|
|
| נשלח ב-1/7/2011 11:24 |
|
| |
הייתה פגישה, חצי פגישה
מבט אחד חטוף. זה מה שהספיק לכם להבין שבן הזוג היושב מולכם, פשוט - לא. קרה לכם? מסוג הרגעים שהיית מת לסוב על עקבותיך. למחוק מהפרוטוקול. אני מביט בה מדברת. תוססת. חיה. מתלהבת. משתדלת למצוא חן. שפת הגוף משדרת התעניינות שיא. בדרך חזרה ריצדו בראשי המילים האלמותיות של רחל המשוררת: הייתה פגישה (מצידה). חצי פגישה (בקושי. מצידי). אז איך מעבירים את השעה הזו?... במקרים כאלו למדתי להזמין קפה קר גדול. עם קרח. גדול, כדי שלא יגמר מהר ויהיה עם מה להתעסק בינתיים. עם קרח, כי גם כשאתה מסיים, תמיד מתווסף עוד... :)
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2011 11:32 |
|
| |
אמממ לא יפה הסוף....:( הבחור הוא זה שאמור להעסיק את הבחורה ולא להיפך... ו...מה לעשות בשביל זה נפגשים... לוקחים את זה בחשבון שבטוח לא יהיה התאמה... לא כולן מעניינות וישר עוברים לעוד פגישות, אלה החיים... מתמודדם!!! הכי פדיחה שהזוג הרך נפגש כל אחד מקצה הארץ שלו ואז זה באמת לא נעים...
|
|
| נשלח ב-1/7/2011 11:44 |
|
| |
(נוח, העליתי נושא לדיון בצורה קצת מחויכת. לכן יש אייקון בסוף).
ברור שכל פגישה היא סוג של הימור. הליכה אל הלא נודע. זו מהותן של פגישות. לכן גם נוהגים בנימוס ומתיישבים לשוחח, למרות שזה לא נראה מתאים בעליל.
השאלה המעניינת היא איך אתם מתמודדים כשמגיע אדם שעל פניו המראה שלו או סגנון הלבוש ממש ממש לא לטעמך ואתם יודעים מיד, עוד לפני שהתיישבתם, שזה לא זה.
תוקן על ידי שווה_גרוש ב- 01/07/2011 11:46:19
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2011 12:02 |
|
| |
הרבה פעמים במהלך החיים אנחנו פוגשים אנשים שמבט חטוף ראשוני כבר מספיק לנו לתייג אותו: "אנטיפת"
"חננה" "חכם" "טמבל" "תמים" "מגונדרת" (פריחה בלע"ז) וכו'..
בד"כ כשזה לא למטרת פגישות (אלא משפחה, עמיתים לעבודה וכדו') אחרי כמה זמן אנחנו מגלים את הפן
האמיתי שלהם ופתאום אחת שהייתה נראית יפה היא בעצם פריחה עם מנת משכל שלילי שא"א לבלות יותר
מ-5 דקות במחיצתה, או ההוא שנראה אנטיפת הוא בעצם אחד האנשים החביבים בחברה (ומה לעשות שה'
נתן לו תווי פנים קשוחים שמשווים לו מראה עצבני)
וכן הלאה..
לפעמים כדאי לנסות לתת עוד צ'אנס. גם כי אולי נגלה שבאמת אנחנו לא כאלה שונים אחרי הכל, והכי גרוע
לפסול אחרי 2-3 פגישות זה הרבה יותר קל ופחות פוגע.
(ע"ע האתגר של הבוקר: להגיד "לא" בלי לפגוע שווה גרוש שם,שם)
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2011 12:12 |
|
| |
נראה לי ממש עוול להמשיך לפגישה שניה ושלישית אם חשים דחיה מוחלטת ומיידית בפגישה ראשונה ויודעים שאין שום סיכוי לקשר מתמשך.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2011 12:18 |
|
| |
היו מקרים..
בכל מקרה זכותך המלאה לחתוך כבר עכשיו, בעיקר אם אתה חש "דחיה מוחלטת ומיידית" כהגדרתך....
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2011 14:40 |
|
| |
השאלה היא לא אם לחתוך עכשיו, אלא איך להעביר את השעה הזו. כמו כן אני כמובן לא מדבר על מקרים בהם קיים סיכוי שכן יתפתח משהו ואתה מתלבט אם להמשיך או לא, במקרה כזה אני ממש מסכים עם כל מה שאמרת לעיל. אני מתאר לעצמי שכל אחד כאן חווה את הסיטואציה הזו לפחות פעם אחת בחיים - שהוא מגיע לפגישה ופשוט בתוך שניה הוא יודע שזה לא. ומאידך, בן הזוג שיושב ממול שואל אותך שאלות על המשפחה שלך או נושאים אישיים שמביעים התעניינות, עם ניצוץ כזה של התלהבות בעיניים. ואתה צריך להיות מצד אחד מנומס ואדיב ומצד שני לא לטעת תחושת שווא. בכל זאת, הסיטואציה מביכה קצת. מתוך התחשבות שלא יצא דבר פגיעה חלילה, במקרים כאלו אני חושב פעמיים על כל משפט שאני אומר או דבר שאני עושה, שלא יתפרש אצל הצד השני בצורה לא נכונה. זה מצריך הרבה כוחות. לא פעם אני חוזר אחרי פגישה כזו ממש עייף פיזית.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2011 16:28 |
|
| |
אותי,אבא שלי מלווה תמיד לפגישה ראשונה. פעם אחת הגעתי לפגישה עם אבא שלי ורציתי לעשות אחורה פנה(בחור מחריד והפגישה היתה בהתאם..) אך לא יכולתי אז זרמתי עם זה וחצי שעה אחרי הפגישה כבר החזרתי שלילי.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2011 16:30 |
|
| |
| שווה_גרוש כתב: |  | השאלה היא לא אם לחתוך עכשיו, אלא איך להעביר את השעה הזו.
כמו כן אני כמובן לא מדבר על מקרים בהם קיים סיכוי שכן יתפתח משהו ואתה מתלבט אם להמשיך או לא, במקרה כזה אני ממש מסכים עם כל מה שאמרת לעיל.
אני מתאר לעצמי שכל אחד כאן חווה את הסיטואציה הזו לפחות פעם אחת בחיים - שהוא מגיע לפגישה ופשוט בתוך שניה הוא יודע שזה לא. ומאידך, בן הזוג שיושב ממול שואל אותך שאלות על המשפחה שלך או נושאים אישיים שמביעים התעניינות, עם ניצוץ כזה של התלהבות בעיניים.
ואתה צריך להיות מצד אחד מנומס ואדיב ומצד שני לא לטעת תחושת שווא.
בכל זאת, הסיטואציה מביכה קצת.
מתוך התחשבות שלא יצא דבר פגיעה חלילה, במקרים כאלו אני חושב פעמיים על כל משפט שאני אומר או דבר שאני עושה, שלא יתפרש אצל הצד השני בצורה לא נכונה.
זה מצריך הרבה כוחות. לא פעם אני חוזר אחרי פגישה כזו ממש עייף פיזית. |
|
איך להעביר את השעה?
מה אתה מצפה !
נראה לך שתמיד תגיע הבחורה המעניינת ..
בנדאם שעה להעביר ביג דיל ...
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2011 16:49 |
|
| |
| אנימותק כתב: |  | אותי,אבא שלי מלווה תמיד לפגישה ראשונה.. |
|
כדי להשוויץ עם הבי.אמ.וו.?? 
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2011 01:55 |
|
| |
| שווה_גרוש כתב: |  | השאלה היא לא אם לחתוך עכשיו, אלא איך להעביר את השעה הזו.
כמו כן אני כמובן לא מדבר על מקרים בהם קיים סיכוי שכן יתפתח משהו ואתה מתלבט אם להמשיך או לא, במקרה כזה אני ממש מסכים עם כל מה שאמרת לעיל.
אני מתאר לעצמי שכל אחד כאן חווה את הסיטואציה הזו לפחות פעם אחת בחיים - שהוא מגיע לפגישה ופשוט בתוך שניה הוא יודע שזה לא. ומאידך, בן הזוג שיושב ממול שואל אותך שאלות על המשפחה שלך או נושאים אישיים שמביעים התעניינות, עם ניצוץ כזה של התלהבות בעיניים.
ואתה צריך להיות מצד אחד מנומס ואדיב ומצד שני לא לטעת תחושת שווא.
בכל זאת, הסיטואציה מביכה קצת.
מתוך התחשבות שלא יצא דבר פגיעה חלילה, במקרים כאלו אני חושב פעמיים על כל משפט שאני אומר או דבר שאני עושה, שלא יתפרש אצל הצד השני בצורה לא נכונה.
זה מצריך הרבה כוחות. לא פעם אני חוזר אחרי פגישה כזו ממש עייף פיזית. |
|
כן זה בהחלט יכול לקרות וזה עדיין קורה!!!
השאלה מה אתם עושים בשעה כזו???
ברור שלא צריך לטעת תחושת שווא אבל חשוב גם לא לפגוע!!!!!
יצא לי כמה פעמים להיפגש עם בחורים שאמרתי לעצמי בלב : ריבונו של עולם לא בא לי לפגוש את היצורים האלה בשנים הקרובות ( סליחה על הביטוי...) ואפילו לא בשעה וחצי הנכונות לי כעת..
אבל מה נראה לכם שאני משדרת משהו לבחור??? שהוא לא מוצא חן בעיני/ הלבוש /המראה/ המושגים/וכו'???
ממש ממש לא...
מעבירים שעה וחצי ותאמינו שלא חסר על מה לדבר... (תשעה קבין שכחתם??...)
לא חושפת פרטים אישיים מידי
נימוסית
נחמדה
וזהו נגמר...
נפגשתי פעם עם בחור שאני (לדעתי...) לא הייתי נסבלת עליו... וזה ממש צרם!!! עם כל דיבור ניע וזיע שלו....
כאילו שהוד מעלתו עושה טובה למשהו בכך שהוא נפגש איתי....
קחו לתשומת לב!!!
תוקן על ידי אחת_מהישוב ב- 12/07/2011 01:56:40
|
|
|
|
| נשלח ב-25/7/2011 12:31 |
|
| |
נדוניה מדאיג אותך? מה עם דירה?
מוזר שבכל העולם אנשים יעשו הכל כדי לזכות בבת של מישהו ואפילו ישלחו מתנות למשפחה ולאבא ואילו כאן "עושים טובה" לאבא שלוקחים את הבת שלו בתנאי שישחט את עצמו לתת דירה.. (לא כולם כאלה, אבל הרבה. ועצוב שיש ראשי ישיבות שמעודדים תופעות כאלה כדי לייקר את שם ישיבתם כביכול)
|
|
|
|
| נשלח ב-25/7/2011 14:08 |
|
| |
קרה לי גם... ופשוט לא נעים אז מזרזים מהלכים... אולי לא יפה אבל לפי הבעות הפנים ההוא שיושב ממול כבר מבין ומכאן הדרך החוצה קרובה מאד
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
|
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.
|