|
|
| נשלח ב-10/8/2011 15:36 |
|
| |
הקב"ה חושף את נשמות הע"ר לפני מפלתם הסופית וחיסולם מן העולם
החרם הבא : לא קונים מוצרי אסם !!
דן פרופר, יו"ר אוסם ומבכירי התעשיינים במשק הישראלי, משמיע אמירה גזענית נגד הציבור החרדי.
"רובם אינם משרת בצה"ל וחלקם אינו עובד וזכאי לסבסוד ממשלתי של הדיור", אמר בריאיון למגזין פרובס.
בריאיון שעסק במחאה החברתית, 'הסביר' פרופר: "הצעירים מוחים גם על שלעומת סקטורים אחרים הם הנושאים גם בנטל העבודה, גם בנטל המילואים וגם בנטל המס. הם אינם שייכים לסקטור שחלקו אינו עובד, רובו אינו משרת בצה"ל וחלקו זכאי לסבסוד ממשלתי של הדיור.
"זהו מצב מתסכל המביא להתפרצות חברתית. זהו קיטוב בלתי נסבל העלול להביא ליצירת חבית חומר נפץ".
בעקבות הדברים של פרופר, קוראים עסקנים לחרם צרכנים חרדי על חברת 'אוסם'.
"לא ייתכן שאדם העומד בראש חברת 'אוסם' יגיד ככל העולה על רוחו על הציבור החרדי ממנו הוא מרוויח מיליוני דולרים בשנה בארץ ובעולם בכלל".
תוקן על ידי המיייחל ב- 10/08/2011 15:38:10
|
|
|
|
|
| נשלח ב-16/9/2011 16:11 |
|
| |
חובתו של יהודי ויהודיה בעת הזאת - כי אי אפשר אחרת. פשוט אי אפשר
שלום לך
בימים אלו כשממשלת טורקיה מובילה קו אנטי ישראלי חשבו רגע - לפני שאתם קונים מוצר כלשהוא, בדקו היטב האם הייתם רוצים לפרנס אויבים
לכל מוצר כזה יש תחליף בדקו היטב ודאגו שבית העסק ידע שאתם לא קונים מוצרים מטורקיה
בימים אלו רשת רמי לוי ורשת מגה הודיעו כי יפסיקו לייבא מוצרים מטורקיה
נשמח לפרסם כל עסק כזה שיודיע על הפסקת מסחר עם טורקיה
מוצרים טורקיים שרצוי וכדאי להחרים!
מוצרי חשמל
Beko - מוצרי חשמל Amcor - מקררים - שימו לב, יש אמקור תוצרת הארץ ויש של טורקיה, של הארץ המקררים טובים יותר בלי כל קשר לחרם. Grundig - כל מותג גרונדיג LG - חלק ממזגני אל ג'י. לבדוק! Simens - מכונות ומייבשי כביסה סימנס Bosh - מכונות ומייבשי כביסה בוש Constructa - מכונות ומייבשי כביסה קונסטרוקטה Frigidair - חלק ממקררי פריגי'דר Beko - כל מוצרי בקו!
מוצרים שונים
שמן זית - מותג רמי לוי שיווק השקמה פירות יבשים (לבדוק!!!) ניילון נצמד (לחפש תוצרת הארץ!!!) שקיות זבל שופרסל קמח של חברת מגה רוב הפסטות מתוצרת טורקיה! בעיקר פסטות של מותגי הסופר-מרקט (כמושופרסל, שפע שוק וכדומה) Glade - מבשם אוויר גלייד Crema - ג'ל גילוח לגבר Soltam - סירים וכלי מטבח Dove - שמפו וסבונים בדין אקסטרא - מרכך כביסה L'oreal - מרכך שיער לוריאל אבקת כביסה - אריאל Tide - אבקת כביסה טייד Bagir - חליפות של חברת בגיר Willi Food - מוצרי ווילי פוד Family - סבון נוזלי של חברת פמילי Lipton - תה ליפטון באריזה הצהובה Palmolive - סבוני פלמוליב Pall Mall - סיגריות פאל-מאל Axe - דיאודורנט פירות יבשים ניילון נצמד
רכבים:
Honda - מדגם סיוויק החדשה Corolla - חלק מדגמי טויוטה, נא לבדוק לפני שמוציאים את פנקסהצ'קים. Fiad - פיאט פיורינו ,פיאט דובלו Goodyear - צמיגים Hyundai - יונדאי אקסנט Renault - מסחריות מבית רנו Peugeot - פג'ו פרטנט [יש גם ספרדי]
ביגוד: H & M - חלק גדול מהביגוד באיץ' אנד אמ H & O - חלק מהביגוד באיץ' אנד או Zara - חלק ניכר מבגדי מבגדי זארה Bagir - חליפות של חברת בגיר Adidas - חלק ממותגי אדידס - לבדוק! יש גם תוצרת ארה"ב
אתם חייבים להבין משהו: משפחה ממוצעת קונה בכל שבוע בערך את אותם המוצרים! כשתלכו לקניות לפני יום שישי - תבדקו מוצר מוצר! טורקי? תחזירו למדף וקחו אחר!
בשבוע הבא כבר תדעו מה לקנות ומה לא.
בהצלחה לכולנו!!!
הגיע הזמן לשים סוף לבדיחה הטורקית. אנחנו מפרנסים אותם והם מסיתים את כל העולם נגדנו. בואו ונעדיף תוצרת כחול לבן ונפסיק לפרנס את האניטשמים הללו!!! |
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-27/10/2011 00:41 |
|
| |
סוף סוף תופסים אומץ לצאת נגד ראש הנחש בכבודו ובעצמו! אשריכם! כולנו אתכם!

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4139741,00.html
אני קורא בזאת לכל קורא הודעה זאת להצטרף בכל המרץ וללא חשש למחאה הכ"כ נחוצה הזאת. ה' יהיה איתנו אל תדאגו. העיקר לגלות נכונות להילחם ברוע וברשעים ולא להשלים עם המצב.
חשוב לזכור! הרשעים עומדים לפני נפילתם הסופית! זה הזמן לצחצח חרבות! בשם ה' נעשה ונצליח!
|
|
|
|
| נשלח ב-21/2/2012 18:49 |
|
| |
שטראוס מאוס - החזית החדשה בע"ה. כולם נקראים להצטרף למאבק!
היום הייתי בסופר לקנות כמה דברים וראיתי אחלה מבצע של פסק-זמן טבליות( הגדול) 4 ב-18 יענו 4.5 ליחידה. מחיר נחמד ומפתה. והיה מה זה בא לי לקחת.. חשבתי והרהרתי והתלבטתי ובסוף התגברתי על היצה"ר ונמנעתי ב"ה. הרגשתי גיבור ישתבח שמו. 

|
|
|
|
| נשלח ב-22/2/2012 09:38 |
|
| |
אתה לא התפתית. אבל כמה יוכלו לעמוד בפיתוי במחירים מוזלים, במיוחד לפני פורים?
|
|
|
|
| נשלח ב-22/2/2012 17:14 |
|
| |
"לא נוזיל מחירים!" - הבנתם עם מי יש לכם עסק??
ציפייה למשיח וגאולה לא הולכת ביחד עם כניעה לרשעים האלה והשלמה עם המצב!!! אין דבר כזה! 
מי שבכל זאת חושב שכן מתבקש למצוא לו פורום אחר. "הדרת סמרטוטים" מהיום.

תוקן על ידי המיייחל ב- 22/02/2012 17:15:49
|
|
|
|
| נשלח ב-23/2/2012 16:34 |
|
| |
נמשכת ואף מתעצמת המלחמה בערב-רב בע"ה!
אמרתי בעבר ואני חוזר ואומר שוב: אני לא מתעסק באקטואליה! אתם חייבים להפנים את זה.
אם אני מצטרף למחאה הזאת ותורם את הפורום לטובת העניין פירושו של דבר שזה קשור לגאולה. זה קשור לתהליכי סוף הגלות ותחילת הגאולה, זה קשור למלחמה ברשעים שהם הע"ר השולטים עלינו ומוצצים את דמנו. זה קשור להקמת שכינתא מעפרא כי כל זמן שהכח בידם - ישראל וצד הקדושה למטה! מי שאת האמיתות הפשוטות האלה לא מבין או לא מקבל אין לו מה לחפש כאן מוריי ורבותיי. חד-משמעית. אשרי עם ישראל שמתעורר על הדברים האלה גם אם מדובר במחאה חילונית לחלוטין שאינה קשורה לדת. ברובד העמוק של המציאות הכל קשור לתורה ובסוף גם זה יתגלה.

|
|
|
|
| נשלח ב-23/2/2012 17:57 |
|
| |
אני בעד!!...רק יש לי בעיה קטנה, בשבת בבוקר אני אוהב ג'חנון עם סחוג ביצה סלט ו...גבינת סקי של שטראוס, ואנחנו לא נדע מה נעשה, הסקי הולכת הכי טוב עם המתכון! לעבור לתנובה? 
|
|
|
|
| נשלח ב-23/2/2012 18:32 |
|
| |
עדיף סקי על ג'חנון מאשר סקי על החרמון (גם כן שודדים מושבעים)
סקי אחד בשבוע לא יעכב את המשיח. אז יאללה שיהיה בתאבון. לכבוד שב'ס קויידש. מעבר לכך דמו בראשו.

|
|
|
|
| נשלח ב-28/2/2012 08:38 |
|
| |
כי מלאה הארץ חמס מפניהם - נאמר על הע"ר
הפסק-זמן כמשל בלבד
תגובת אחד המגיבים:
וואו! רוב מוצצי הדם, הטייקונים, הם שמאל קיצוני
וואו! רוב מוצצי הדם, הטייקונים, הם שמאל קיצוני התומך בצדק חברתי...
דן פרופר מאוסם, נוני מוזס מידיעות, שטראוס האבא והבת, האחים חרל"פ יבואני מרצדס,
נוחי דנקנר ושות' ועוד...ועוד...
|
|
|
|
| נשלח ב-21/8/2012 15:10 |
|
| |

תגובתי הישראלי מטומטם? נו..זה עוד ניחא, עליו לא הייתי מרים קול זעקה כי רף הציפיות שלי מיהודי ללא תורה לא גבוה במיוחד.. אבל מה אעשה שאת אחיי שומרי המצוות ולומדי התורה אנכי מבקש בראותי את טמטומם הרב ורדידותם העמוקה ביושבם לעסוק בתורה אוי לי על כאב הלב אם אנסה לשתוק כאילו אינני שומע את הבנתם הרדודה בנסותם להבין את דברי חכמינו ז"ל ואוי לי אם אפצה פי בניסיון לאלפם בינה ולהאיר עיניהם כיצד לומדים ואיך מבינים באמת את עומק דברי רז"ל. חכמת המסכן בזויה ודבריו אינם נשמעים בדור טיפש ופתלתול מלא בחוצפה וגדוש בבורות המעניק מלוא חופניו שפע של טיפשות לאחיו החילונים למען לא יחסר להם. הלואי ולפחות לחסד תחשב להם נתינה נדיבה זו..
[ התכוונתי לרמוז שהטיפשות והטמטום של הישראלים יונק מרדידותם של אחיהם הדתיים/חרדים]
תוקן על ידי המיייחל ב- 21/08/2012 15:20:22
|
|
|
|
| נשלח ב-16/10/2012 15:53 |
|
| |
אין טעם מתוק כמו התגברות על היצר - "זה רע זה אוסם!!"
היום קפצתי לסופר לסיבוב קניות קצר ובין שלל פריטים שלקחתי ניגשתי למדפי אוסם ובאתי לקחת כמה חטיפים וקרקרים, ברגע האחרון פתאום כאילו משום מקום נזכרתי בחרם שנכנס השבוע לתוקף! התאפקתי ומשכתי את ידה חזרה. כמובן שקשה, כמובן שהייתי מעדיף שלא יהיה חרם או לפחות שיתחיל משבוע הבא אחרי שאמלא את הארון בחטיפים ושאר מרעין בישין.. אבל החלטה זו החלטה! יש גבול לכמה אדם יכול להיות פראייר ולתת לשודדים האלה את הארנק שלנו מבלי שאפילו יאיימו עלינו. זה המלחמה הקטנה שלנו ואני גאה להילחם אותה וקורא גם לכם להצטרף אליה.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/10/2012 15:17 |
|
| |
שתיקת הכבשים המובלים כצאן לטבח ?

שתיקתכם באשכול הזה מעלה ריח של חשש כבד כמי שמשלימים עם הגזירות האלה ולא מוכנים להירתם למאבק החברתי. זה כואב לא פחות מעושק המחירים! עד מתי אני שואל!? עד מתי נהיה כאלה חלשים? לא נמאס לנו להיסחט כך? קומו עורו ישנים משנתכם! תקנו אותי בבקשה אם טעיתי. אדרבה! אשמח מאוד לשמוע על שינויים בהרגלי הצריכה שלכם בעקבות המאבק.
תוקן על ידי המיייחל ב- 25/10/2012 15:20:11
|
|
|
|
|