בית פורומים לשמוע אל הרינה ואל התפילה

דיווח - קונצרט סיום שנת הלימודים רמת גן

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-4/7/2011 22:28 לינק ישיר 

החזן יעקב משה סלומון - במיטבו

שאלה למבינים :בתוכניה היה רשום שהביצוע הנ"ל יהיה בליווי המקהלה -דבר שבפועל לא היה.
                     האם היצירה הנ"ל מבוצעת גם בליווי מקהלה או שהרישום בתוכניה היה בטעות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/7/2011 23:49 לינק ישיר 

נראה לי שעין אחת לא יבשה, כשסלומון פתח את פיו, כל כך הרבה רגש, המון זמן לא שמעתי, אני לא מסוגל יותר לשמוע , זה כבר מדי מרגש אותי. מדהים.

תודה ליעפ

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/7/2011 07:22 לינק ישיר 
החזן שמעון פרקש אנא עבדא

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/7/2011 08:38 לינק ישיר 

קולני כתב:
מרגש לראות שישנם צעירים רבים המשקיעים בחזנות, דבר שנותן את הרגשה נעימה שישנם ממשיכי דרך למוזיקה העילאית הזאת. התלמידים כולם נתנו את המיטב ועמדו בכבוד רב לתפארת בית הספר, ניכר היה שהשקיעו עמלו והתכוננו כיאות לקראת קונצרט זה, העיקר: ״יש עתיד לחזנות״.  

בס"ד

קולני הנכבד,

לאחר השירות והתשבחות שרשמת לעייל, תמהני אם נכחנו באותו אירוע.
משה סלומון ואלעזר וינוגרד היחידים שהצליחו להביא כבוד לביה"ס בביצועיהם, אם לא היו מופיעים ניתן היה לומר שאין עתיד לחזנות.
משה סלומון חזן אמיתי וריגש עד דמעות את הנוכחים ב"בורא רפואות".
אלעזר וינוגרד נשמע כבעל תפילה של ממש. ניתן לומר שיש לו עתיד (אך ורק אם יעבוד יותר על השמיעה והקליעה לטונים הנכונים). אינני מסכים עם חזן_אי_שם שהוא היה האכזבה של הערב, למרות שגם אני ציפיתי ממנו ליותר.
ביום רביעי במכון תל-אביב לחזנות נראה אם ישנם תלמידים נוספים שיביאו כבוד למכון ואולי נוכל לומר שיש עתיד לחזנות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/7/2011 15:41 לינק ישיר 

בס"ד

הייתי ונהניתי.
חולק על הראל, אני דווקא התרשמתי מאוד מוינוגרד
וכמובן שנהניתי מאוד מביצועו המרטיט של משה סלומון.

יישר כח גדול לעוסקים במלאכה (מורים, מנהלים וכו') ובהצלחה רבה לתלמידים בהמשך דרכם.

JJ

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/7/2011 18:05 לינק ישיר 

למרות שהייתי עסוק, אני מעיד כי הכנת התלמידים והרכשת האמצעים והשימוש בהם להבאתם עד כאן,
הישג גדול למורים ולמנהלים וכאמור לשיתוף הפעולה של התלמידים.
ישר כח לכולם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/7/2011 18:29 לינק ישיר 

קונצרט הסיום של בית הספר של נפתלי פתוח לקהל? אם כן, היכן ומתי?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/7/2011 20:39 לינק ישיר 

היה קונצרט מדהים התלמידים כל אחד ואחד היה מצוין בפני עצמו
המקהלה של רפי היא הכי טובה שקיימת בחזנות. 
אני מאוד אהבתי את איך שסובול ניגן על הפסנתר זה היה מושלם
הכעיס אותי לראות שחברה כאן שופטים את התלמידים הצעירים כאילו היו חזנים גדולים, שוטים שבעולם למה קוראים להם תלמידים????? הדואט של רנד וקלאנג היה מוצלח ביותר ושיבנה בית המקדש היה מרשים מאוד השילוב בין כולם.
תודה למנהלי בית הספר יצחק ראשי וחיים אייזלר  
זה חוצפה שהעלו הסרטות ליוטיוב של תלמידים שלא ביקשו את רשותם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/7/2011 21:11 לינק ישיר 

יקר וגדולה כתב:
קולני הנכבד,

לאחר השירות והתשבחות שרשמת לעייל, תמהני אם נכחנו באותו אירוע.

לאחר שאני רואה שכל הכותבים מהללים ומשבחים אולי אכן נכחת בקונצרט אחר בטעות?
אדרבה! ספר לנו מה היה באותו קונצרט, והיכן הוא התקיים?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/7/2011 21:34 לינק ישיר 

זיכרמוביץ אתה צודק . ככה נמדדת הצלחה, אם אנשים מלכלכים סימן שאתה בעליה, אם אנשים מתעלמים ככנראה שאתה לא קיים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/7/2011 22:08 לינק ישיר 

אני חושב שלא מתעלמים, אני רואה שמרבית חברי הפורום דוקא נהנו ושבחו את הקונצרט.
הבודדים שמלכלכים? הם בשוליים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/7/2011 11:11 לינק ישיר 

יקר וגדולה, אני הייתי באותו ערב שהיית בו אתה, דבריך נכונים מדוייקים ואף רכים לעומת הדברים שאפשר לפרט.
חוץ מהוותיקים המוכרים -סלומון,קלאנג רנד,פרקש- איש לא היה ראוי לציון מיוחד מלבד הציון על האומץ לעמוד מול קהל רב ולשיר.

היו טובים יותר ופחות אבל הניקוד הממוצע בינוני.
לא היו לי ציפיות מראש מרוב הצעירים אך התאכזבתי מהוותיקים יותר מהתלמידים ולא ראיתי התקדמות ניכרת מהשנה שעברה.

מכיוון שביקשו להיזהר בלשון ואני מכבד זאת, אחסוך את הפירוט המלא...

מכאן קריאה כל מי שנהנה מכל קונצרט מכל חלטורה ומכל גיג לעשות זאת גם בשבילנו -אנו שיש לנו את העוז והחוצפה לדרוש איכות- למען לא נסבול לבד ואתם שלא תגרפו את כל קופת ההנאה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/7/2011 12:05 לינק ישיר 

רשמים  מהקונצרט שהתקיים היום במכון ת"א לחזנות
החזנים XXXXX ו-XXX שהופיעו היו בכושר שיא ואיכויות הביצועים שלהם היו כפי שמעולם לא שמענו
והתלמידים : תלמידי השנה הראשונה נתנו את המיטב כחזנים ותיקים
                 תלמידי השנים האחרות היו בגדר "חזנים עולמיים" ( למרות שאני נגד צרוף תואר זה אבל
                 הפעם אחרוג ממנהגי מאחר וזה מגיע להם )

על החתום :
שמאלציסימו -המבין הגדול ביותר,בעולם, בחזנות ובמוזיקה

תוקן על ידי שרגאפייבל ב- 06/07/2011 12:05:33

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/7/2011 12:33 לינק ישיר 

שמאלצ, תגובתך חידדה בעיני את הבעיה שיש בקונצרטים מסוג זה, אנשים באים לשמוע תלמידים (שחלקם בעזה"י יהיו חזנים) ומצפים לשמוע מוצר מוגמר ומלוטש ולא מבינים כלל שאף פעם חזן- תלמיד לא יהיה מוצר מוגמר ,כמו בכל דבר אחר בעולם , ורק הניסיון והשנים מגדלים חזנים בצורה טובה .

כתבת, שרק המוכרים ראויים לציון ( ואגב, לגבי משה סלומון אני אכן מסכים איתך שהוא יותר שייך למורים מאשר לתלמידים , גם בגיל וגם בנסיון עשיר בהופעות ברחבי העולם) אני בהחלט חולק עליך אני חושב שהם לא ראויים לציון כי הם לא העניין בערב כזה, הם צריכים להישפט בהיכלי התרבות השונים, העניין בערב כזה הוא אך ורק , תלמידים צעירים שמתחילים את דרכם בעולם זה, וממש לא חזנים מקצועיים.

וכמובן , ערב כזה חייבים היות בו פאשלות וטעויות , כי רק ככה לומדים!!!!
עוד לא קם חזן , שנולד מקצועי ומלוטש , כולם בצעירותם עשו הרבה טעויות .
( ובינינו , יש גם היום חזנים עולמיים שעושים פדיחות לא פחות גם בתפילות וגם בקונצרטים)
וגם אם אין התקדמות מטאורית משנה לשנה זה עוד לא אומר שלא היתה התקדמות, וגם התקדמות קטנה , שווה משהו.

בנוסף לזה, יש לקחת בחשבון , שהתלמידים מתרגשים מאד, במיוחד מול קהל גדול ( וביקורתי ביותר) וזה גם משפיע.

זה גם ברור שלא כל מי שעלה לשיר יגיע לרמת חזן גדול , מקצועי, אבל זה בית ספר , מכשיר חזנים גדולים וגם חזנים קטנים, אין בכך שום פסול.

לא נכחתי בקונצרט הזה, אבל לפי מה ששמעתי מכמה חברה , היה יפה ומושקע , וכמובן כל תלמיד לפי רמתו הוא ויכולתיו,ולפי דעתם של המורים כולם ישנם כאלו שם שבהשקעה רצינית והתמדה יכולים לפאר את כותל המזרח של חזני הדור הבא, מי שלא יכול להבין שמטרת הקונצרט היא להפיל את התלמידים למים , גם אם יהיו פאשלות, אז אנא שלא יבא.

כל אלו שכותבים ביקורת (לא עניינית )אלא משתלחת צריכים לקחת בחשבון שזה דיני נפשות, וכמו שמר צבי כתב זה ממש שפיכת דם, ולדעתי חלק מהכותבים באשכול זה כבר עברו את הגבול, אז אנא מכם גם אם יש לכם ביקורת כיתבו אותה בעדינות רבה בשביל שהתלמיד יוכל לקחת זאת לתשומת ליבו ולהשתפר, ולא שיהיה מצב שהוא יפגע וזה יוריד לו את החשק להשקיע.
ובכלל אני לא חושב שהפורום הזה הוא מקום להעיר הערות לתלמידים כי ישנם הרבה דברים וטענות שבמהלך השנים מסתדרות , והציבור נשאר עם מה שכתוב "בפורום".

והעיקר לזכור , מדובר פה בחברה צעירים מאד , שרק זה עתה התחילו ללמוד חזנות, וצריך לקחת את זה בחשבון.

בתקווה שהדברים יובנו ויפלו על אוזניים קשובות .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/7/2011 13:11 לינק ישיר 

הנהלת בית הספר בר"ג מצאה לנכון לעשות פרסום רציני ביותר בלא מעט אמצעי תקשורת ואך טבעי שקהל רב יגיע.
גם אני נחשפתי לפרסומות אלו בעלונים ופלאיירים פה ושם ולכן הגעתי. מגיעה בהחלט מילה טובה להנהלה על ההשקעה והארגון שהיו ללא דופי.

אך אם המטרה בערב זה היתה לגרום לתלמידים אלו נזק ולהעמיד אותם מול קהל גדול כשהם אינם מוכנים מספיק אז מדובר בהנהלה לעומתית...אבל כנראה ואני בטוח במיליון אחוז שלא זו המחשבה מאחורי כל היוזמה, והרצון הוא להועיל ולקדם. וכאן אכן מתחדדת השאלה שכר מצוה כנגד הפסדה.
כתלמיד לשעבר בוודאי שצריך לעשות אירועים בהם התלמיד יוכל "להשתפשף" ולצבור נסיון, הכל פונקציה של מינון, באילו אירועים? מול איזה קהל? כמה חשיפה יש לעניין? ועוד ועוד שיקולים ענייניים.
כשאני הייתי תלמיד היו לא מעט קונצרטים פנימיים שאיש מלבד חוג מצומצם מאוד לא ידע ולא שמע, ללא מצלמות וללא הדלפות. ככה צוברים נסיון ולא ניזוקים במישרין או בעקיפין.
מציע לפייבל להפסיק לקרוא מפה שמא יעלה לו הלחץ דם...
אתה אומר שהמבוגרים לא צריכים ציון ואתה צודק, אך מה לעשות שמהצעירים לא שמעתי דברים ראויים לציון?! אני מסכים ששמעתי פוטנציאל מצויין מתלמיד אחד ועוד ניצוצות קוליות מתלמיד אחר אבל זה לא מספיק לדעתי כמובן אחרי שהשקיעו כה רבות בפרסום ויח"צ .
אם היית נוכח אולי היינו יכולים לדבר ספציפית על כל חזן ויצירה, אך לא נכחת לדבריך ועל כן חבל לטרוח ולהאריך במילי דעבידי לאיגלויי בווידיאו או בהקלטות שמצויות בידי ובידי עשרות ומאות שנכחו.

אין זו בושה לדרוש איכות, נכון לא חייבים לנו, לא שילמנו כרטיס ולא התחייבו בפנינו, אבל הזמינו אותנו כקהל ורצו והיה חשוב שנגיע לצפות  ואם יידעו כל העוסקים בתחום מורים תלמידים חזנים מלווים וכל מי ששכחתי להזכיר שלתוצאה לא איכותית יהיה מחיר בדמות ביקורת עניינית, אני בטוח שיעבדו קשה יותר ויגיעו לתוצאות טובות יותר.
אלו דברים מקובלים בכל ענפי האמנות/בידור/פנאי/תרבות.

די להתרפסות!!

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > לשמוע אל הרינה ואל התפילה > דיווח - קונצרט סיום שנת הלימודים רמת גן
מנהל לחץ כאן לשחרור האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 לדף הבא סך הכל 4 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.