בית פורומים לשמוע אל הרינה ואל התפילה

השבת בבית הכנסת הגדול בירושלים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-5/7/2011 08:44 לינק ישיר 
השבת בבית הכנסת הגדול בירושלים

בס"ד

שמעתי שהשבת יעברו לפני התיבה החזנים בנימין מונק אברהם קירשנבוים ויוסי שוורץ בלווי המקהלה בניצוחו של המאסטרו אלי יפה.
לענ"ד הגיע הזמן שהנהלת בית הכנסת תמצא חזן משנה ראוי שיופיע בשבתות בהן החזן הראשי חיים אדלר לא נמצא.
אם כל הכבוד אין זה מוסיף כבוד לבית הכנסת שמשתמשים בשני סולנים מהמקהלה (קירשנבוים ושוורץ) כמחליפים קבועים של החזן.
בהצלחה

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/7/2011 10:59 לינק ישיר 

אני מוחה על ההכפשה והלבנת הפנים  בפתיחת אשכול זה.
החזנים המופיעים ראויים ביותר לשמש כמחליפים. החזן אברימי קירשנבוים מוסיקאי בחסד עליון, ואף שהוא עדיין בגדר תלמיד ולומד בבית הספר לחזנות בר"ג הוא נהדר כחזן בעל רגש נפלא ובעל אישיות מדהימה.
יוסי שוורץ בעל קול טנור נהדר וקולו מצטלצל נהדר בחלל ביהכנ"ס וכמו"כ החזן בנימין מונק שמשמש כמורה לחזנים, (מומחה ללימוד סולפז' והוציא חוברות לימוד בעניין) ומופיע קבוע כחזן וכמנצח מקהלה אחת לחודש בישורון ובביהכנ"ס החורבה, וכאחד שבא קבוע לתפילות בבית הכנסת הגדול בירושלים אני מאוד נהנה לשמוע את החזנים הנ"ל.
אני מתחיל להבין את דברי המאסטרו אלי יפה שסולד מהפורום רק בגלל כמה שמכפישים ומבקרים כל מה שזז אך ורק כדי לפגוע ולהלבין את פניהם של חזנים מתחרים או לא לרוחם.
אם רצונך בחזנים אחרים יש דרך מכובדת להביע זאת ולא ע"י הלבנת פנים.
גועל נפש!
לדעתי האשכול ראוי למחיקה אם לא רוצים שרמת הפורום תלך ותדרדר.
ואגב, לך תלמד עברית "עם כל הכבוד" ולא "אם כל הכבוד".

תוקן על ידי זוכמירוביץ ב- 05/07/2011 11:16:49

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/7/2011 13:05 לינק ישיר 

זוכמירוביץ הפעם כבר הגדשת את הסאה.
סולדים מהפורום? אין שום בעיה, אזי שלא יכנסו שלא יגיבו ושלא ילכלו אחרת כי יש מה גם לסלוד מהם.
אתה הראשון שמוזמן לעשות זאת.
החזן בנימין מונק חזן בפני עצמו וראוי בהחלט להופיע מעל כל במה מוכבדת.
את שני המתיימרים להיות חזנים שהוזכרו בהודעת הפתיחה תשאיר אצלך בתחכמוני. מי שלא מכבד את האחרים שלא יצפה שיכבדו אותו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/7/2011 13:25 לינק ישיר 

אני דיברתי על הלבנת פנים שכידוע "כל המלבין פני חבירו ברבים אין לו חלק לעולם הבא"
אתה יכול לאהוב לשמוע או שלא לאהוב לשמוע חזן. מכאן ועד להלבין פניו ברבים זה מעשה שלא ייעשה.
תחכמוני לא שייך לי אך אם אארגן שם קונצרט אשמח שהם יבואו לשיר שם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/7/2011 15:20 לינק ישיר 

בס"ד

בהצלחה לחזנים ולמקהלה.

JJ

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > לשמוע אל הרינה ואל התפילה > השבת בבית הכנסת הגדול בירושלים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext