| נשלח ב-10/7/2011 10:56 |
|
| |
ניקים עלומים - האם אתם "מומחים" או "שרלטנים"
על מנת שנוכל להאמין לניקים העלומים המתיימרים להיות "מייבינים" שאכן הם כך- הצעתי
שיכתבו באשכול זה על כישוריהם ונסיונם בחזנות . אחרת - מעתה ואילך יש להתייחס בחשדנות
לתגובותיהם בחזקת "מפריחי יונים" בלבד ( אישית -הניקים מביןאמת ו:לאמהשחשבתם בקיאותם
שאינה מוטלת בספק ולטעמי פטורים מלכתוב בנדון )
להלן דוגמא לניקים כנ"ל :
Cb3000
הרב_אלחנן
זוכמירוביץ
דודבר
העין
שמאלציסימו ( ברוב יהירותו מסופקני אם ייאות בנדון)
cantor_yo2
ועוד
,
,
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2011 11:45 |
|
| |
אני שרלטן מפורסם! אני עושה העתק הדבק מתגובותיהם של מבינים למרות שאין לי מושג!
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2011 12:46 |
|
| |
Cb3000 נולד ב1980
(שם מלא: c b 3000 בלטינית : cb3000 מלחין מספר היצירות אותן חיבר במשך חייו ואיכותן יוצאת הדופן מעמידות אותו כאחד מגדולי המלחינים הקלאסיים של כל הזמנים.
Cb 3000 הלחין במשך 100 שנות חייו 637 יצירות ידועות, אשר מקוטלגות ברשימת קכל מ-K.1a עד K.626. המוזיקה אשר חיבר הושפעה, אמנם, ממלחינים אחרים, הבולטים בהם יוזף היידן ויוהאן כריסטיאן באך, אך הוא הביא עמו סגנון חדש ורענן אל התקופה הקלאסית, והיה אחד מהמלחינים הבולטים בה. Cb3000 תרם רבות למוזיקה הקלאסית, והמוזיקה אשר חיבר שימשה השראה רבה ובולטת לשורת מלחינים (בכללם הגדולים והידועים ביותר).
שרגא זה מספיק או שצריך עוד כדי להיכנס לקטגוריית המבין.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2011 12:52 |
|
| |
ש.פ ביקש שתעלה לנו את תעודת הסמכתך למייבין באך זה לא חזנות
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2011 13:21 |
|
| |
לא ידעתי מעולם שבפורום זה בכדי להגיב מוכרחים להיות מייבינים. ואם אמת שכך אפסיק להגיב. אני מעולם לא התיימרתי להיות מייבין, ואיני יודע מנין לקחת הבנה זו. בסך הכל אני שומע את הקטעים ומגיב בעדינות את דעתי הפשוטה.
דוד.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2011 13:40 |
|
| |
יעפ ממתי הפכת להיות דוברו של משגיח הפורום החדש שרגא פייבל ?
אני עפר ואפר אני לא מבין אין לי שום השכלה בחזנות, ויותר מזה אני לא הכרחתי אף אחד להתייחס ברצינות לתגובותי
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2011 14:56 |
|
| |
cb3000 חוש ההומור נשר אצלך לחלוטין?
אני בעד הבעת דיעה חופשית תוך כיבוד הזולת. רציתי להבין משרגא איפה מקבלים הסמכה למייבינים
אתה cb כבודך במקומו מונח ואין אני שייך למחלוקות למיניהם.
דודבר אתה לא צריך הכשר כדי להביע את דעותיך במכובדות כפי שהינך נוהג.
ואני אינני המכשיר והבעתי דיעה הומוריסטית בלבד
תוקן על ידי יעפ ב- 10/07/2011 15:05:16
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2011 15:15 |
|
| |
יעפ - כלל לא התכוונתי לחפור /לחפש מה הכיסוי מקצועי לאלו המתיימרים להיות "מייבינים"
אלא לקבל הרחבה על ידענותם ע"מ שנוכל גם להתייחס למידת הבנתם /יושרם (בכתיבתם בפורום)
ברור שתגובות שהתקבלו בנוסח : שמאלץ /Cb הינם בגדר "אנו מצפצפים עליכם "או אף יותר גרוע
"אנו מ,,,נים עליכם מרום המקפצה" וניקים כנ"ל מקומם בפורום כדוגמת "מקווה נייעס "( למרות שאולי יש מנהלים בפורום "הגאים" בניקים כאלו מאחר וזה נותן שואו לעליבות הפורום )
תוקן על ידי שרגאפייבל ב- 10/07/2011 15:16:08
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2011 15:53 |
|
| |
[quote] ברור שתגובות שהתקבלו בנוסח : שמאלץ /Cb הינם בגדר "אנו מצפצפים עליכם "או אף יותר גרוע "אנו מ,,,נים עליכם מרום המקפצה"
[/quote אם אתה רוצה להבין זאת ככה זו זכותך... מה שאני התכוונתי באמת זה לומר לך שהבקשות ההזויות שלך שצצות מידי פעם שייכות לעולם אחר ולפלאנטה אחרת אפילו. אם באמת היית רוצה לדעת, יכולת לשאול זאת באופן אישי, וכל אחד היה שוקל אם ברצונו לענות לך, ברגע שהשאלה היא באופן פומבי השאלה אינה עניינית אלא להרגיז ולעצבן ובקשתך ראויה לתגובות שקיבלה...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2011 16:29 |
|
| |
דיייייייייייייייי!!!!!!!!!
כולנו כותבים תחת אישורו של מנהל הפורום, אשר נתן לכולנו אישור כתיבה. מי שרוצה שידעו מי הוא- מוצא את הדרך. מי שלא- זכותו. מי שאוהב את מה שהם כותבים- שיערב לו. מי שלא- שידלג הלאה.
די ברור שהפורום וכותביו מחולקים לשלושה חלקים. חלק א'- תלמידי ואוהדי מכון ת"א חלק ב'- תלמידי ואוהדי ביה"ס ברמת גן החלק השלישי הוא חובבי החזנות נטו, שרואים אותם בהרבה קונצרטים, תפילות וכדומה.
מי שקורא, שלא לומר משתתף בכתיבה בפורום, יודע את מי לסנן ולמי להתייחס ברצינות או בסלחנות או בסלידה. אין טעם להתעצבן, כי זה הפורום שלנו, וזה המצב. אם מנהלנו הנכבד רוצה לחסום מישהו, הוא יודע היטב איך לעשות זאת. הוא גם יודע להגיב אישית למי שצריך קריאה לסדר.
חוץ מזה, שרגא פייבל, נפגעתי שאני לא ברשימת המיוחסים...
הק' מעניש
|
|
|
|
|