בית פורומים לשמוע אל הרינה ואל התפילה

דיווח - קונצרט סיום שנת הלימודים רמת גן

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-6/7/2011 14:56 לינק ישיר 

שמאלצ'יסמו
402 מילים כתבת ולא הבינותיך
אולי תסביר לקשה הבנה כמוני מה אתה רוצה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/7/2011 15:34 לינק ישיר 

איכר חביב אני מופתע, עד 402 אתה יודע לספור אבל עברית פשוטה אתה לא לא יודע?
אלא אם כן עברית היא לא שפת האם שלך, עדכן אותי ואשמח לתרגם את עצמי...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/7/2011 15:45 לינק ישיר 

אכן אני טוב בלספור עד 400
אימי ע"ה למדה עברית מהספר 1000 מילים ולא ידעה את השפה עד יום מותה
מה אתה רוצה ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/7/2011 16:04 לינק ישיר 

עברית קשה שפה!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/7/2011 16:51 לינק ישיר 
נשלח לי במייל למענכם

אנא המנעו מויכוחים מיותרים זה לא עוזר ואפילו במאום לעולם החזנות.
בבקשה, צבי

תוקן על ידי zvi_054 ב- 06/07/2011 16:50:46

לעיתים האמת כואבת אך זו האמת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/7/2011 17:32 לינק ישיר 

צבי -כרבע מהמייל שקבלת אינו מעודכן ולהלן התיקונים :

1,שמעון פרקש -
והוא  רחום (רוזנבלט)
2,יעקב משה סלומון -לק-ל  ברוך (
הביצוע -ללא מקהלה )
10,שמעון פרקש
-אנא עבדא (הרשמן)

תוקן על ידי שרגאפייבל ב- 06/07/2011 17:32:51

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/7/2011 17:38 לינק ישיר 

מי שנכח בקונצרט הסיום של בית הספר, שמע את מרדכי סובול מסביר על מהות בית הספר.
בבית הספר לחזנות מלמדים את התלמידים את האמירה החזנית, נוסח התפילה, הבנת מילות התפילה וכמובן גם פיתוח קול ודיקציה.
הוסבר לקהל, כי אין מלמדים פרקי חזנות, למעט את אותם פרקי חזנות שהתלמידים הכינו לטובת הקונצרט, ועל זה עבדו התלמידים במשך חודשיים מתוך כל שנת הלימודים.

אני כותב זאת רק משום שלא היו לי ציפיות לשמוע בקונצרט את משה קוסביצקי או הרשמן או קוארטין אלא לשמוע את אותם פרחי החזנות שזה עתה החלו את דרכם בעולם החזנות.
באתי כדי לעודד ולפרגן לאותם בחורים, אך אני קורא בפורום זה, השוואות וחלוקת ציונים לכל אחד מהמשתתפים.
מי שמכם לעשות זאת? אינכם מבינים שאתם רק מדכאים ומורידים את המוטיבציה של אותם בחורים שמשלמים בכסף רב על לימודיהם ומקדישים זמן יקר מזמנם, רק כדי ללמוד.
אם אין אתם יכולים להתאפק, מקומכם לא בפורום זה. תוכן דבריכם מצביע על בורות בהבנת נושא החזנות.

תעשו טובה לעצמכם ושחררו אותנו מנוכחותכם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/7/2011 17:40 לינק ישיר 

במכון‏ ‏תל‏ ‏אביב‏ ‏לחזנות‏ ‏ הקונצרטים‏ ‏בסיום‏ ‏שנה‏ ‏היו‏ ‏פנימיים‏ ‏ וכנראה‏ ‏שהבית‏ ‏ספרברמת‏ ‏גן‏ ‏רוצים‏ ‏לפרסם‏ ‏עצמם‏ ‏בכל‏ ‏דרך‏ ‏ לכן‏ ‏הם‏ ‏עשו‏ ‏את‏ ‏הקונצרט‏ ‏לפומבי:

תוקן על ידי ניוטרל ב- 06/07/2011 17:41:06

חרב באה לעולם
על עינוי הדין ועל עיוות הדין
ועל המורים בתורה שלא כהלכה!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/7/2011 17:45 לינק ישיר 

גם אם הקונצרט פומבי יכולה להיות ביקורת אישית בונה לחזן ולא בצורה משתלחת

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/7/2011 18:02 לינק ישיר 

אני לא ראיתי השתלחות בתגובות אלא תגובות ענייניות ומותר ואף רצוי לומר את האמת כפי שחושבים שהיא, המשתלח מבין הכותבים הוא אתה, ויש לך הבחנות "פסיכולוגיות" לגבי חברי הפורום לו רק הם מעיזים לחלוק על דעתך.

efratiha
כנראה שלא תהיה לך ברירה ולהמשיך לסבול את נוכחותם של חברי פורום שמעוניינים ודורשים מצויינות ומואסים בבינוניות, אני בכל אופן מבטיח להיות כאן ולהזכיר זאת מידי פעם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/7/2011 18:21 לינק ישיר 

efratiha כתב:
מי שנכח בקונצרט הסיום של בית הספר, שמע את מרדכי סובול מסביר על מהות בית הספר.
בבית הספר לחזנות מלמדים את התלמידים את האמירה החזנית, נוסח התפילה, הבנת מילות התפילה וכמובן גם פיתוח קול ודיקציה.
הוסבר לקהל, כי אין מלמדים פרקי חזנות, למעט את אותם פרקי חזנות שהתלמידים הכינו לטובת הקונצרט, ועל זה עבדו התלמידים במשך חודשיים מתוך כל שנת הלימודים.

אני כותב זאת רק משום שלא היו לי ציפיות לשמוע בקונצרט את משה קוסביצקי או הרשמן או קוארטין אלא לשמוע את אותם פרחי החזנות שזה עתה החלו את דרכם בעולם החזנות.
באתי כדי לעודד ולפרגן לאותם בחורים, אך אני קורא בפורום זה, השוואות וחלוקת ציונים לכל אחד מהמשתתפים.
מי שמכם לעשות זאת? אינכם מבינים שאתם רק מדכאים ומורידים את המוטיבציה של אותם בחורים שמשלמים בכסף רב על לימודיהם ומקדישים זמן יקר מזמנם, רק כדי ללמוד.
אם אין אתם יכולים להתאפק, מקומכם לא בפורום זה. תוכן דבריכם מצביע על בורות בהבנת נושא החזנות.

תעשו טובה לעצמכם ושחררו אותנו מנוכחותכם.

אפרתי צודק בכל אות ובכל מילה
חברה תקחו את עצמכם ברצינות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/7/2011 20:27 לינק ישיר 
שמאלצי די!!!

שלום שלום,שאלה לשמאלצי

מדוע בכל אשכול שאתה מגיב בו/מתערב בו גובה הלהבות עובר את אלו של שריפת הכרמל?
האם רק אני מרגיש את הדבר הבא, מדוע תמיד מתוך כתיבתך, ניכרת שנאתך העזה לכל מה שנוגע לביה"ס לחזנות בר"ג, ואילו בכל הנוגע לתלמידי ת"א,הכל מדהים? (ואני מצטרף בכל לב לתגובתו של מכובדנו שרגאפייבל)
ומדוע תמיד אתה צודק, ואילו כל המגיבים נגדך הם הטועים?
והשאלה החשובה ביותר:מדוע בכלל טרחת מלכתחילה לבוא לקונצרט הנ"ל, בעוד שידעת שבואך למקום הוא כבואו של עיתונאי צמא דם למסיבת עיתונאים, הממתין למעידות לשוניות של הפוליטיקאי הצעיר חסר הנסיון, הנואם לראשונה בחייו בכנס של חברי מרכז, כדי לכבס את כבסיו בחוץ?

הצעתי אחת היא לךגם למנהלי הפורום הנכבד הזה: אתה פטור אותנו מנוכחותך המעיקה ומתגובותיך המרושעות,ולמנהלי הפורום הנכבדים שקלו שנית בדעתכם את אישור הכתיבה הניתן לזה, כי זה משרת את ההיפך הגמור ממטרת הפורום להגדיל חזנות בישראל ולהאדירה.

בכל הכבוד הראוי,
נחמן.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/7/2011 21:22 לינק ישיר 

כנראה שדברי האמת כואבים למישהו והוא הוא שמגביר את הלהבות, אין לי עניין במהומה אלא רק לומר את אשר בדעתי, מי שהעניין לא מוצא חן בעיניו מוזמן להדיר את עיניו מתגובותיי ולעבור אחר כבוד לתגובה הבאה. לשאלתך מדוע הגעתי מלכתחילה, כנראה שיש אנשים שנהנים לספור מילים בתגובות חברים בפורום ויש כאלה שנותנים צ׳אנס לערב חזנות שאגב היה לא רע כל עוד החזנים הוותיקים והטובים נטלו בו חלק, אין לי שום שנאה לשום דבר ואין לי מניות בתחום החזנות אומר גם לך מר דביר קדשו שאני כאן כדי להישאר עוד שנים רבות ואם לא נאה לך אתה מוזמן לרקוד טנגו או כל ריקוד אחר. אני בהחלט מכבד את הרצון שלך להתבוסס במדמנת הבינוניות הפושה בשדה החזנות, אך אני אדרוש מצויינות. ובנימה אופטימית זו אאחל לך ערב מעולה 06/07

תוקן על ידי שמאלציסימו ב- 06/07/2011 21:28:06

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/7/2011 21:54 לינק ישיר 

האם‏ ‏הינך‏ ‏יהודי‏!‏?! מה‏ ‏פשר‏ ‏כתיבת‏ ‏התאריך‏ ‏של‏ ‏הגויים‏ ‏ בסוף‏ ‏תגובתך‏!‏?!

חרב באה לעולם
על עינוי הדין ועל עיוות הדין
ועל המורים בתורה שלא כהלכה!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/7/2011 00:32 לינק ישיר 

שמאלצי כמה אתה כותב זה מעייף להבין אותך בכל כך הרבה מילים נראה אותך מסכם דבריך בעשרים מילות
לפני שתגיע ל1000 מילים ......
ובלי תגובות חברים.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > לשמוע אל הרינה ואל התפילה > דיווח - קונצרט סיום שנת הלימודים רמת גן
מנהל לחץ כאן לשחרור האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 לדף הבא סך הכל 4 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.