בית פורומים שידוכי חרדים

לבד זה פשוט לא הולך..

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-17/7/2011 19:16 לינק ישיר 
לבד זה פשוט לא הולך..

בס"ד

לבד זה פשוט לא הולך. אז כן, אני צריך אותך

מוזר להתגעגע למישהו שאתה לא מכיר. זהו כנראה געגוע למשהו- כתף אוהבת, יד מלטפת. אנחנו חיים בעולם כה בודד. גם בלב עיר הומה, וגם עם חברים אי שם, אתה יכול להרגיש ממש לבד.

שקט כאן בשוויץ, רק התנור רוטט ברעש רקע קבוע, שבוע שני בשוויץ. קר ורחוק. אין לך מושג מה קורה איתי, למעשה נראה לי שאת כלל לא יודעת מי אני. אני כנראה גם לא מכיר אותך. יתכן ונפגשנו, יתכן שלא. יכול להיות שאת גם לא קיימת באמת, אבל אני מסרב להאמין בזה.

מוזר להתגעגע למישהו שאתה לא מכיר. זהו כנראה געגוע למשהו- כתף אוהבת, יד מלטפת, מה שזה לא יהיה. אנחנו חיים בעולם כל כך בודד. גם בלב ציריך ההומה, וגם עם הרבה חברים אי שם, אתה יכול להרגיש ממש לבד. יש משפחה, וגם חברים. ונכון, תמיד יש מישהו שאתה יכול לדבר "איתו על הכול", אבל משום מה, דווקא בשעות האלה, התחושה מתעצמת. אל תאמינו לכל מי שמספר לכם ש"אנחנו לא לבד ביקום". אנחנו לגמרי לבד, כל אחד לעצמו. בסוף היום, כל אחד נשאר עם המחשבות שלו, הפחדים, החששות והתקוות.

לרוב לא נראה את זה לאחרים. כולנו חיים עם מסיכות קבועות. אפשר גם להחליף אותן בהתאם לצורך. מעט מאוד אנשים רואים אותנו במצבנו הטבעי, חסר ההסתרות והכיסויים. ואלייך אני מתגעגע. את שאוכל לתת לה לראות אותי ללא כל אלה, נטול. ללא צורך באמצעים טכניים כדי להתחבא, או כדי להיחשף. שאוכל להגיד לה "קשה, ואין לי מושג לאן הולכים מכאן", ואת תעני "כן זה קשה ואתה לא יודע לאן ללכת, אבל אני סומכת עליך. כרגע, שים ראש על כתפי, ועצום את העיניים, אחר כך נדאג לשאר". מילים. משנות את העולם, ואפילו אין להם קיום ממשי.

אחרי כל ההצהרות על הצורך ב"להיות קצת לבד", אתה מבין שזה לא צורך. זה תירוץ. אנחנו לא באמת אמורים להיות לבד. השם יצר שני מינים, והחיים ממשיכים רק כשהשניים מתחברים. לבד זה פשוט לא הולך. אז כן, אני צריך אותך. נכון, אני יכול לעמוד בעצמי, ולא אקרוס אם לא תהיי. אבל אני זקוק לך, ואני רוצה שתהיי זקוקה לי. לא איכפת לי אם תבואי בעוד חודש, או בעוד שנה. העיקר שתבואי... אני רוצה להיכנס הביתה בסוף יום, לתת לך חיבוק ארוך ונשיקה אוהבת... ולא נשכח לרגע להקשיב זה לזה, כי זה מה שעושה את זה להכי טוב.

כמה חספוס ושכבות צריך לקלף כדי להגיע פנימה. אני כל כך רגיל להיות תמיד בסדר, לא להתפרק, לשמור על שפיות ועל קו מחשבה נקי. אף אחד לא משער מה קורה בפנים, וכנראה שזה ככה גם אצל אחרים. תמיד אני מגלה את זה מחדש. הבחורה הכי טובה ומוצלחת מתה כבר להתחתן, היא שבורה לפעמים, אבל היא לא תראה את זה. כמה פעמים שמעתי את המשפט "אתה בן אדם שמאוד שלם עם עצמו" בגרסאות שונות, אבל עם אותו מסר : מה שאנחנו רואים זה, שאתה יודע מה אתה עושה.

אז זהו שאין לי מושג. אני מסתיר יפה, כמו כולם, ורק לעיתים נדירות נותן לאור לחדור פנימה, למחשכי האמת של החיים. בואי, אני מבטיח שאם תאירי מספיק חזק, ולא תתייאשי מהר מידי, תוכלי לראות פנימה. רק את מסוגלת לראות דרכי, ורק לך אתן לעשות את זה באמת. אני יודע שלא תשפטי אותי, ולכן מוכן להיפתח ככה. ואת תתני לי לתת לך את אותה המתנה של אמת צרופה וחסרת פניות.

אני צריך שוב להרגיש אותך, האישה של חיי. שנצחק, נבכה, נאכל, נדבר וניסע לטייל. אני אשים ראש על כתפך, ואעצום עיניים, אחר כך נדאג לשאר.

תוקן על ידי אסיק_good ב- 18/07/2011 08:26:09

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/7/2011 20:07 לינק ישיר 

שלום יהושוע. אני חייבת לומר שאתה כותב ממש יפה. מתאר ומשתף בצורה יוצאת מן הכלל.

כשאני רואה אנשים כמוך, ולא חסרים כאלה, אני שואלת את עצמי, האם באמת אתה מוכן לשתף מישי בכל הסודות הקטנים שלך, גם בדברים שזה לא הכי נעים? האם אתה מודע לקושי ולאתגר שיש בסוג כזה של קשר?
הרי אתה רואה זוגות מסביבך, לא כולם חיים האידיליה שאתה מתאר, האם אתה לוקח בחשבון שכדי שיהיה לך משו יפה אתה צריך להשקיע, שאם אתה מצפה מאישתך שתתין לך הרבה, גם אתה צריך לתת לה לפחות באותה מידה...?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/7/2011 23:03 לינק ישיר 

כתבת מאוד יפה, כל נושא שלך ממש מעניין לקרוא
תודה על השיתוף שלך איתנו
ועל זה שאנחנו מוצאים דברים בכתיבה שלך שמדברים גם אלינו, אפילו שלנו אין את הכישרון ו/או את האומץ לכתוב בעצמנו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/7/2011 23:25 לינק ישיר 

אתה כותב ממש מרתק, מרגש וכנה,
לא יכלתי להפסיק לקרוא, גם שירדו לי דמעות מהעיניים,
תודה שהעלת

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/11/2011 17:43 לינק ישיר 

גם אתם מרגישים לפעמים ששמתם מסכה על הפנים?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/11/2011 17:46 לינק ישיר 

ואסביר:לפעמים רע לי,אין לי למי לדבר,אין לי למי לבכול,ואין לי את מי לאהוב.אבל-----------אני לא מראה את זה בחוץ...כי אנשים לא אוהבים אנשים בכיינים...(אני לא כזו מסכנה מצד שני...אבל לפעמים קשה...)מה אתם אומרים?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/11/2011 17:56 לינק ישיר 

אוי כמה היטבת לתאר את תחושת הבדידות שאני מרגיש אותה יום יום שעה שעה.  חזק ביותר. והלוואי ובקרוב החלום שלך יתגשם וכמה שיותר מהר.

אני רק יכול להגיד לך שבחיים לא זז לי משהו בלב כמו מה שאתה כתבת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/11/2011 17:58 לינק ישיר 

לא ציפיתי לנגוע עד כדי.....וולקם בחור-חסידי!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/11/2011 18:06 לינק ישיר 

לצערי הרב אני בין מייסדי הפורום. שלקח חופשה קצרה ארוכה ולא באלפים שוויץ.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/11/2011 22:33 לינק ישיר 

אהבתי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/11/2011 23:59 לינק ישיר 

וואו. 
הדבר היחיד שאני יכולה לאמר עכשיו..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/11/2011 00:23 לינק ישיר 

ואווו!!

כתבת את כל המחשבות והתחושות שלי.
יאלה כבר בע"ה אצל כולנו

"מכיוון שהכל מאיתו יתברך בוודאי שהכל לטובה"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/11/2011 22:14 לינק ישיר 

אין מה לדבר אתה מוכשר ....ולרגע נרד מפסגות האלפים לקרקע המציאות אז הבעיה בדיוק כמו שאתה מחפש את אותה כתף גם אותה בחורה עלומה מחפשת בדיוק את אותו הדבר ...
בלי לפגוע ... אם שמת לב כתבת רק על עצמך כמה ומה אתה רוצה לקבל מהשני ...וזאת בעיה של רבים וטובים ...
תחפש מישהי כדאי לתת... ואז תראה שזה הדדי....
בהצלחה..

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > לבד זה פשוט לא הולך..
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext