אני הייתי מאושר כתיבה בפורום לשמוע אל הרינה הסגור וכשאישרו אותי ביקשו ממני מספר טלפון ובגלל שאני גר בתוככי מאה שערים פיברקצי שם ומספר טלפון ורמזתי על זה למנהל הפורום והוא עכשיו משחק אותה כאילו הוא התקשר אלי ואין תשובה ולכן הוא מעיף אותי מהפורום ולא נותן לי לכתוב. אבל האמת היא שזה בגלל שאני כותב את האמת על כולם כולל על שטרן כולל על סובול וכולל על הפורום עצמו שהוא לא אמיתי ומזוייף כולם שם עם אינטרס ושקרנים. נמחקות שם תגובות אמיתיות ונשארות שם תגובות שקריות אני גמרתי איתם ובלי נדר אני יפתח פורום חדש בשבילינו שוחרי ומבקשי האמת
אני לא בורח לשום מקום
ביי ממני מושיה ואהרן
נשלח ב-5/8/2011 13:00
וואו, אני לא מאמין שאני יכול להגיב... מאז ומתמיד אני מבקש אישור בפורום לשמוע אל הרינה, כבר נתתי להם מספר פלאפון, הם כתבו לי שאני מאושר, אך בפועל מעולם לא יכולתי לכתוב. הייתי חייב לקרוא את השטויות והסילופים מבלי יכולת להגיב. אני שמח להצטרף לפורום הפתוח.
נשלח ב-5/8/2011 13:15
חח... משועממים במאה שערים . מסירות הנפש לאינטרנט בהשראת גדולי הבד"ץ.
אם אתה לא לומד מוישה לך לעבוד הבטלנות אורגת אותך .
ילדיך לא לומדים בישיבות? והבלקברי שלך מעודר.
מאה שערים של מטה....
נשלח ב-8/8/2011 10:46
משה_ואהרן - "זרקו" אותך מהפורום הסגור וכעת אתה כותב בפורום שמנהלו הוא ( אשאיר לך לגלות )
נשלח ב-8/8/2011 12:43
נו, כמה שאתה מברבר... או שתפתח פורום חדש, או שלא, אבל למה לקשקש? משעמם לכם בין סמטאות מאה שערים? איסתרא בלגינא קיש קיש קריא...
נשלח ב-8/8/2011 14:57
צוחק מי שצוחק : אחרון
נשלח ב-9/8/2011 00:44
צוםזאך כתב:
נו, כמה שאתה מברבר... או שתפתח פורום חדש, או שלא, אבל למה לקשקש? משעמם לכם בין סמטאות מאה שערים? איסתרא בלגינא קיש קיש קריא...