בית פורומים שידוכי חרדים

והזוכה הוא... היא...

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-4/7/2011 01:35 לינק ישיר 

זה בדיוק הסטטוס שמשנה לאנשים את הצורת חשיבה
כי בחור גרוש היה נשוי לאישה 1 ואין מתאים ממנו וכו' וכו' כמו שתואר כאן
והבחור השני שהוא לכאורה "רווק"- הוא בעצם בחור יד שניה, שלישית.. עשירית וכו'.. ואין מה להשוות בין ההיסטוריה של כל אחד מהם.
כל זה בנוסף לרקע שכלל לא מתאים אצל הרווק המזוייף..

מצד אחד, נכון שמבין 2 הצעות עדיף מי שהיה נשוי פעם 1 ומתאים מאשר מי שעשה מה שבא לו, והעיקר כתוב לו בת.ז. "רווק" והוא ממש ממש לא מתאים..

מצד שני, אף אחת לא חושבת שיש רק 2 אופציות בעולם. לכן בד"כ בנות יעדיפו לשמוע הצעה אחרת

בהצלחה לך בשידוך שיגיע בע"ה!!
מה שנשאר אחרי ההשתדלות מצידנו זה להתפלל ולהאמין

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/7/2011 12:17 לינק ישיר 

סליחה על הגישה שלי

לעניות דעתי למרות שזה כואב לך אתה בוכה על חלב שנשפך במקום להמשיך הלאה בחייך אתה מתמקד במה כמה למה ואיך לא בחרו אותי? ולמה בחרו אותו? הרי אני הייתי נשוי כהלכה וגרוש כהלכה ולכן זה השם שמוצמד אליך מיד אחרי שימך.
 ומהצד השני הבחור שנבחר אשר היה נשוי לפחות 4 פעמים אמנם לא בצורה המקובלת בהלכה אבל באותה מערכת יחסים אותה גברת היתה נקראת ידועתו בציבור.
אך תזכור דבר אחד קטן בחזרה בתשובה מאהבה זדונות נהפכות לזכויות. אז לא משנה מה היה הרזומה שלו גם אם בעברו עניין אותו דברים שמענינים חילוני מצוי.
תסלח לי אבל אתה מתעסק ממש בזוטות במקום להבין דבר קטן שהדבר הזה כניראה לא מיועד אלייך כי אם היא מיועדת לך זה יחזור בצורה כזאת או אחרת.
ותסלח לי אבל אתה מתעסק בדברים שפלים מגעילים ומכוערים עלייך יכולת להגיד דברים באור חיובי ועל אותו זוכה אין לך אפילו לא מילה אחת טובה לכיוון החיובי למרות "שבמקום שבעלי תשובה עומדים אין צדיקים גמורים יכולים לעמוד"
תעשה חשבון הנפש קצר זה יעזור לך שיבחרו בך על ידי זה שתתמקד בעצמך ולהתאים את עצמך למצב כזה או אחר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/7/2011 13:28 לינק ישיר 

לצערי יש כאן גולשים שלא באו להתבטא ולהביע את מה שבאמת יושב להם על הלב, אלא למצוא שידוך.
ולכן מנסים להיות כאן פוליטיקלי קורקט ולנסות להרשים מישהו עם צדקנות יתירה.
בחייך, אריה.
מי בוכה, מה בוכה? ממתי הוסמכת לשפוט אם המשכתי בחיים שלי או לא? במה אני מתמקד? ואיך להתאים את עצמי למצב כזה או אחר?
הושם דגש בדיון כאן על נקודה אבסורדית המראה עד כמה שהעולם הוא שקר ועד כמה סטטוס בתעודת זהות לפעמים גורם לאנשים לקבל החלטות בהכרח שגויות.
איש לא הטיל פקפוק בכנותו של החוזר בתשובה, שעומד במקום בו אפילו צדיק גמור איננו עומד.
זה לא הנושא כלל.

תוקן על ידי שווה_גרוש ב- 04/07/2011 13:35:58

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/7/2011 14:07 לינק ישיר 

ואגב, אתה מדגיש את המילה "יבחרו בך", ועל זה בדיוק נסוב האשכול.
שיבחרו באדם על פי אמות מידה ומרכיבים נכונים.
השאלה אם בחרו בי או לא, לא עמדה כלל למבחן.
דיברתי על מקרים בהם רווקה החליטה לבחור בסטטוס ולא באדם, וכלל לא הסכימה לפגוש גרוש.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/7/2011 14:27 לינק ישיר 

סליחה מראש שווה_גרוש אבל

זה שהמצב היום של בחירה של אם מי להיפגש ועם מי לא נובעת מסטיגמות מדעות קדומות וממה לא
דברים סתמיים שיגרמו  לך נזק ויגרום אף  גם לי לנזק.     

לידיעתך אינני מנסה להצטדק אלא אומר מה שחושב גם אם זה דברים שלא אמרו או יאמרו. אומר את מה שאני חושב כי כן בזמן שמעלים את השידוך אותו צד ששוקל חושב שעם תואר כזה או אחר הם ילכו למכולת.
כדוגמת ישיבות אשר מגדלות דורות אך ורק בכדי שידרשו עוד ועוד זה לא אותה ישיבה שהיתה בשנת תרפ"ט אמנם זה לא הקו הרשמי של הישיבה אך היא לא מתנגדת לה כלל ועיקר.
זה שהמצב היום הוא אבסורדי אתה צודק לשנות את זה יהיה מאוד מאוד קשה אם כי לא אפשרי לדעתי ולצערי.
יותר קל יהיה לשנות את המצב הזה שבנות חרדיות נמכרות ברחובה של עיר בליווי דירה. 
אין בצורת דיבורי עניין של  פוליטיקלי קורקט ולנסות להרשים מישהו עם צדקנות יתירה אלא אומר מה שיושב על הלב.
בכל מקרה לא התכוונתי לשפוט אותך כי אין זה מקומי לשפוט אני אומר מה שניראה לי ולא מעבר אם צדקתי קח לתשומת ליבך אם טעיתי מתנצל מראש

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/7/2011 14:40 לינק ישיר 

מטרתו של פורום הוא לדון בדברים וזכותך לא להסכים עם גולשים אחרים ואפילו לבקר את דבריהם בחריפות.
אני דיברתי על סגנון אמירה כמו "דברים שפלים מגעילים ומכוערים", שהוא אישי ואיננו מכובד. מה גם שההתנפלות אינה מוצדקת כלל ועיקר.
לפי הודעתך האחרונה שנינו מסכימים על אותם דברים שאין לשפוט לפי סטיגמות.
אני שמח שהבהרנו את הדברים ואין בליבו של איש על זולתו.
והאמת והשלום אהבו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/7/2011 15:25 לינק ישיר 

כולם פה מוחים על שסטיגמות קובעות,

ורוצים שישפטו אותם לפי מה שהם,

השאלה היא אם מתי שאתה שופט אחרים זה גם בלי שום סטיגמות?!

בכל צורת השאלה שלך "גרוש...חרדי" לעומת "חוזר בתשובה...רווק...סמים...בחורות"

אתה מצייר סטיגמה אחת גדולה,

מי אמר לך שהיא בחרה בחוזר בתשובה ולא בחרדי רק בגלל שהוא גרוש?

יש הרבה סיבות לבחורה להעדיף את האחד על השני!

(טוב, אולי אני המשונה שבפגישה מנסה לגלות עוד דברים חוץ מזה שהוא

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/7/2011 15:35 לינק ישיר 

ייתכן ובעניין הסמים הקצנתי בלהט הכתיבה, אבל לומר שלבעל תשובה בעברו היה יותר מאשה אחת בחיים זו קביעה סטיגמתית?!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/7/2011 15:44 לינק ישיר 

לא, אבל הקביעה שחרדי יותר טוב מבעל תשובה היא מאוד סטיגמתית!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/7/2011 15:47 לינק ישיר 

אתה מצייר אותם(את החרדי ובעל התשובה) בתור החברה שבה הם נמצאים, מה אחרים מגדירים אותם
ולא מה האישיות הפרטית שלהם- שאני משערת שהבחורה בחרה על פיה,

אתה מוחה על סטיגמות אבל משתמש בהם...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/7/2011 18:28 לינק ישיר 

אתה רק דוג' להרבה מקרים מהעולם "החרדי"
לשנות לא תוכל,לקוות ולהתפלל כן!!!!!
לקוות שתגיע לך האחת שתסתכל על העיקר ולא על הטפל!!!!!!!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/7/2011 19:19 לינק ישיר 

שירלי אני לא מסכימה עם מה שכתבת
איך שאני הבנתי את זה, הוא בא להציג מצב שבו בחורה נמנעת להיפגש עם מישהו בגלל שהוא גרוש, בעוד היא מסכימה להיפגש עם מישהו שבעברו היו לו חברות, ואפשר לומר שזה כמעט אותו דבר רק שהוא לא התחתן איתם לכן הסטטוס שלו נשאר רווק.
והדרך הסתכלות הזו היא מעוותת. כי מסתכלים רק על הסטטוס בת.ז. במקום לחשוב על המשמעות של הדברים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/7/2011 01:36 לינק ישיר 

Lorein כתב:
שירלי אני לא מסכימה עם מה שכתבת
איך שאני הבנתי את זה, הוא בא להציג מצב שבו בחורה נמנעת להיפגש עם מישהו בגלל שהוא גרוש, בעוד היא מסכימה להיפגש עם מישהו שבעברו היו לו חברות, ואפשר לומר שזה כמעט אותו דבר רק שהוא לא התחתן איתם לכן הסטטוס שלו נשאר רווק.
והדרך הסתכלות הזו היא מעוותת. כי מסתכלים רק על הסטטוס בת.ז. במקום לחשוב על המשמעות של הדברים

אני מסכימה איתך מאה אחוז בענין הזה,  (ואין לי מושג איך סתרתי אותך)
רק ניסתי להדגיש שרב האנשים כן שופטים על פי סטיגמות, ואם הם נמנעים מאחת הם נופלים בשניה,

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/7/2011 02:01 לינק ישיר 

שירלי19 כתב:

כולם פה מוחים על שסטיגמות קובעות,

ורוצים שישפטו אותם לפי מה שהם,

השאלה היא אם מתי שאתה שופט אחרים זה גם בלי שום סטיגמות?!

בכל צורת השאלה שלך "גרוש...חרדי" לעומת "חוזר בתשובה...רווק...סמים...בחורות"

אתה מצייר סטיגמה אחת גדולה,

מי אמר לך שהיא בחרה בחוזר בתשובה ולא בחרדי רק בגלל שהוא גרוש?

יש הרבה סיבות לבחורה להעדיף את האחד על השני!

(טוב, אולי אני המשונה שבפגישה מנסה לגלות עוד דברים חוץ מזה שהוא

על זה התכוונתי.
שלא הוא זה שיוצר את הסטיגמה אלא אחרים יוצרים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/7/2011 11:40 לינק ישיר 

בס"ד

שווה גרוש,
אתה מדבר כאן במספר אשכולות על גרוש מול רווקה. ושאלתי אליך מה יקרה אם
לגרוש יציעו את הגרושה. כיצד הוא יסתכל עליה??
יצא לי להכיר המון סיפורי גרושים שמעדיפים בעלי רקע דומה לשלהן. בדיוק כמו שבעלי תשובה
יעדיפו (וכדאי שכך) בעלות תשובה.
גרושים שמתעקשים לקבל דווקא רווקה יש כאן סימן שאלה.
ואגב בדוגמא שהזכרת הוכחת שהבחורה לא נתפשה לסטיגמא אלא היו לה שקולים שנסתרים ממך
שהובילו אותה לצאת עם הבעל תשובה ללא קשר לסטטוס שלו. כי בסטיגמות אמיתיות לא יוצאים עם בעלי תשובה.

תוקן על ידי משתוקקת ב- 05/07/2011 11:41:10

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > והזוכה הוא... היא...
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 לדף הבא סך הכל 4 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.