| נשלח ב-3/7/2011 16:15 |
|
| |
החזן יצחק מאיר הלפגוט בי-ם
שמועה שמעתי כרגע, כי החזן הלפגוט מתעתד להתפלל בבית הכנסת הגדול בי-ם באחת מהשבתות הקרובות, בצוותא עם דודו החזן הרב אדלר,האם יש מי שיכול לאשר/לשלול את הדברים? ואם כן להרחיב בפרטים נוספים.תודה.
תודה רבה,
נחמן.
תוקן על ידי דביר_קדשו ב- 03/07/2011 16:16:41
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2011 16:18 |
|
| |
שבת מסעי אדלר שחרית הלפגוט מוסף
|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2011 16:20 |
|
| |
תודה עזריאל האם סופי או נתון לשינויים?, מקהלה ?? חזנים אורחים?
תודה
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2011 16:22 |
|
| |
הכניסה תהיה חופשית?
שמעתי על זה דעות סותרות בשבת.
שבת לפני יגש החזן יעקב מוצן בבית הכנסת, נראה לי שזה יותר מעניין מהלפגוט בתפילה
תוקן על ידי Cb3000 ב- 03/07/2011 16:23:55
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2011 16:26 |
|
| |
חייבים למכור כרטיסים כדי שלא תהיה הפארסה מהפעם הקודמת שכללה בין היתר, שימוש בטלפונים ניידים בשבת , תלישת זקנים ופאות,שבירת חלונות וכו'. אם הכניסה תהיה בכרטיסים בלבד, אזי אותם חוליגנים שכל השנה 'תורתם אומנותם' לא יהיו שם ויהיה קהל מתורבת.
הצעתי איפוא להנהלת ביה"כ (כאחד שמתכוון להיות נוכח בשבת זו) לא לאפשר כניסה חופשית.
תודה נחמן.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2011 17:20 |
|
| |
אני שמעתי שבתחילת אלול הלפגוט יהיה בגבעת שמואל.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2011 17:23 |
|
| |
| דביר_קדשו כתב: |  |
אם הכניסה תהיה בכרטיסים בלבד, אזי אותם חוליגנים שכל השנה 'תורתם אומנותם' לא יהיו שם ויהיה קהל מתורבת.
תודה נחמן. |
|
עד היום הערכתי אותך, אולם כאלו משפטים מטופשים לא ראיתי כאן בפורום, שרוב הכותבים הם מקבוצת ה"חוליגנים" לשיטתך, לך תחפש לך פורומים אחרים ללכלך את הפה, צא טמא!!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2011 17:43 |
|
| |
שלום וברכה
אני המום מהחלטת בית הכנסת הגדול בירושלים להביא אל ביהכנ"ס שוב את החזן יצחק מאיר הלפגוט,
מי שלא זוכר מה היה בפעם הקודמת מוזמן לעיין http://www.bhol.co.il/forums/topic.asp?topic_id=2669567 החילול שם שמים שנגרם אז היה נורא ואיום, בית הכנסת הגדול אינו אמור לעזור לזוועה זו לחזור על עצמה.
אני הייתי מציע להעביר את התפילה לבית הכנסת הגול בעיר תל אביב, ובזה יהיו שתי מעלות 1.ריענון בית הכנסת, 2.שם הצפיפות לא תהיה חמורה, וחילול שם שמים ימנע.
תגובתם של דביר קדשו והעין אינה במקום, ומומלץ מהנהלת הפורום לצנזרה.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2011 23:02 |
|
| |
חוליגנים שכל השנה "תורתם אומנותם"... אהבתי.... שכחת, מר נחמן להוסיף: חוליגנים, פרזיטים, משתמטים, מסריחים, חלאת המין האנושי, ציבור גועלי, לא דמוקרטי, לא משתמש בדאודורנט, מלא קשקשים, אף ארוך, מוצץ דם, רוצח תינוקות נוצרים למצות, מתכנן השתלטות על העולם, זקני ציון הצעירים בעלי מחברים של "הפראטאקאלים של הנהו סבי דציון" המנוקד, השלם והמפואר, עם הגהות וציונים בהוצאת דער שטרימר.
הק' מעניש
|
|
|
|
| נשלח ב-4/7/2011 12:14 |
|
| |
שלום לכולם ובמיוחד ל'העין' ולמניש,
בדברי אלה באתי להביע את שאט נפשי מההתנהגות הברברית של אנשים חרדים,שעשו הכל, אבל הכל! כדי לראות את קצה זקנו של הלפגוט, גם אני הייתי שם בזמנו ונדהמתי מהחוצפה של צעירים דוחפים ומפילים זקנים ומבוגרים! לידי קרה שאדם מבוגר שהינו מהמתפללים הקבועים בד"כ (כפי שהוא סיפר לי לאחמ"כ) בביה"כ הגדול בי-ם נפל ודם זב מאפו. משבירת החלונות! הלוא זו בושה וחרפה לציבור שמתהדר בהליכות של בין אדם לחבירו! ולכן ה'עין' הנכבד, מעולם לא חיפשתי הערכתו של אף אחד כאן בפורום ,אלא רק לדווח משבתות חזנות בעיקר ליד איזור מגורי בר"ג, או משבתות אחרות בהן אני זוכה להשתתף ולהאזין,ולפיכך אתה יכול להמשיך ולא להעריך אותי, מספיק לי שאני מוערך במקום העבודה שלי...אגב ה'עין' לדבריך שרוב הכותבים הם וכו': האם אין איסור מפורש אצלכם להתרחק מהאינטרנט והדומה לו?...אתמהה. ולך מניש,מה לעשות שזאת ההתנהגות שהייתה שם מצד בני תורה,ולא מצד הכיפות הסרוגות (ומי היה שם יודע וזוכר בדיוק,איזה חילול ה' נורא נגרם באותה השבת.) איך נכנה זאת? לא התנהגות ברברית?! ובאמת שאין צורך לערב כאן את הפרוטוקולים של זקני ציון והדער שטימר, אלא לחפש דרכינו ולחקורה ולוודא שלא יקרה המכשול הזה שהיה אז. ואני רוצה להדגיש שהלוא אצלינו בבית הכנסת מתפלל כידוע לכולכם החזן ישראל גולדפריינד שהינו כידוע חרדי למהדרין ואפילו משתייך לעדת החסידים, מעולם לא תקפתיו על השתייכותו זו כי לא בכך אני עוסק- בניגוח חרדים,אלא כי הוא אינו ברבר אלא באמת ירא שמים כמו שצריך להיות והדבר ניכר בתפילתו, ומי שמתנהג באופן הבזוי הנ"ל צריך להוקיעו בלי הנחות. אני מפנה את קריאתי במשנה תוקף להנהלת ביה"כ שלא לאפשר כניסה חופשית, אם אינם רוצים שידור חוזר של החויה המאוד לא נעימה מהפעם הקודמת, אגב, אני הראשון שאקנה כרטיס..
כל טוב לכם, נחמן.
 |
|
|
|
|
|