|
|
| נשלח ב-4/7/2011 20:02 |
|
| |
ברוך אדלר מתחת לגשר נשתה בירה נשר...ואיש עסקים הלל לוי

|
|
|
|
| נשלח ב-4/7/2011 20:09 |
|
| |
מסעדות כשרות
מנדיס' מנדי ברקוביץ סגנון שטיסעל בבני ברק ירושלים אוכל האשכנזי הכשר העדה
הארלה' אהרן פרץ אוכל מורקי סוף חריף היה אחד השפים הגדולים בעל תשובה אין הכשר יש מגעים אם העדה לקבל הכשרות היום של ר' דוד זאב רייך מרבני צפת צאנז'
קיינטריג ירושלים הקטנה בהכשר הרב רובין אוכל מוכן לשבת
פיצה כשרות העדה פיצה צפת בבעלות חבר המעוצה לשעבר ואיש החסד שלמה ט'שרבוניץ
ורוב המסעדות זה כשרות רגילה של ביצריסקי ואליהו ויש כמה בודדים מהדרין
תוקן על ידי gerty ב- 04/07/2011 20:14:45
|
|
|
|
| נשלח ב-4/7/2011 22:14 |
|
| |
יש מסעדה בשם אשל בעיר העתיקה
|
|
|
|
|
| נשלח ב-4/7/2011 22:26 |
|
| |
בעבר אכן היתה בעיה של קניות בימי הנופש בצפון. אך כיום יש סניפים של הרשתות החרדיות בכל מקום. יש "יש" בכל ערי הצפון. • פירות וירקות - מחלקת הפירות והירקות של "יש" בכל הארץ עומדת בפיקוח "כשרות למהדרין" של הגר"י אפרתי שליט"א ובד"ץ מחזיקי הדת בעלזא. בסניפי יש ירושלים וביתר, המחלקה נמצאת תחת הפיקוח של הבד"ץ העדה החרדית.
• מאפית - בכל הסניפים בהם יש מאפיה מוצרי המאפית עומדים תחת השגחת חוג חת"ם סופר פתח תקווה (בסניף יש קריית ספר מוצרי המאפייה בהשגחת הרב לנדא, והמאפיה עומדת תחת ההשגחה המקומית של רב העיר). יש לציין שהאפיה במקום בכשרות הרבנות המקומית בלבד.
• בשרית - בסניפי יש תוכל למצוא מגוון רחב של בשרים ועופות קפואים במגוון כשרויות מהודרות. במחלקת בשר טרי, יש לבדוק עם הקצב בסניף את מגוון הכשרויות הנמצאות בסניף. בכל סניף אנו מתאימים את היצע הכשרויות בהתאם לביקוש הלקוחות באזור.
יש "אושר עד" בצפון. ואפילו סניף של "בר-כל" במושב אור הגנוז.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/7/2011 22:29 |
|
| |
קבלת שבת בנוסח קרליבך בבית הכנסת בירב בעיר העתיקה
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2011 00:47 |
|
| |
פלוני נתת לנו חשק לעבור להתגורר בצפת
צריך להרחיב על המעינות באיזור כדוגמת "עין כובסת" "הג'ילבון הקטן"
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2011 08:24 |
|
| |
מעיין פנחס או עין כובס

תוקן על ידי gerty ב- 05/07/2011 08:33:32
|
|
|
|
| נשלח ב-14/8/2011 07:55 |
|
| |
אני מקפיץ את האשכול מחדש לטובת אלו שמגיעים לצפת, אני שוב רואה כל יום אנשים מסתובבים שעות סתם, עד שמוצאים איזה מקום, או שהולכים דרך ארוך במיוחד במקום דרך קצר, לטובתכם אל תהססו לשאול הרבה לפני שאתם רוצים להגיע לאיזה יעד.
בער"ש ראיתי טנדר שלם שהגיעו ליעד שלהם כמה דקות לפני השקיעה, וזה רק בגלל שהסתובבו כמעט שעה לחינם.
ועוד בקשה קטנה בשם הרבה תושבים, אנא תתחשבו בתושבי המקום ואל תעשו רעש אחרי 10 בלילה, זה מאוד מפריע ובפרט לילדים, הרבה פעמים זה ממש בלתי נסבל שחוגגים בחוץ ברעש גדול עד השעות הקטנות של הלילה.
חופשה נעימה.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/5/2012 02:45 |
|
| |
| רובע כתב: |  | בעבר אכן היתה בעיה של קניות בימי הנופש בצפון.
אך כיום יש סניפים של הרשתות החרדיות בכל מקום.
• מאפית - בכל הסניפים בהם יש מאפיה מוצרי המאפית עומדים תחת השגחת חוג חת"ם סופר פתח תקווה (בסניף יש קריית ספר מוצרי המאפייה בהשגחת הרב לנדא, והמאפיה עומדת תחת ההשגחה המקומית של רב העיר). יש לציין שהאפיה במקום בכשרות הרבנות המקומית בלבד. •
|
|
מה?
זה המאפיות שיש בצפת?
קשה להאמין.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/7/2012 21:35 |
|
| |
אני מקפיץ את האשכול בגלל אורח ידיד שהגיע אתמול בצפת באיזור שלי והסתובב יותר משעתיים בעיר, וזה ממש חבל, מי שלא מכיר צפת שהוא ישאל מקומי, כי הgps לא יעזור לו הרבה, יש המון רחובות יש להם כמה שמות. ויש רחובות בשני מקומות שיש להם שם זהה מאוד וכדו'.
לגבי תגובה הקודמת בצפת יש הרבה מאפיות וביניהם אריאל, ברגר, 7 דגנים, אנג'ל שיש להם כשרות בד"ץ העדה החרדית, ויש עוד כמה קטנים בהשגחת הרב ביטריצקי.
ואם אפשר שוב לחזור ולבקש בשם התושבים לכל האורחים החשובים נא להתחשב ולא להרעיש בשעות הערב והלילה, זה לא ב"ב!!!!
ועכשיו מצות השבת אבידה מי שנאבד לו אתמול או יודע על מישהו שנאבד לו ארנק ששוה המון ליד הבית החיים בצפת, שיפנה אלי באישי, לארנק יש סימנים חזקים ורק מי שיכתוב לי הסימנים אני יתייחס אליו.
בברכת מנוחה שלימה.....
|
|
|
|
| נשלח ב-25/7/2012 21:41 |
|
| |
ולכל אלו ששואלים אותי באישי לגבי דירות בצפת אני לא מתווך, יש אברך חסידי חשוב שיש לו מאגר דירות בצפת ללא דמי תיווך מצד השוכר אפשר להתקשר 0527631531. והנה לינק לעוד הרבה דירות להשכרה. http://ads.yahadoot.com/tag/safedבהצלחה
|
|
|
|
| נשלח ב-25/7/2012 22:12 |
|
| |
| רובע כתב: |  | יש מסעדה בשם אשל בעיר העתיקה |
|
מסעדת "אשל" (טייטלבוים) - בר יוחאי 1 - ג"כ בהשגחת בד"צ העדה החרדית.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/7/2012 00:15 |
|
| |
הלוואי שייפתחו כאלו אשכולות על כל הערים בארה"ק, אנא הרימו את הכפפה ונסו לסקור כך את כל ערי הנופש בארץ. והרי כל הערים הן ערי נופש, כל אחד נופש בעיר אחרת משלו.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/7/2012 08:55 |
|
| |
אם לא היה כתוב בכותרת צפת הייתי מנחש שזה בולגריה
|
|
|
|