| נשלח ב-8/7/2011 14:52 |
|
| |
תענוג צרוף! ביצוע פשוט מושלם. לא יכולתי להיות נוכח באירוע המיוחד לכב' ר' חיים פייפל מורי ורבי, לפחות ניתן לצפות בהסרטה משובחת מבית מדרשו של יעפ ידידי הטוב.
מקווה לראות את אברהם ברנהולץ עושה חיל לפני עמוד התפילה ומעל הבמות המכובדות, ראוי הוא לכך, לאור השקעתו התמדתו ויכולתו המצויינת.
לנפתלי, ריימונד, יותם, דוד, שרגא (סליחה מכל מי שלא הזכרתי) ולכל הצוות שבלעדיכם התלמידים לא היו נראים אותו הדבר...
ולך יעפ יישר כוח גדול על טירחתך לטובת כל אוהבי ושוחרי החזנות באשר הם.
שבת שלום
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2011 14:55 |
|
| |
חזק מאוד, מדויק וקול יפה, יש לו עתיד גדול ומרשים!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2011 14:58 |
|
| |
מדויק יפה
לפי אבחנתי הוא קצת מחקה את הלפגוט וגם הביצוע מאוד טכני ויבש, חסרה לי ההתלהבות והרגש
לא ככה שרים חזנות
סך הכל יש לו עתיד מרשים מאוד יש לו קול נדיר
תוקן על ידי Cb3000 ב- 08/07/2011 14:58:02
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2011 17:45 |
|
| |
פצצה של ביצוע!
|
|
|
|
| נשלח ב-9/7/2011 21:05 |
|
| |
איך מחקים את הלפגוט? האם הלפגוט ביצע את היצירה הזו?!
מה צריך לעשות כדי להכניס רגש? לדמוע?! לבכות?! להשתנק מהתרגשות?! ככה מבצעים קטעי חזנות ועוד איך... אף אחד לא מושלם ותמיד יש למה לשאוף, אבל נקודת הפתיחה של החזן ברנהולץ פשוט יוצאת מן הכלל.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/7/2011 23:41 |
|
| |
אכן ביצוע נהדר ממש, אבל גם לי חסר קצת רגש בהגשת היצירה.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2011 06:26 |
|
| |
דוקא נראה לי שיש הרבה רגש בביצוע של אברהם ברנהולץ, ולא נראה לי שהוא מנסה לחקות מישהו. יש לו סגנון משלו. יש לו בהחלט נתוני פתיחה מצויינים, אבל עוד הרבה עבודה. פיתוח קול חשוב מאוד, כי יש הבדל עצום בין הטונים הנמוכים שלו שנשמעים קצת 'סגורים', והטונים הגבוהים שהם הרבה יותר טובים. אבל אי-אפשר לשבת על הטונים הגבוהים כל הזמן. חוץ מזה - וזה בעיה של רוב החזנים הצעירים בימינו, היצירה נמתחת מאוד, ונשמעת קצת מונוטונית. בחזנות צריכים לשנות את הדינמיקה בתוך הביצוע, לעשות שזה ישמע יותר מעניין. בכל מקרה, ביצוע יפה, שמעיד על זה שיש לבחור עתיד.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2011 10:13 |
|
| |
מה קרה שמאלצימו? מה עשיתי?
לדעתי זה ביצוע יבש ומשעמם, לפי החזנות שאני מכיר ושאני אוהב זה לא מספיק, אני לא מזלזל בו יש לו קול מדהים יש לו יכולת דיוק ויש לו עוד כמה מעלות, וזה בסדר שהוא לא מושלם בכל אופן הוא עדיין צעיר.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2011 10:23 |
|
| |
החזן אברהם ברנהולץ שואף להשתבח. נהניתי מהביצוע מעמידת הבמה מצבע הקול השובה לב ומהדיוק. בע"ה בתפילות יוכקטן בביה"כ הגדול בת"א למוחסרים תהיה השלמה.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2011 11:56 |
|
| |
לא קרה כלום ולא עשית כלום, שאלתי אותך 2-3 שאלות על תגובתך... חוצמיזה הכל טוסט.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2011 16:32 |
|
| |
החזן היקר ר' אברהם ברנהולץ, חילך לחזנותא!! למרות ש..... וש..... וגם....., אין לי ילים! אתה משתבח כיין המשומר, מתעלה כצורבא מרבנן, מוסיף והולך כבית הלל, ועתידך לפניך. תמשיך לעבוד, ונמשיך להנות מקולך! (גם ממך...)
הק' מעניש
|
|
|
|
|