אין לך מה לומר, נדמה לי שאתה בסך הכל יותר ממוזמן להגיד את זה פה, זה צבעוני ומשעשע.. :-)
|
|
|
|
| נשלח ב-13/9/2011 23:43 |
|
| |
תגובה כפולה..
תוקן על ידי קייבמאן ב- 13/09/2011 23:47:32
תוקן על ידי קייבמאן ב- 13/09/2011 23:48:27
|
|