בית פורומים שידוכי חרדים

קח משחה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-14/7/2011 11:40 לינק ישיר 
קח משחה

בס"ד

קח משחה

כל אחד מרגיש פתאום נוח לגשת ולהציע לי תרופות לרווקות

הלחץ הסביבתי שרווקים חשופים אליו מגיע לפעמים לרמות כל כך מצחיקות, עד שמתחשק לצבוט מישהו רק כדי שהצווחה שלו תוכיח שאתה לא חולם. לפני שלושה ימים, תקשיבו, פנתה אלי שכנה, מישהי שאני מכיר בשלום-שלום, ותלתה בי מבט שהכיל ריבת חמלה, ממרח צער ובזילקום של ייסורים. "תקשיב", היא אמרה לי, "אני מכירה בשבילך איזה רב".   לא ברור מאיפה היא שאבה אומץ, שלא לומר קצת חוצפה, לגשת אלי ככה פתאום, ולמה היא רואה בי סוג של תלמיד ישיבה בלי כיפה. "אבל מה יש להפסיד" היא המשיכה, "מקסימום תקבל ברכה". אחר כך היא גילתה לי שבת אחותה, ש"היתה גם עם אותה בעיה", הסתדרה צ'יק צ'ק אחרי שמיששה קמע שרב נתן לה במחיר הקרן.    מה אגיד לכם. זו לא הפעם הראשונה שמתייחסים לרווקות שלי, ובטח גם לשלכם, כמו למחלה שזקוקה למשחות, אלא שהפעם נדמה, הייתה בכל זאת קפיצת מדרגה. העיקרון שלפיו כל דכפין זר מרשה לעצמו להיות "מודאג" ממצבי האישי בתעודת הזהות, ולפנות אלי בהצעות ייעול, הוא מדהים במקרה הטוב ומרתיח סעיף במקרה הרע.             כבר מילדות מפמפמים בתת ההכרה שלנו כמה לא טוב להיות לבד, הרווקות מאיימת על הסדר החברתי, איום כמעט קוסמי, אז מה הפלא שכל עובר אורח מרגיש נוח לגשת ולפתור את הנגע- עם רבנים-מקובלים, קוראי כף יד וכו כל ישראל חברים, אז מותר להתייחס לכל רווק הולל וחביב כמוני כמו למפיץ פוטנציאלי של נגיף סארס. ומה הלאה? אלמוני יגיח אלי ויזריק לי מהצד שמן שבירך עליו הרב כדורי?עובר אורח יתגנב לחדרי בלילה וישים לי כל מיני חוטים נגד עין הרע מתחת לכרית? יסחבו אותי בזינזאנה בלי אזיקים, לישיבה של המקובל הרב בצרי? צחוק צחוק, אבל בחברה שבה אתה נחשב לסוג של פצצה חברתית מתקתקת, הגיוני שישתמשו נגדך בכל השיטות.   זה מתחיל עם ברכה של רב ובסוף עלול להיגמר בטלטול במרתפי השב"כ. הרי כשאני מתעקש להישאר לבד אני מסייע במו גופי לאויבינו. 

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/7/2011 12:46 לינק ישיר 

תגיד לשכנה שלה שאתה לא חולה ולא צריך רופא ושתחזיר את האף שלה לעניינים שלה.. (טוב, את החלק
האחרון תעדן קצת.. :-)  )

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/7/2011 12:50 לינק ישיר 

תשלח לה איחול של "רפואה שלימה"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/7/2011 13:21 לינק ישיר 

יהושע, אל יקל בעיניך האיום הדמוגרפי של ערביי ישראל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/7/2011 13:54 לינק ישיר 

ידוע שרווקים זה מגפה שהציבור לא יכול לעמוד בה
עברנו את פרעה, אבל עוד רווק אחד ואבדנו.
השעשועון השבועי בשולחן שבת:
"אולי הוא מתאים?! אהה, לא? אז יש גם אותו..."
אפילו ששרים זמירות מגיעים ל" ולשדך הבנות"- וכל השולחן מלא חיוכים וקריצות
אבל נשיו אחד אמר לי תהני מהשלב הזה,
אחרי זה אם יש לך אוברדרפט וילד עם בעיות קשב
אף אחד לא מענין אותו- כי את זה יש לכולם..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/7/2011 14:02 לינק ישיר 

שירלי19 כתב:

אבל מישוו אחד אמר לי תהני מהשלב הזה,
אחרי זה אם יש לך אוברדרפט וילד עם בעיות קשב
אף אחד לא מענין אותו- כי את זה יש לכולם..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/7/2011 14:04 לינק ישיר 

מצטרף לסמיילים הנ"ל. אהבתי.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > קח משחה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext