בית פורומים אלי גרסטנר Eli Gerstner

Check In - מכאן זה התחיל!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-22/8/2011 22:53 לינק ישיר 

וכי למה נראה לך שהוא המנהל של הפורום הזה?! 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/11/2011 00:33 לינק ישיר 

ישבתי ישבתי,
חשבתי וחשבתי
עד ש---
יצא לי עשן מהאזניים
וזלגו לי דמעות מהעיניים.
לבסוף העיליתי זכרונות נעימים
והרי הם לפניכם נכתבים
---אלה דברי הימים---

ההיכרות הראשונה שלי עם גרסטנר מתחילה, כנראה, כבר ב'הנה'. בסוכות האחרון שמעתי אותו שוב (ותודה לעט!) אחרי---לפחות 6 שנים שלא עשיתי את זה (לא ממש אוהבת את איך שאלי נשמע שם).
כמאזינה כרונית לרדיו (בדימוס...) בתור ילדה, אני בהחלט יכולה לזכור את השיר 'כאבן' מושמע לא אחת. שיר גרסטנרי טיפוסי ומקפיץ שתמיד כיף לשמוע!. כמעט בטוחה שיש לי אותו על אחת מקלטות השירים שהקלטתי מהרדיו (ושכחתי להפסיק את ההקלטה ).
מחפשת את זה...<צריך למצוא קודם טייפ לקלטות >.

השלב הבא הוא כמובן... הדיסק הבא! את 'לכה דודי' אני גם זוכרת טוב טוב מהרדיו כאחד השירים החרושים של התקופה.
לפי ויקיפדיה , באותה שנה יצא גם האלבום הראשון של החבר'ה כש'יהא' הפך להיות להיט מסחרר למשך כמה שנים. מ-א-ד אהבתי את השירים שלהם כבר אז- הקצב, הלחנים, הקולות-שניים ובעיקר הסגנון האמריקאי שהיה חדשני ופורץ דרך בתקופה ההיא. בשלב הזה 'החבר'ה' לא היה מושג נעלם מבחינתי, אבל לא בהכרח מקושר לאלי גרסטנר. לא מצליחה לזכור אם היתה לנו הקלטת הזו, גם אם כן, היא אבדה במצולות הזמן.

בעקרון ההיכרות הראשונית שלי עם כל דיסק חדש היתה דרך הרדיו.
כש'אישי ישראל' יצא אני זוכרת את עצמי מנפישה את המנגינה של רצה למילים, כמעט בכל תפילת שמו"ע (אסור לעשות את זה...)
או נואמת נאום מחאה דמיוני כשדוד שלי אמר שהווקאלי של החבר'ה עושה כאב ראש (טוב, אני חסידת קרליבך...) בימים שזה בערך הווקאלי היחיד שהיה לשמוע. :

כנ"ל לגבי YBC...
אני יכולה לזכור איפה הייתי בדיוק ששמעתי בפעם הראשונה את 'כל המתפלל' ' ואת השדרן (...) מדבר בהתלהבות
על הכשרון המופלא שיש לילד הקטן הזה ששר...
את המורה הצעירה שלי למתמטיקה מספרת לנו ש'הוא רק בן 4, הקטנצ'יק הזה שאתן שומעות' באחד משיעורי הערב החורפיים (מבנה ישן ואפלולי, גשם... שמענו את 'ואהבת' במהלך התירגול כדי לחמם את האווירה).
< דז'ה-וו >

כאן כבר הייתי חובבת מושבעת עם קשר מובהק לאלי גרסטנר ושות', מלבד מנוחה שאותם לא הכרתי לפני שראיתי את YBC LIVE! 1 .
מאחר ובבית שלנו לא ממש רואים סרטים משום סוג, YBC LIVE הגיע אלי באיחור של 4 שנים! רק ב 2009. (אני עדיין מנסה להיזכר מי הביאה לי אותו..)
וזאת הנקודה שYBC הפכו לטופ של הפבורייטס שלי!!! ראינו את הווידאו הזה יום וליל במשך שנה שלימה! משם הדרך לווידאוים נוספים היתה קצרה...

___
את הפורום הכרתי יחסית מההתחלה ( למרות שלא ידעתי שהוא חדש ), חיפשתי מידע לגבי 'שמו של מלך' שיצא אז... אח"כ היו שמועות שהם באים לארץ...
היו כל מיני סיבות שבגללם העדפתי להיות צופה ולא לקחת חלק פעיל בפורום, למרות שעקבתי אחריו מפעם לפעם,
עד שגרסטנרית דרבנה אותי להירשם ( כן, כן, הכרנו חצי שנה לפני שכתבתי בפורום, דרך הפייס. היא חשבה שאני קשורה לYLS, אני חשבתי שראיתי אותה אפשהו וככה התפתחה שיחה שמהר מאד הגיעה לYBC ולפורום (ניחשתי ישר שהיא בעלת הניק 'גרסטנרית', אחרי 3 או 4 חודשים גם נפגשנו... גרסטנרית, זוכרת???)
ההודעה הראשונה שלי בפורום נכתבה כאן שלא על-ידי ( המקורות... )
ומאז משתדלת להמשיך את המסורת

ואם כבר כתבתי תגובה כ"כ ארוכה, עוד שורה לא תזיק...
אז... אמממ,
אהמ, אהההמ...
מכובדי!
ריציתי להודות נרגשות לכל הפעילים והפעילות< במיוחד למנהלים!!> בפורום האיכותי והמיוחד הזה שזכה אצלי לדירוג 'הדבר הכי כייפי לשנת תשע"א', אין עוד פורום מיוחד כזה!
שנגדל ונפרוץ לאורך שנים רבות, שתמיד יהיה פה מלא פעילות ומלא מלא מוזיקה טובה!
רק בשמחות, אצל כולם!!!

תוקן על ידי Illuminate ב- 01/11/2011 00:39:44

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/11/2011 22:07 לינק ישיר 

אילומינייט, זה היה ממש כיף לקרוא הודעה כל כך צבעונית וססגונית... גם מבחינת העיצוב, גם מבחינת התוכן!

והפורום כאן, יש לציין, הוא אחד הפורומים המיוחדים שיש בהם באמת אווירה נעימה ומשפחתית במיוחד. גם בזמנים שיש יותר משתתפים...
שנגדל ונפרוץ מתוך בריאות ושמחה לכולנו, בעזרת ה'!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/11/2011 18:49 לינק ישיר 

Illuminate כתב:
ואם כבר כתבתי תגובה כ"כ ארוכה, עוד שורה לא תזיק...
אז... אמממ,
אהמ, אהההמ...
מכובדי!
ריציתי להודות נרגשות לכל הפעילים והפעילות< במיוחד למנהלים!!> בפורום האיכותי והמיוחד הזה שזכה אצלי לדירוג 'הדבר הכי כייפי לשנת תשע"א', אין עוד פורום מיוחד כזה!
שנגדל ונפרוץ לאורך שנים רבות, שתמיד יהיה פה מלא פעילות ומלא מלא מוזיקה טובה!
רק בשמחות, אצל כולם!!!

אמן!

איזה כיף לשמוע!!
תודה גם לך על כל הפעילות בפורום!

Coming Soon
The Chevra 4 & YBC Live! 4

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/4/2012 12:15 לינק ישיר 

אני הגעתי אליהם דרך השיר כל התפלל. מתי? כשנסעתי לישיבה לפני כ...(זה סוד) שמעתי רדיו קול חי. והשמיעו את השיר הזה. מיד התחברתי לשיר. וגם לבאים אחריו...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/4/2012 10:25 לינק ישיר 

סוד כמוס, נטסון? ;)
ומה הם בשבילך היום? כמו מיאמי?
ושאר הפקות גרסטנר גם?
(כמה שאלות...)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/4/2012 21:37 לינק ישיר 

נראה לי עם כל הצניעות שאני בין הוותיקים בעניין.. כשהייתי בגיל 11 בערך יצא שיר בשם "כאבן" וכבר אז "נדלקתי" על הסגנון.. ההמשך הגיע עם "יהא שלמא" והאלבום הראשון של החבר'ה אותו "טחנתי" מאות פעמים והשיא הגיע עם הקמת הישיבה בויס. השירים שהכי אהבתי מתוכם היו "תהילת ה'" ו"שיר המעלות".
כל השאר היסטוריה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/4/2012 19:03 לינק ישיר 

אידי כתב:

ומה הם בשבילך היום? כמו מיאמי?
ושאר הפקות גרסטנר גם?

לא כדאי שאכתוב בפורום הזה את התשובות...

(כמה שאלות...)

כמה שאלות על הבוקר... וואיי

תוקן על ידי netson ב- 22/04/2012 19:04:15

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > אלי גרסטנר Eli Gerstner > Check In - מכאן זה התחיל!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.