בית פורומים עצור כאן חושבים

לסטים אתם?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-21/6/2011 14:54 לינק ישיר 

חזרת אלינו הנוכחי הישן והטוב את האמת התגעגעתי לצחוקים
בגלגול הקודם היית מנומס ונחמד חשבתי שאתה חולה לא עלינו
אבל עכשיו אני רואה שהכל בסדר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/6/2011 15:03 לינק ישיר 

דברים כל ברורים וחדים כתבו כאן כמה מהחברים, שממש אני לא מבין את אומות העולם, שיש  עדין ביניהם המפקפקים בדבר זכותנו  ההיטורית- מימי נח- על הארץ הזו.
יש להעביר את הקישור לאשכול הזה לשגריר החדש של ישראל לאומות המאוחדות, שיהיה לו נשק מוכן נגד שונאנו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/6/2011 15:15 לינק ישיר 

ירוחם,

חשבת שהתדרדרות תסתיים רק נגד הרבנים ? זה יוציא לכם את כל הקישקס החוצה ולא תישאר פה אבן על אבן.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/6/2011 15:20 לינק ישיר 

היהודים הם עם אכזר גרש מפה 7 עממים שוחרי שלום לאחר מכן חזרו לארץ נישלו את הערבים
התיישבו בבתיהם מסתמכים על ספר לא מבוסס מלא מיתוסים לא בדוקים
באמת צריך פה וועדת חקירה לעם הזה לא ייתכן המצב הזה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/6/2011 15:21 לינק ישיר 

שותף
מי זה לכם?       מי מתדרדר?- כבעל תשובה אתה ודאי זוכר את הספר- במורד המדרגות העולות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/6/2011 15:22 לינק ישיר 

דווקא כן "ייתכן".

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/6/2011 15:27 לינק ישיר 

מקס,

הערתי בעניין הגורל הייתה טעות.

אני מודה כי איני בקי בספר היובלות ובספרים חיצוניים בכלל.

בכל מקרה הספר מאוחר מהתנ"ך ובוודאי שאינו תורה מסיני, קל וחומר מהתנ"ך...

אומות העולם וכן ר' יצחק בעל המימרה, לא ממש קיבלו את כל הסיפור.

הדוגמה שהבאת היא הוכחה להיפך. כפי שאינך יכול לבא להודו עם מסורת שלך, כך אין זה הגיוני לבא לארץ כנען עם מסורת משלך שיושבי הארץ כלל אינם מכירים בה. שלא לדבר על כך שהמסורת עליה אתה מדבר מופיעה בספר שנכתב מאות שנים לאחר מכן.

לכל הצדיקים,

יש לכם קושי בהבנת הנקרא, או לומר שאני טוען נגד לגיטימיות ישיבת היהודים כיום בארץ, הוא עוד סוג של שקר קדוש שכה חביב עליכם?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/6/2011 15:37 לינק ישיר 

ירוחםשמ כתב:
שותף
מי זה לכם?       מי מתדרדר?

באמת אינך מבין ?

כפירה בזהר מובילה לכפירה בגמרא מובילה לכפירה בתנ"ך מובילה לכפירה במעמד הר סיני מובילה לכפירה ביציאת מצרים מובילה לכפירה במעשה בראשית מובילה לכפירה בבורא עולם. שבע תחנות בדרך למטה.
ייתכן מייצג את צורת החשיבה הפשטנית המקובלת ברחוב היום.
המונים המונים יילכו בדרכו ולא יישאר להם דבר להיאחז בו.

וכמו שאומרים יאללה ביי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/6/2011 15:40 לינק ישיר 

ייתכן:

בגלל שאני אוהב אותך מאוד היית רוצה לפגוש אותך עכשיו ולתת לך מכות רצח,
ולמה ? כי אתה מודה שאתה לא מכיר את ספר היובלות, ובאותו נשימה אתה קובע כבר בביטחון שבני כנען לא ידעו מזה,
רק מה ? רצתה לראות בכל מיני אתרים שסובלים מאותו עםארציות ואתה בא למכור לי את העםארציות שלהם ??
ואתה חושב שאני לא מכיר את השטויות שלהם ?

עכשיו לעניינינו:
הספרים החיצוניים הם מסורת שלנו ביחד עם התנ"ך וגנזו אותם בגלל השקפה וכדומה,
ומזל שמצאנו את המקור העברי בקומראן, כך שאנו כבר לא צריכים להסתמך על תרגומים זרים,

ומבחינת הכותב\העורך האחרון של הספרים,
הם בכלל לא רלוונטיים לנו כמו שלא רלוונטי העורך האחרון של התורה בעצמה,

בפעם אחרת שתגלוש באתרים תעקוב אחרי העניינים,
כלומר הם מדברים לגבי העורך האחרון, נכון מצדם העורך המציא את הכל מעצמו,
אבל אנו הרי יודעים שזו עםארציות גמורה, הרי למה שאני הקבל את השטויות האלה, הרי בתור חוקר כמוני כמותו אין לנו נבואה, השאלה רק האם לסמוך על המסורת או לא,
אני כן סומך על המסורת, ובצדק רב,

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/6/2011 15:49 לינק ישיר 

שותפיסוד כתב:
שותף
מי זה לכם?       מי מתדרדר?

באמת אינך מבין ?

כפירה בזהר מובילה לכפירה בגמרא מובילה לכפירה בתנ"ך מובילה לכפירה במעמד הר סיני מובילה לכפירה ביציאת מצרים מובילה לכפירה במעשה בראשית מובילה לכפירה בבורא עולם. שבע תחנות בדרך למטה.
ייתכן מייצג את צורת החשיבה הפשטנית המקובלת ברחוב היום.
המונים המונים יילכו בדרכו ולא יישאר להם דבר להיאחז בו.

וכמו שאומרים יאללה ביי.

שכחת להוסיף, שכפירה בנפלאות האוטיסטים מובילה לכפרה ברב שטיינמן שמובילה לכפירה ב"כל סיפורי הבעש"ט" שמובילה לכפירה בבעש"ט שמובילה לכפירה באר"י שמובילה לכפירה בזוהר ואידך זיל גמור.

תוקן על ידי מטפחתספרים ב- 21/06/2011 15:50:39

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/6/2011 15:53 לינק ישיר 

שותפיסוד כתב:
  כפירה בזהר מובילה לכפירה בגמרא מובילה לכפירה בתנ"ך מובילה לכפירה במעמד הר סיני מובילה לכפירה ביציאת מצרים מובילה לכפירה במעשה בראשית מובילה לכפירה בבורא עולם. שבע תחנות בדרך למטה.  .

זה נקרא זעקת הקוזק הנגזל,
הרי בדיוק על זה זעקו של שלמה המלך וחז"ל "אל תוסף על דבריו פן יוכיח בך ונכזבת, תני ר' חייא שלא תעשה את הגדר יותר מן העיקר שלא יפול ויקצץ הנטיעות"

וזה הסיבה דווקא בגלל שהוספנו כל כך הרבה שטויות במשך הדורות, בגלל זה התקיים הקיצוץ בנטיעות במאות האחרונות
כפי הבטחת חז"ל הנ"ל,

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/6/2011 15:53 לינק ישיר 

שותף
כשמך כן תהילתך- אתה שותף ולכן לא מאחלים לשותף ואפילו הוא רע כמוני או כמו ייתכן-יוציא לכם את כל הקישקס החוצה ולא תישאר פה אבן על אבן.

איני חושב שייתכן מייצג את החשיבה הפשטנית- החשיבה הפשטנית לא מכירה את המקורות ואפילו לא את שמע ישראל.
אולי יתכן וייתכן מעורר שאלות מטרידות אנשים כמוך, בכדיי לחקור ולברר את החיטה מהמוץ- את העיקר מהטפל.
כפי שדברנו על משל הפירות- יש אנשים שאוכלים את הפרי כמות שהוא, ויש אנשים שזורקים את התוך ואוכלים את הקליפה- ויש שזורקים את הקליפה ואוכלים את התוך.
למרות השוני בצורת האכילה- כולם נקראים אוכלי פירות, -ועמך כולם צדיקים- ולא מגיע לאף אחד מעמי שיוציאו לו את הקישקעס, ולא ישאירו אבן על אבן.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/6/2011 16:01 לינק ישיר 

שום דבר.
ברגע שמחליטים שאפשר תמיד להוסיף סימן שאלה לכל עובדה, לא יכולה להישאר עובדה אחת מקויימת.
עדים- לא נאמנים, מסמכים- חיישינן לזיוף, מסורת- חיישינן לבערות, ניכרים דברי אמת- הזיות מעורפלות.
מהם כלי ההוכחה שלך ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/6/2011 16:01 לינק ישיר 

מקס,

אין קשר בין אי בקיאות בכל ספר היובלות למידע על תאריך כתיבתו. מי שלא למד את משנת אריסטו אינו יכול לדעת מתי הוא פעל?

בעיניי דווקא מאד רלוונטי מתי זה נכתב ומי היו העורכים הראשונים והאחרונים. כן, גם של התנ"ך. מניין לך כי הכול נכתב סימולטנית? ההיגיון דווקא אומר שהספר נכתב בזמן התרחשות המאורעות האחרונות המופיעות בו ולא שכל סיפור נכתב בנפרד בזמן ההתרחשות.

על המקרא אתה מסכים שהוא נכתב בימי משה ולא סימולטנית בימי אדם הראשון ונח? מדוע אתה חושב כי ספר היובלות נכתב גם בימי נח? מנין הביטחון להאשים בעמרצות את מי שמפעיל את השכל הישר, לפיו זמן כתיבת ספר מתוארך אינו מוקדם מהתאריך האחרון המופיע בו?

יש לך הוכחה לכתיבה מוקדמת יותר? פרט נא.

הקביעה כי בני נח לא ידעו מזה מבוססת בין השאר על העובדה כי גם בתנ"ך הגורל לא מוזכר.

כאמור, גם ר' יצחק לא השתמש בטיעון זה. הוא הבין שצריך לומר משהו משמעותי יותר.

תוקן על ידי ייתכן ב- 21/06/2011 16:03:42

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/6/2011 16:02 לינק ישיר 

שותף
ומהם כלי ההוכחה שלך?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > עצור כאן חושבים > לסטים אתם?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 5 6 7 ... 14 15 16 לדף הבא סך הכל 16 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.