|
|
| נשלח ב-21/7/2011 01:22 |
|
| |
הא אה! יהיה טוב!
ואם כבר חושבים על זה... אם כבר יצאו לי ילדים סוררים חלילה. לפחות שיצאו כמוני, אז אני אהיה רגועה חלקית.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2011 01:28 |
|
| |
את סוררת?
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2011 01:38 |
|
| |
תלוי איך אתה מגדיר סוררת....
לעזאזל אני לא מצליחה לחשוב על ניק שנון...
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2011 01:40 |
|
| |
זוית_חדה
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2011 01:43 |
|
| |
נהה... הניקים שלי יותר מפולפלים. רק שהם שמורים לאתר אחר ואני לא רוצה שיקשרו...
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2011 02:03 |
|
| |
אני שמחה שאנחנו משעשעים אותך, תבואי כל יום (:
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2011 02:08 |
|
| |
גמרת לאכול, חנשי? P=
|
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2011 02:17 |
|
| |
לא יודעת מה הלך הדברים פה, אבל יש לי הרגשה שחצי מהאשכול הולך להימחק...
|
|
|
|
| נשלח ב-22/7/2011 01:59 |
|
| |
בהחלט שהכיוון החוצניקי נראה מתאים, וזה לא רק חוצניקים אלא גם כאלה שהוריהם חוצניקים.. ויש המון כאלה בארצנו הקטנה, רק צריך למצוא אותם (ואני ושב על אותן)... סך הכל את לא מתאימה לבחורי פוניב'ז וכדו'.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/7/2011 01:10 |
|
| |
אז ככה:
קראתי את כל השירשור מסכימה ולא מסכימה עם הרבה דברים שנאמרו כאן אבל אתייחס למס דברים א. אין מצב אבל אין מצב ב-ע-ו-ל-ם!!! שאין ייצור כמוך (נדמה לי שככה הגדרת את זה) , כי הרי 40 יום לפני שנולדת הוכרז בשמיים בן פלוני לבת פלונית! ברור? יופי. כך שאת צריכה לדעת שקיים הבחור הזה, זה רק עניין של זמן. ב"ה זה גם נסיון שה' שולח לנו
ב. גם אני חולמת על בחור שרק יילמד ובע"ה יהיה גדול בתורה. אבל נפגשת עם בחורים שהם חצי חצי כי אחרי הכל מה שחשוב זה היראת שמיים שלו ויש בחור חצי חצי שהוא שם בכיס בחור שלומד כל היום. כך שחצי חצי זה לא פשרה, אני אומרת את זה לך ולעצמי יחד כי גם אני מרגישה לפעמים פשרה כשאני יוצאת עם בחור חצי חצי וחוץ מזה האישה היא שעושה את הבנאדם. לאן שתכוונתי אותו, לשם הוא יילך.
ג. אשרייך על הדרך שזכית לעשות ולחזור בתשובה כנגד כולם, זה בכלל לא קל. במקום שבעלי תשובה עומדים צדיקים גמורים אינם יכולים לעמוד. ודווקא בגלל שעשית את הדרך הזאת ומשתמע מהדברים שלך שאת מתגעגעת לנקודה בחיים שבה היית חזקה יותר, דווקר מתוך הנפילה הזאת תקומי תיקחי תנופה חזקה ותעלי. לא פשוט בכלל אבל אפשרי.
אני חושבת שזהו. שיהיה שבוע טוב והרבה הצלחות בע"ה מעריכה אותך.
|
|
|
| נשלח ב-24/7/2011 02:29 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  | החברה החרדית לצערנו חיה ע"פ סטיגמות וכעת מנית את שלושת העבירות של ייהרג ואל יעבור..
(לא, זה לא עבודה זרה, גילוי עריות ושפיכות דמים. בחברה החרדית זה רשיון, תואר ומגורים לבד)
גם בחור לומד אני לא יודע עד כמה זה נכון/חשוב. התפתחה תעשייה חרדית של בנות סמינר + בני
ישיבות שהולכים לכולל ויש לזה הרבה חסרונות וחברה לא יכולה להתקיים ככה..
יש לי הרבה מה לדבר בנושאים האלה אבל יצטרכו עשר אשכולות ומאה דיונים כדי למצות את הנושא... |
|
משפט נבוב שעובר מפה לאוזן ,
כל חברה בעולם חייה עפ"י סטיגמות ברמה מסויימת! נקודה!
החברה החרדית היא עוד חבה ממליון חברות כאלה ואחרות.
בחור ישיבה ממצוע שיושב ולומד - אוטומטית בחורה עם רישיון, תואר, מגורים לבד- לא תתאים לו
ולמה, כי כל ההתנהלות והאורח חייים שלהם שונה לחלוטין הוא מחזיק בעקרונות שנוגד את הפעילות
היומיומיות של אותה בחורה,
הלזה יקרא סטיגמה?? לא הייתי אומרת.
זאת תוצאה של משווה פשוטה ורחוקה מלהיות ולהפוך לסטיגמה
לדוגמא:
בחור ישיבה שלומד טוב מגדל זקן בלה בלה בלה- צריך בחורה סמינר פשוטה שיושבת בהרצאות
פעורת פה ולא מעניין אותה חיצוניות וסטיילינג...
וכן להיפך.
זוהי אינה סטיגמה, זוהי מציאות חיים פשוטה.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/7/2011 02:40 |
|
| |
ולמה לא תתאים לו נניח מישהי שגרה לבד כמה זמן?
|
|
|
|
| נשלח ב-24/7/2011 02:43 |
|
| |
קטע, רק עכשיו אני קולטת שהאשכול עם 6 עמודים...בלגן 
|
|
|
|