|
|
| נשלח ב-20/7/2011 01:12 |
|
| |
פחחח אדם איזה שטויות!!!!! ואתה יודע מאיפה אני ומה... יש לי בת דודה צולית עם רישיון ותואר ובחור דוס שלומד יום ולייל!!! אמנם היה קשה למצא לה אותו אבל מצאה ברוך ה'...
|
|
|
|
| נשלח ב-20/7/2011 01:14 |
|
| |
וגרה לבד? P= ואת הרשיון היא הוציאה לפני שנפגשה איתו?
|
|
|
|
| נשלח ב-20/7/2011 01:20 |
|
| |
כן, היא ישובניקית... והיא לא נראת כזו... על וולפית מבני ברק שמעת..? תכפיל!! אגב, HD(דיסק קשיח...;) )את לא אמורה לספר על כל העיניינים האלו בפגישה הראשונה... תני לבחור לרצות אותך ואז תתני לו חומר למחשבה...(אני בטוחה שאני לא מחדשת לך כאן משהו...סתם מוודה!) ומי אמור לדעת שהיא גרה לבד?!
|
|
|
|
| נשלח ב-20/7/2011 01:28 |
|
| |
אדם- אני לא רואה את עצמי סוג ב'... אבל בוא נאמר שכמה שדכניות גרמו לי להרגיש ככה. למרות שמבחינת נתונים חיצוניים דווקא יש לי הרבה הצעות... אבל מה לעשות- ככה זה בחברה החרדית, רשימת מכולת... פונץ- זה LHD והמממ אני לא טורחת להסתיר, בנתיים כל הבחורים שנפגשתי איתם לא ממש התלוננו. אבל מנסיון שלי השדכניות חוקרות עלי יותר מהבחורים... איפה למדת/לומדת? איפה גרה? איפה עובדת? וכו'.... אני דווקא אומרת להן להגיד לבחורים מראש שההורים שלי גרושים ושאני חוזרת בתשובה. אני לא רוצה להסתיר... לא עשיתי משהו רע.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-20/7/2011 01:30 |
|
| |
שדכניות זה באמת עוד מכה שלא כתובה בתורה...
|
|
|
|
| נשלח ב-20/7/2011 01:38 |
|
| |
[quote]שדכניות זה באמת עוד מכה שלא כתובה בתורה...[/quote]
מסכימה בכל מילה! רק שלצערי אין לי סביבה חרדית של הורים ודודים שיכולים להציע לי, אז אני תלויה בחסדיהן (וגחמותיהן) של השדכניות!
אם הייתי יכולה להכיר מישהו לבד הייתי עושה את זה. אבל לצערי ולשמחתי בחורים יראי שמיים לא מכירים לעצמם.
אגב, מישהו מכיר את משרד השידוכים "ביחד"?
|
|
|
|
| נשלח ב-20/7/2011 01:42 |
|
| |
בעעעע, את ישר תקוטלגי אצלן כ"סוג ב'"...
|
|
|
|
| נשלח ב-20/7/2011 01:42 |
|
| |
| LHD כתב: |  | אדם- אני לא רואה את עצמי סוג ב'... אבל בוא נאמר שכמה שדכניות גרמו לי להרגיש ככה.
למרות שמבחינת נתונים חיצוניים דווקא יש לי הרבה הצעות...
אבל מה לעשות- ככה זה בחברה החרדית, רשימת מכולת...
פונץ- זה LHD
והמממ אני לא טורחת להסתיר, בנתיים כל הבחורים שנפגשתי איתם לא ממש התלוננו.
אבל מנסיון שלי השדכניות חוקרות עלי יותר מהבחורים...
איפה למדת/לומדת? איפה גרה? איפה עובדת? וכו'....
אני דווקא אומרת להן להגיד לבחורים מראש שההורים שלי גרושים ושאני חוזרת בתשובה.
אני לא רוצה להסתיר... לא עשיתי משהו רע. |
|
את אדם עוצמתי שעזב את העוה"ז מאחוריו... אין עליך!!!
רק מה לעשות שהחברה החרדית דוחה בקטע, והשכדניות ביכלל...(אל תלכי דרכם, אין שכנות וחברות..מעבירים שמות...)
זו חברה מצומצמת מאד שהמה יגידו שולט...אז האנשים הטובים ביקום נופלים בין הכיסאות...
אני הייתי מחפשת סוג חוצניק כמו שבאמת הבנת אצלהם לא שולט המה יגדו...
ואגב, אני מכירה סמינר שג"כ מחזק בנות מבתים חילוניים :********** שהמורות לא מפסיקות לספר על הבתים שהן בונות בכוחות העומצתיים שלהן... ואו את היית צריכה לשמוע את המחנכת שלי... בנות שבאו מאפס וזכו לבחורים ובתים של תורה שפשוט לקנא בתור חרדית....
תוקן על ידי פונציבננה ב- 20/07/2011 02:08:55
|
|
|
|
| נשלח ב-20/7/2011 01:47 |
|
| |
תאמיני לי המורות והמדריכות שם כ"כ צדיקות שאין דברים כאלה. והכי טוב זה שהם לוקחים "משלהם" דוגמא אישית עד הסוף. לא מביאים איזו מורה שלמדה בוולף!(לא שיש רע בוולף) דווקא מורות שעשו את אותו מסלול כמו של הבנות. זו בהחלט דוגמא אישית!
רוב השכבה שלי הן כבר נשואות ורוב רובן נשואות לאברכים והקימו בתים של תורה! שאפשר באמת רק לקנא.
תוקן על ידי LHD ב- 20/07/2011 01:58:17
|
|
|
|
| נשלח ב-20/7/2011 01:49 |
|
| |
נו, אז מה נסגר איתך... למה את לא כמוהן יצאת?! באיזה שלב נפלת? ותרגיעי תמחקי מהר את הפרטים עליך... זה לא אתר לאאוטינג!!
|
|
|
|
| נשלח ב-20/7/2011 01:50 |
|
| |
והמורות לא יכולות לנסות למצוא לך? אין להן איזו מכרה או חברה שדכנית?
|
|
|
|
| נשלח ב-20/7/2011 01:51 |
|
| |
נכון, המורות שם מסדרות שידוכים... מוזר!
|
|
|
|
| נשלח ב-20/7/2011 01:53 |
|
| |
אחרי שסיימתי את הסמינר עברתי תקופה קצת לא קלה מבחינה רוחנית. היום אני נחשבת מדי מודרנית.(למרות שהחברות המודרניות שלי אומרת שאני דוסית על) וכשסיפרתי למורה המחכנת שלי שאני גרה לבד היא "טרחה" ליידע אותי שיש לה תלמידה שעברה לגור לבד והיום יש לה ילד מחוץ לנישואין... אפשר לומר שה"מידע התמים" הזה די פגע בי. אני לא אומרת שהייתי צדיקה כל חיי, אבל בטח לא להגיע לרמה של הריון חלילה. קיצער, ממנה לא תבוא לי הישועה, היא כבר באמת רואה בי סוג ב'...
שדכניות יש בשפע, אבל אין להן בחורים מתאימים... אני לאט לאט נרשמת אצל עוד ועוד..
איך מוחקים?
|
|
|
|
| נשלח ב-20/7/2011 01:56 |
|
| |
יש עט בצד...
ואז עורכים!
תוקן על ידי פונציבננה ב- 20/07/2011 02:09:39
|