בית פורומים עצור כאן חושבים

על ילד הפלא שידע הכל

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-14/8/2011 12:48 לינק ישיר 

צענערענע,
הוירטואוזיות שלך מדהימה. מדבריו של שותפיסוד משתמע שמדובר באנשים שראו את הילד בפעולה, והם יוכלו לאשר לך שלא מדובר בילד שישב וגמע דף אחרי דף וספר אחרי ספר כמו סורק משוכלל של אוצר החכמה, וילד זה הפגין ידע בספרים שלא היו תחת ידו. אבל מה איכפת לך.
מחר תגיד שבכלל מדובר בילד תמים שהופעל ע"י קוסם שהתחבא מאחרי הקלעים והקריא לתוך מוחו את הטקסטים שראה בעזרת מצלמה נסתרת. אנשים כמוך שמגדירים את האמת מראש, אי אפשר לבלבל עם עובדות ואי אפשר לבקש מהם לבחון את עצמם.

אגב, לגבי הרנטגן, חשוב לי להבהיר שאינני יחצ"ן ולא תלמיד ולא מקורב שלו, בסה"כ הלכתי עם חבר קרוב מאד, לאחר ששמעתי את כינויו "הרנטגן" ואת יכולותיו המופלאות מידיד עיתונאי ציני ביותר שנכח באחד המיפגשים של ציבור עימו ויצא נפעם.
מכל מקום בפגישה עימנו הוא הפתיע באופן מדהים, עד כדי פירוט שמות של אנשים, ופירוט עניינים שאפילו בעזרת חוקרים פרטיים היה לוקח לו זמן רב לאסוף את המידע הזה.
אין לי הסבר איך הוא עושה את זה, נראה שהוא שומר לעצמו את ההסברים (בניגוד לרב ניר בן ארצי למשל), ומכל מקום יתכן בהחלט שזה לא עובד לו תמיד, אבל מספיק פעמים עבד בכדי שגם אנשים רציונלים שלא מאמינים לכל באבא מצוי, יודו שמדובר בתופעה לא טבעית. זו באמת שאלה, מדוע כוחות מיסטיים לא מתנהגים כמו כוחות פיזיקליים רגילים, ומדוע המחזיקים בהם אינם יכולים לעמוד בפני חוקרים בכל עת שיתבקשו, אבל אני לא ממהר בשל כך לקבוע כי הכל שקר ועורבא פרח.
יש לי חבר, איש תלמיד חכם ורציונלי להחריד (הרבה יותר ממני), אם אינני טועה הוא אפילו "יקה" במוצאו, אדם שכתב מערכות גדולות בעניינים משפטיים סבוכים, והלה מספר לי שהוא נכח פעם אחר פעם אצל הבאבא סאלי זצ"ל, וראה שוב ושוב את המופת הידוע של הבקבוק שהספיק למאות איש. מבחינתו כל פקפוק הוא פשוט חסר הגיון מול כל מי שהיה שם וראה.
מי שדורש מאנשים כאלה לבוא לפניו ולהציג את יכולותיהם רק כדי שהוא יואיל בטובו להאמין שיש כוחות מיסטיים בעולם, שכן חובת ההוכחה עליהם - שיערב לו ושיישאר באמונתו. חוקר שיש בו יושר, אמור להבין שלפעמים צריך לעזוב את הכורסה וללכת לחפש.
אבל כבר אמרתי שאני לא מצפה פה מאיש לכלום. פילוסופי-הכורסה הנכבדים יכולים לסווג גם אותי, (וכן כל עד ראיה על תחום מיסטי כלשהו שיצהיר כאן על נסיונו), כעוד מחזיר בתשובה טרחן ושקרן שמוכן לשקר ובלבד להחזיר בתשובה. ינעמו לכם רגבי כורסותיכם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/8/2011 12:53 לינק ישיר 

האם אתה יודע כמה מליונים מרוויחות כמה קוראות בקפה בתל אביב  שיש עליהן הוכחות וסיפורים כאלה מכאן עד הודעה חדשה.
זה רק מוכיח שפריארים לא מתים. רק מתחלפים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/8/2011 12:55 לינק ישיר 

צענע, ענית משהו על השאלה האם זה כן או לא שווה בדיקה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/8/2011 12:57 לינק ישיר 

אהבתי את המשפט "ומכל מקום יתכן בהחלט שזה לא עובד לו תמיד"
לפעמים הרנטגן מתקלקל וצריך לפתוח קריאת שירות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/8/2011 13:04 לינק ישיר 

לאוטודידקט

בגלל מרחק השנים זה לא שווה בדיקה .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/8/2011 13:06 לינק ישיר 

דייר כתב:

גם לקוראות בקפה זה קורה ....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/8/2011 13:06 לינק ישיר 

היו זמנים טובים בישיבה כמה בחורים ואני עשינו סיבוב באבות, והכל שקר ונכלות (ולא פלא שמישהו מהם נרצח אני מתפלא למה זה לא קרה כבר מזמן,)

נדמה לי שסיפרתי כבר בפורום בעניין,

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/8/2011 13:11 לינק ישיר 

אוטו,

כל דבר שווה בדיקה.

מאז פרוץ המכשיר הטמא (טלוויזיה בלע"ז) בטלו דיבוקים שדים וכישופים ושאר מרעין בישין. הלא דבר הוא.
מכאן הוכחה גמורה כי טומאת הטלוויזיה ואביזריה גרמה להסתר פנים.

כל הסיפורים עונים על כל הקריטריונים של הרחקת עדות.

חוסו והביאו סרטון אחד! של בקבוק יין שאינו מתרוקן.

תוקן על ידי ייתכן ב- 14/08/2011 13:18:32

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/8/2011 13:15 לינק ישיר 

מקסמן, אולי תספר לנו אצל מי היית, ואיך נוכחת במה שאתה קובע? התברכת בברכה שלא התקיימה? קוללת בקללה שלא התגשמה? הבחנת באחיזת עיניים כלשהי? תספר לנו פרטים בבקשה. זה עשוי להיות מעניין.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/8/2011 13:17 לינק ישיר 

צענערענע,
תמשיך בשלך. אתה יכול גם להציג אותי, אם תרצה, כיחצ"ן מוסווה של הרנטגן (ואני ממש לא).
אילו הייתי שומע מחברים על קוראת בקפה, שיודעת לתת פרטים מדוייקים, ומבלי מעקב אחרי מי שבא אליה, בהחלט הייתי שוקל לומר שיש לה כוחות מיסטיים, ואולי גם הייתי בודק (אלמלא האיסור).
כן, הרבה יותר נוח לפטור הכל באמירה מזלזלת שהכל טריקים של שרלטנים ואמונות של פרייארים.
גם אני הדגשתי שלפי מיטב הבנתי, 90 אחוזים ומעלה של הידעונים למיניהם הם שרלטנים, אולי בעצם 99%, אבל אמרתי שמי שמחפש באמת יוכל כנראה למצוא.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/8/2011 13:27 לינק ישיר 

ייתכן
פורסם פעם בשם החזון איש שזה שאשה עוברה אינ ה מפילה בגלל דריכה על ציפורניים, גם זה הסתר פנים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/8/2011 13:30 לינק ישיר 

וזו תורת האליבי על רגל אחת...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/8/2011 13:41 לינק ישיר 

צענערענע כתב:

גם לקוראות בקפה זה קורה ....

לא קרה לך שבטעות שמת מלח במקום סוכר
העתיד באמת נראה שחור ומר....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/8/2011 13:54 לינק ישיר 

רנטגן מופתי באבות הפלות מצפורניים ובקבוקי ודקא שאינם נגמרים משמשים כאן בעירבוביה. למה האנשים כאן אינם יכולים להתמקד? זה חלק מהבוקה מבוקה ומובלקה שמאמצים יוצאי הישיבות מהסגנון המפולפל והבבלי הבלול מהכל? זה לא חייב להיות בו זמנית.

יש המון אנשים שהיו שמחים לקבל עדות ברורה מבעל המעשה, ושיהיה מוכן שיתחקרו אותו שתי וערב. ואם אפשר שיתן גם כמה שמות של אנשים המבוגרים ממנו בהרבה ושידווחו גם הם איך בדיוק נראתה התופעה.
מדובר בתופעה שאיני מכיר כדוגמתה, לא ידוע על ילד שיודע לצטט כל טקסט כשעדיין לא יודע לקרוא ובלי להבינו. למי שמתעניין לדעת מה מקור האגדה, חשוב כנראה גם לקבל תמונה מאד מדויקת של הסיפור מפי הילד וגם מעדים שראו אותו מכלי ראשון. המכתב אם הוא מקורי יכול להיות גם מעניין בהנחה שמדובר בדמויות הציבוריות שהוזכרו לעיל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/8/2011 13:55 לינק ישיר 

לדייר

לא הבנתי..

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > עצור כאן חושבים > על ילד הפלא שידע הכל
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 15 16 17 ... 31 32 33 לדף הבא סך הכל 33 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.