| נשלח ב-5/7/2011 19:30 |
|
| |
העם היהודי? על מה אתה מתבסס. אולי רבע או פחות מהעם היהודי.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2011 19:35 |
|
| |
דייר, אין לי מושג מי היה הרוב ומי היה המיעוט. תפוצה רחבה זה מושג יחסי. אין זה מלמד אותנו מאומה על יחסי רוב ומיעוט. כדברי ירוחם, היום רוב מוחלט של העם אינו שומר תורה ומצוות. זה לא אומר מבחינתי כלום. מעניין לדעת מה אתה חושב על רוב העם היום. אגב, אתה שם לב כי ברגע שטיעון מסוים מופרך אתה עובר לטיעון חדש? עד כאן בסדר. העניין הוא שכאשר עובר קצת זמן אתה חוזר שוב לטיעון כאילו לא הופרך מעולם.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2011 19:40 |
|
| |
מה הופרך לא הופרך כלום אתה חוזר על עצמך כל הזמן אבל כתוב שהם ראו הם לא ראו באמת וחוזרים ומסבירים לך שזאת מסורת שעברה ואתה עוד פעם חוזר על הטיעונים שלך. הוא אשר כבר אמרתי אף אחד לא מחפש את האמת כל אחד חוזר ומעלה ולועס את הטיעונים שלו.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2011 19:47 |
|
| |
דייר, האם שאלתך איפה היו החכמים נענתה בתשובה מתקבלת והיא יוצאת מסל השאלות שלך? האם לא הופרך טיעון הרוב, כיוון שלא אתה ולא אני יודע מה הייתה אז דעת הרוב? האם לא הופרך הטיעון כי אנו יודעים ששש מאות אלף ראו?
האם אין אתה וחבריך עדות חיה לפרדוקס טיעון המסורת?
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2011 19:48 |
|
| |
ואני גם שם לב כי במקום להתמודד עם הטיעונים, אתה מעדיף לעסוק בצדדי ובטפל.
טענת על רוב העם שקיבל את המסורת. נשאלת, זאת מנין לך. מה תשובתך?
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2011 19:50 |
|
| |
כי בליל הסדר האחרון כמדומני ש90% חגגו פסח וליל הסדר זאת ההוכחה שלי.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2011 19:54 |
|
| |
דייר,
כמדומני שרבים מהם חוגגים גם את ליל סילבסטר ...
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2011 19:58 |
|
| |
עזוב את זה רגע מה עם הניסוי שלי אסוף 100 אנשים מהרחוב ותנסה לשכנע אותם יודע מה ניתן לך הנחה נסה לשכנע 20 איש תדווח לי מה עלה בידך.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2011 20:34 |
|
| |
מיליארד אנשים מאמינים כי ישו הוא בנו של אלוהים- אז מה? 2 מיליארד מאמינים במוחמד- אז מה? ההשואה שלך ל100 אנשים היום מופרכת. זה לא אותו דבר כמו להאמין שרשב"י מת בל:ג בעומר, או שר' נחמן יוציא אותם בשערות ראשם מהגהננום, וזה רק סיפור של כמה עשרות שנים. שים לב לאמונת האמוק של המאמינים. אבל אני בטוח שאתה יודע כי אם מר אדלר ומר ארד ירצו לעשות שטיפת מח לאלפי ישראלים הם יצליחו בגדול. כפי שהצליחו בעבר. אז בבקשה תחליף את הטענה המופרכת שאתה משתמש בה להזכירך כי הגוש הקומוניסטי עבר שטיפת מח של מיליארד אנשים בעולם באמונה הקומוניסטיט תוך חמישים שנה.. תחליף את הדיסק הקשיח הוא מלא באגים.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2011 21:07 |
|
| |
עוד לא הבנת את ההבדל. אז בוא אני אסביר לך לאט וברור לא מדובר באמונות ברגשות בהסחפות אחרי מעצבי דעת קהל מדובר באירועים היסטוריים פיזיים שהרגישו וראו בעיניים את זה לא תמצא בשום דת אחרת. ובגלל זה העליתי את הניסוי תנסה לשכנע אנשים שהם בעיניהם וברגליהם עברו מאורעות או שתנסה לשכנע שאבותיהם עברו את אותם דברים. אני מקווה שעכשיו אני מובן ותפסיק לחזור על עצמך כל הזמן.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2011 21:23 |
|
| |
מה בעצם ראו?
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2011 21:35 |
|
| |
אתה צודק דייר שכחתי אם מי אני מתוכח. טעות שלי.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2011 21:48 |
|
| |
השכל שלך בא עם הזמן לא למדת כבר מזמן עם מי יש לך עסק? מקרה אבוד חבל על הזמן.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2011 21:54 |
|
| |
על זה אמרו חז"ל כל הפוסל במומו פוסל.
|
|
|
|