מקוה שאתם זוכרים אותי מהצילומים והוידאו של הופעות פרחי מיאמי בשנים הקודמות. גם השנה בע"ה אצלם שוב את ההופעה ואעלה אותה בע"ה ליוטיוב כוידאו חסוי כפי שעשיתי בשנה שעברה. כפי שאפשר להתרשם באשכול של שנה שעברה שהוידאו בו עדיין עובד, אם שומרים על הכללים ולא מעתיקים וכו' אז ירחמיאל מוכן לפרסום כאן לפורום הזה בלבד!
בינתיים הפכתי להיות המפיק של תקליטור של מקהלת הילדים "פרחי עציון". זוהי מקהלה בסגנון קצת שונה מפרחי מיאמי. היה לי מאוד מעניין לשמוע/לקרוא את דעתם של חברי הפורום כאן על איכות השירים של פרחי עציון שהקלטנו.
שימו לב: התקליטור של "פרחי עציון" הוא פרויקט שלא למטרות רווח. לכן אני מבקש בכל לשון של בקשה שלא להעתיק/להוריד את השירים אלא רק להקשיב דרך הקישורים כאן. תודה רבה!
שלום האפרתי, בטח שזוכרים אותך, ומודים לך על ההסרטות! אני אשתדל להקשיב כשיהיה לי זמן בעז״ה.
נשלח ב-14/7/2011 22:36
תודה רבה תמי281!
ד"א: למי שיש פייסבוק, חפשו שם את "פרחי עציון" והקליקו "אהבתי" (Like)!
נשלח ב-15/7/2011 00:41
אותו בחור, דודי, שאחרי עליהם פה בסרטון ניצח לכמה חודשים במקהלה שלי כשהייתי ילד "מקהלת טורו קידס" או בקיצור "פרחי שלהבת" שאז הסגנון היה הרבה יותר קרוב למיאמי.... הוא הקים כבר כמה מקהלות ילדים לפי מה שידוע לי והטובה מבינהם זה פרחי עציון
בכל אופן היום אנחנו כבר חברים מהמשפחה... לא פעם אחת ולא פעמיים שרנו ביחד מיאמי עם פסנתר שיהיה להם בהצלחה
נשלח ב-15/7/2011 08:24
בס"ד
תודה רבה על המוזיקה ,
צריך לעבוד על גובה השירה של הילדים , זה צורם לאוזן
תוקן על ידי פסנתר_כנף ב- 15/07/2011 11:27:00
נשלח ב-15/7/2011 15:06
אני אישית זכרתי אותך גם כשלא היית פה,
ובקשר לשירים - יפה מאד! נכון שהסגנון שונה והאיכות לא ברמה של מיאמי אבל זה שירים מאד יפים וקולות טובים.
נשלח ב-15/7/2011 18:30
BroMish: תודה רבה על הפרגון! אהרן_פ: תודה על התגובה; אמסור למנהל המוסיקאלי. CHEDVA: תודה רבה על המילים החמות; אני מסכים איתך שאין כמו מיאמי ואני לא אומר את זה מכיוון שאנחנו בפורום של מיאמי. גם חברי מקהלת פרחי עציון מאוד אוהבים את פרחי מיאמי! שבת שלום לכולם!
נשלח ב-16/7/2011 22:02
קישור ליוטיוב זו בעיה לכל חברי הפורום המשתמשים באינטרנט רימון. אולי יש דרך אחרת שגם אנו נשמע ונחווה דיעה?
נשלח ב-16/7/2011 22:30
picpic: אני מודע לבעיה עם יוטיוב על אף שגם אינטרנט רימון כבר פתחו חלקים נבחרים של יוטיוב (כולל הערוץ שלי). אם יש דרך יותר טובה אשמח לדעת, אבל אני לא מוכן לשלוח קבצים.
נשלח ב-17/7/2011 10:29
אני גר באלון שבות ואני בן 11, אז הלכתי לחזרה אחת, לראות אם כדאי להצטרף. (היה סיוט!!! ביקשו מכולם לשיר בפלסט תמיד (פלסט=קול לא מלא)
נשלח ב-17/7/2011 12:29
מזאת אומרת קול לא מלא?
נשלח ב-18/7/2011 00:19
נסי לשיר בקול הכי גבוה שאת יכולה להפיק באופן רגיל (=קול מלא). עכשיו נסי לשיר עם הרבה אוויר ובמין חצי לחישה (=קול לא מלא), תראי שאת יכולה לעלות גבוה יותר... -- דבר אחד לא מסתדר לי - אם המקהלה שרה בפלסטו על בסיס קבוע, איך ייתכן שהתוצאה יצאה צורמת כמו שאמר אהרן_פ? (לא שמעתי את השירים בעצמי, ככה שאני לא יכולה לחוות עליהם דעה.) בכל מקרה, פלסטו לא אמור להיות סיוט למי שמורגל לזה והתאמן הרבה בשיעורי פיתוח קול. יכול להיות שהמקהלה התאמנה על זה לפני החזרה הנ"ל...
נשלח ב-18/7/2011 01:12
תודה אידי (אני גם אלט/ת וגם סופרן-אני לא יודעת איך כותבים עם ת או ט)
נשלח ב-18/7/2011 08:43
פוגודה: כמו כל מקהלת ילדים וגם מבוגרים, גם פרחי עציון עובדים הרבה מאוד על פיתוח קול, וללמוד לשיר בפלסט זה חלק מהעניין. גם בפרחי מיאמי מלמדים לשיר בפלסט. אבל לעולם לא נאמר לילדים לשיר אך ורק בפלסט כל הזמן. אם יש קטע של שיר שהמנהל המוסיקאלי החליט שצריך לשיר אותו בפלסט, אז הילדים שלא רוצים/יכולים לשיר בפלסט מוזמנים שלא לשיר את הקטע הזה. ייתכן שבאת לחזרה שבידיוק עבדו על קטע כזה. אתה בהחלט מוזמן לבוא לבקר שוב בחזרה (אחרי חופשת הקיץ) ואני כבר יכול להבטיח לך שאם לא תרצה לשיר קטע מסוים בפלסט, תוכל לבחור שלא לשיר את הקטע הזה.
מי שיכול לשמוע את השירים בקישורים לעיל יכול בקלות להתרשם שלא שרים את הכל בפלסט...
נשלח ב-18/7/2011 13:33
דווקא פלסטו זה מאוד יפה - פרחי לונדון ממש חיו על זה.
(שיר - אלט :)
נשלח ב-9/6/2013 14:56
CHEDVA כתב:
אני אישית זכרתי אותך גם כשלא היית פה,
ובקשר לשירים - יפה מאד! נכון שהסגנון שונה והאיכות לא ברמה של מיאמי אבל זה שירים מאד יפים וקולות טובים.
א"א לצפות מכל הלהקות והמקהלות, ילדים ומבוגרים להיות באותה רמה, אך עדיין "פרחי עציון" הם איכותיים ונהדרים. כמו גם להקות "פרחי ישראל" (האתר שלהם: http://www.makhelot.com/ - יש להם גם פייסבוק) והקינדרלעך, מקהלות "שירה חדשה" של נחמן סלצר, "ניצוצות" החב"דית מצפת של דני פינקלמן שהיה ילד פלא בפרחי מיאמי, "מלאכים" שהיא מקהלת בית הספר "מלאכים" לקול ומוזיקה יהודית אומנותית בניצוח רפי ביטון שהוא מנהל בית הספר,"פרחי בני הישיבות" ("ישיבה בויס") של אלי גרסטנר (שאחי מרדכי יעקב הוא הסולן) ו"פרחי לחיים" של יוסף משה כהנא' שתיהן מניו-יורק.