|
|
| נשלח ב-4/9/2011 15:29 |
|
| |
אוף זה לא פייר אני גם רוצה לראות את התמונות ... למה לא שולחים לי סיסמא?
|
|
|
|
| נשלח ב-4/9/2011 19:26 |
|
| |
| בילי17 כתב: |  | את האמת שאני הופתעתי גם ממרדכי וגם מדובי. מבחינתי ציפיתי לראות אותם עם הבלוריות המתנפנפות שהיו להם בזמן היותם במקהלה והכיפות הסרוגות. זה מממש הפתיע אותי (לטובה..) לראות אותם לבושים כחרדים לכל דבר!! תחשבו על זה- שאול אלסן בקטנותו היה נראה חרדי מאוד וצדיק כזה ועם הזמן גדלה לו בלורית... והם בדיוק להפך!!! רק התחזקו ונהיו חרדים יותר! אבל האמת שהם לא השתנו- גם דובי וגם מרדכי- שתיהם דומים לעצמם מאוווד!! שפירו בבקשה- את הסרטונים של מרדכי!!!!!! |
|
נראה לי שההבדל מצוי בסוג המשפחות. אביהם של השפירוס' חובש מגבעת וכמדומני שמאז ומעולם. אלא שמשום מה מראה ילדיו היה נראה שונה, אולי בשל העובדה שהם חיו באמריקה שכאמור ארץ האפשרויות הבלתי מוגבלות. החיזוק שלהם החל מהתקופה בה הם באו ללמוד בישיבות בארץ אכן קדושתה של ארץ ישראל משפיעה על יושביה ואז חל התפנית וכאמור שניהם הקימו משפחות וחיים כאן בארץ. וברור שיש מושג של ירידת הדורות אך לדעתי שאול אלסן לא הדוגמא, לדעתי זה לא ענין שהוא התקלקל זה פשוט ענין של התפתחות, כשהיה ילד קטן לא היה אכפת לו ממראה התספורת והכיפה על ראשו וכשגדל קצת כן... - לדעתי משפחתו של שאול נראת בדיוק כמוהו ולא שונים ממנו.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/9/2011 16:34 |
|
| |
| mili24 כתב: |  | | אוף זה לא פייר אני גם רוצה לראות את התמונות ... למה לא שולחים לי סיסמא? |
|
מילות המפתח הן השתתפות פעילה, וגם ותק.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/9/2011 16:52 |
|
| |
גם אני רוצה סיסמא זה בכלל לא הוגן שלא נותנים לי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2011 12:58 |
|
| |
כמה ותיקה בפורום אני צריכה להיות? והשתתפות פעילה זוהי דרישה יחסית! מהי פעילה?
|
|
|
|
| נשלח ב-7/9/2011 18:58 |
|
| |
פעילה זה לא הכוונה פעילה בשבוע האחרון... נראה לי שמשתמשים ותיקים ותיקים הם אלו מהפורום הישן... אבל נראה לי שמינימום של חבר חדש זה חודש. (לדעתי!)
|
|
|
|
| נשלח ב-7/9/2011 21:16 |
|
| |
שפירו יש מצב שאת מעלה את ההסרטות של מרדכי? פליייזזזז!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-8/9/2011 00:59 |
|
| |
בילי....גם את נתונה ב-ש"ש....שיגעון שפירא.....זה לא עובר מהר..אה????.... ההסרטות מחיות את הזכרונות....
|
|
|
|
| נשלח ב-8/9/2011 12:11 |
|
| |
מיאמית את בטוחה שאת רוצה לפתוח את זה??? =))))
אהבתי את הש"ש.... אפילו שם נאות מצאת לזה...
ולא זה ממממש לא עובר מהר... אצלי לפחות זה מאז שהייתי קטנה בכיתה ד' בערך- ועד עכשיו כשאני באמת כבר גדווולה!!
|
|
|
|
| נשלח ב-13/9/2011 22:12 |
|
| |
| shapiro3 כתב: |  | את האמת שאני הופתעתי גם ממרדכי וגם מדובי. מבחינתי ציפיתי לראות אותם עם הבלוריות המתנפנפות שהיו להם בזמן היותם במקהלה והכיפות הסרוגות. זה מממש הפתיע אותי (לטובה..) לראות אותם לבושים כחרדים לכל דבר!! תחשבו על זה- שאול אלסן בקטנותו היה נראה חרדי מאוד וצדיק כזה ועם הזמן גדלה לו בלורית... והם בדיוק להפך!!! רק התחזקו ונהיו חרדים יותר!
אבל האמת שהם לא השתנו- גם דובי וגם מרדכי- שתיהם דומים לעצמם מאוווד!!
שפירו בבקשה- את הסרטונים של מרדכי!!!!!!
נראה לי שההבדל מצוי בסוג המשפחות. אביהם של השפירוס' חובש מגבעת וכמדומני שמאז ומעולם. אלא שמשום מה מראה ילדיו היה נראה שונה, אולי בשל העובדה שהם חיו באמריקה שכאמור ארץ האפשרויות הבלתי מוגבלות.
החיזוק שלהם החל מהתקופה בה הם באו ללמוד בישיבות בארץ אכן קדושתה של ארץ ישראל משפיעה על יושביה ואז חל התפנית וכאמור שניהם הקימו משפחות וחיים כאן בארץ.
וברור שיש מושג של ירידת הדורות אך לדעתי שאול אלסן לא הדוגמא, לדעתי זה לא ענין שהוא התקלקל זה פשוט ענין של התפתחות, כשהיה ילד קטן לא היה אכפת לו ממראה התספורת והכיפה על ראשו וכשגדל קצת כן... - לדעתי משפחתו של שאול נראת בדיוק כמוהו ולא שונים ממנו. |
|
א. לגבי שאול - באמת לא נראה לי שזה נקרא שהוא התקלקל, אבל אני לא בטוחה שהמשפחה שלו נראית כמוהו, כי האח שהיה מעליו נראה יותר לכיוון ההפוך...
ב. לגבי ש"ש וכד' אכן יש כנראה כל מיני דברים שהשפיעו במשך השנים, אבל כמובן שזה בעיקר בגלל הסגנון שהיה פעם ובגלל שזה באמריקה ששם ההבדלים לא כל כך בולטים, כמו שכבר דנו פה פעם באשכול סמוך...
בארץ בכל מקרה זה לא היה קורה - תדמיינו את יונתן שינפלד בעוד שש שנים מוריד את הבלורית ומספר את הפטריה... ולבוש בשחור לבן עם כיפה גדולה בתוספת פאות וזיפי זקן לקישוט... חיחיחי!...
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-14/9/2011 02:58 |
|
| |
שלום אני די חדשה ואתם די מענינים מקוה שיהיה יפה פה אני בד"כ בעלת ציפיות גבוהות תסבירו לי קצת איך זה הולך פה מייל??????????????.. אתם מעלים לשם תמונות כאילו במקום אתר?
|
|
|
|
| נשלח ב-14/9/2011 03:00 |
|
| |
גם לי אישית יש איזשהו סרטונון קצר של מרדכי שפיראא שא בחתונה
|
|
|
|
| נשלח ב-14/9/2011 21:28 |
|
| |
הייי חברים!!!! אין תגובות???!!!!!!!!!!! העלתי סרטון של מרדכי שפירא למייל.....בילי??? מה קורה???? ספיישל פור יו!!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-15/9/2011 20:47 |
|
| |
וואוו יפה!!!!!! אז סוף סוף מקבלים ממנו דשים מחתונות. ובאמת הקול שלו נשמע שונה מבעבר הוא כנאה עבד על זה! אגב ניסיתי לשלוח בג'מבו מייל עוד הסרטות אך היתה שגיאה אנסה למצוא פתרון בהקדם.
תוקן על ידי shapiro3 ב- 15/09/2011 20:43:39
|
|
|
|
| נשלח ב-15/9/2011 23:19 |
|
| |
מיאמית נשמה תודה רבההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
זה שאני לא מגיבה זה בגלל כל הבעיות חיבור שעד שאני מצליחה לשלוח איזה הודעה כאן יוצא לי המיץ....
ממש יפה הסרטון!! האמת הוא נראה שם קצת שונה מרדכי וגם הקול שלו... אבל הוא שר מממש יפה!!
תודה מיאמית!!
מי שיש לו עוד סרטונים\תמונות וכו' לאו דווקא של שפירו אבל...בעיקר... אני ממממש ישמח!! תודה לכל מי שמשתף אותנו בסרטונים ובתמונות שיש לו!!!
|
|
|
|
|