בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

הלהקות המצליחות בעולם

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-3/11/2011 17:55 לינק ישיר 

צודקת - "אמריקאי" זה באמת יותר סגנון גרסטנר, שלשלת וכד'...
אני הייתי מגדירה את מיאמי סגנון "פרחי".

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/11/2011 09:42 לינק ישיר 

אידי כתב:
צודקת - "אמריקאי" זה באמת יותר סגנון גרסטנר, שלשלת וכד'...
אני הייתי מגדירה את מיאמי סגנון "פרחי".

אפשר יותר להתמקד?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/11/2011 17:49 לינק ישיר 

התכוונתי להגיד שאם תסתכל על מקהלות ה"פרחי" המסורתיות - פרחי לונדון, פרחי מיאמי ושות', תוכל למצוא בהם מאפיינים משותפים יותר משתוכל למצוא בין פרחי מיאמי ואלי גרסטנר, למרות שגיאוגרפית מיאמי וגרסטנר קרובים יותר ממיאמי ולונדון.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/11/2011 18:00 לינק ישיר 

עם כל הכבוד, הפרחי הראשון הייתה מקהלת ה'פרחי' - כך נקראה של ר' אלי טייטלבוים ע"ה. את השירים ניתן לשמוע ו/או לראות באלבום THE EVENT אשר בוצעו ע"י הישיבה בויס. 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/11/2011 16:42 לינק ישיר 

מבחינת סולנים הייתי אומרת פרחי מיאמי ושלשלת ג'וניור באותה מידה (עיין ערך יוסי שיק ושמחה קאץ')
מבחינת הופעות - פרחי מיאמי כמובן
מבחינת מקהלה - פרחי לונדון! הם בכלל לא צועקים עולים נקי ישיבה בויס צריכים בדחיפות ללמוד מהם והרבה!
מבחינת שירים - פרחי מיאמי

תוקן על ידי מכייפת7 ב- 07/11/2011 16:41:39

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/11/2011 16:43 לינק ישיר 

אגב שמתם לב שהרבה מנגינות של פרחי מיאמי הם לא שלהם?!
למשל המנגינה של או השם לקוחה כולה מהקלטת "אקורדיון הזהב" תכף ארוץ להגיד לכם איזו...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/11/2011 22:04 לינק ישיר 

לא מכירה את אקורדיון הזהב, אבל למה למלחין פורה כמו ירחמיאל לקחת לחנים מאחרים?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/11/2011 10:34 לינק ישיר 

חוץ מזה מה עוד? ואם אפשר לקבל קישור למקור ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/11/2011 15:00 לינק ישיר 

אקורדיון הזהב זו קלטת שהוציאו חילונים עם מנגינות מדהימות

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/7/2017 21:16 לינק ישיר 

או,זה אשכול לעניין! אז לדעתי:
שירים: מיאמי, ישיבה, והרבה מתחת: אידישע נחת, שולשלת.(הקינדערלך אפילו לא מקבלים מקום....)
סולנים: מיאמי, צליל וזמר,אידישע, שולשלת, קינדערלך (הישיבה בעלי קולות נחמדים(קצת חד גוניים וצווחניים)-אבל מה לעשות שהם פשוט לא-יודעים-איך-לשיר? רק לעשות לי חור באוזן... במחילה...)
הרמונית מקהלה\ביצוע:מיאמי ,קינדערלך,צליל,אידישע,שולשלת.(ושוב הישיבה גורמים בעניין הזה,רק לכאבי ראש והמנכת הווליום...)
הופעות:מיאמי,מיאמי,מיאמי..(לא אהבתי הופעות של אף מקהלה אחרת....)

נ.ב-האידישע נחת הם מקהלה מדהימה לדעתי! אם לא היו עושים ת'מבטא הזה (שמחרפן אותי כל פעם מחדש!) הם היו זוכים אצלי להשמעות רבות יותר... (בנתיים אני לא שומעת מעצמי אפילו שיר אחד שלהם, אבא שלי כן...)

והשורה התחתונה: אין,לא היה,ולא יהיה על מיאמי!!!!!!!!!!!!! המקהלה המדהימה ביותר בעולם!!!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/7/2017 18:25 לינק ישיר 

וואו אשכול ישן!

משיחמיד - אם לא היית חושבת שאין על מיאמי, אז כנראה שלא היית כותבת בפורום הזה...

מקום ראשון: מיאמי, בכל הקטגוריות. מפתיע מישהו?
מקום שני: אידיש נחת, במקהלות העכשוויות הם הכי טובים (אחרי מיאמי), לחנים מדהימים של יוסי גרין, קולות מצויינים  וביצועים והרמוניות ברמה גבוהה (וללא צעקות). המבטא? אני דווקא אוהבת, הם מככבים אצלי ברשימת השמעה.
מקום שלישי: צליל וזמר, אחת המקהלות הטובות, רק שכל החומר כבר ישן נורא... אותו דבר פרחי לונדון, אבל בד"כ אני שומעת צליל וזמר כי איכות ההקלטה של פרחי לונדון נמוכה, טוב מדובר על חומר עתיק.

ישיבה בויס... יש להם פה ושם שירים טובים, הבעיה שחלק גדול מהשירים שלהם נשמע אותו דבר וגם הסולנים נשמעים צעירים ולא בשלים, והצעקות...
לקינדרלך אין חומרים טובים בכלל וגם הסולנים לא ממש הדהימו אותי, למה משמיעים כל שיר שלהם מיליון פעם ברדיו? יח"צ...

הייתה לי תקופה ששמעתי את שירה חדשה אבל הרבה זמן הם לא הוציאו חומרים חדשים. 

תוקן על ידי שירהיהודית ב- 03/07/2017 18:27:22

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/7/2017 21:41 לינק ישיר 

יש לציין גם פה,את מה שכבר נטחן לגמרי בפורום הזה בקשר לישיבה בויס ולקינדערלך: המקהלות הללו באות יותר להראות ולהבליט את עצמם מאשר לתת מוזיקה טובה ואיכותית...אבא שלי,כשהוא ראה קליפ מסוים של הישיבה בויס ואני אמרתי "איזה חוסר מקצועיות..." ענה לי:"אבל תודי שהקליפ יפה..." ז''א שאצל הרבה אנשים (ואבא שלי בנאדם מוזיקלי למדי...) המראה וה"שואו" כן תופסים, והרבה!

וסתם בעניין,(כבר מזמן  רציתי לפתוח אשכול על יחסי המשפחות שלנו עם מיאמי..) אבא שלי מאוד אוהב מיאמי-בעיקר את יאיר קעניג...(ו-לא,אני לא עשיתי את זה בעקבותיו,ו לא הוא בעקבותי,סתם פעם שראיתי את עזור נא, אבא שלי בא מאחורי ואמר לי שזה הסולן הכי טוב של מיאמי... מה שנכון נכון...:)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/7/2017 14:42 לינק ישיר 

שאלה מיותרת:)
זה היה די ברור שכולכם תשימו את מיאמי במקום הראשון....
ואין טעם שybc תפרט את סדר העדיפויות 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/7/2017 16:50 לינק ישיר 

למה אין טעם? נשמח לשמוע עוד דעות! את מוזמנת! רק בקשה אחת-(ובקשה זו מופנית לכווולם...) נא לא להיגרר לוויכוחים טיפשיים וחסרי תועלת...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/8/2017 01:13 לינק ישיר 

הויכוח שאינו נגמר ממשיך....
אני אשב לי בצד בשקט ואהנה לראות איך ההיסטוריה חוזרת.

רק אציין שטוב לדעת שעדיין יש מי שמגן על כבודם של YBC :)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > הלהקות המצליחות בעולם
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.