בית פורומים נזקי האינטרנט

יש לי חלום

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-20/7/2011 10:54 לינק ישיר 
יש לי חלום

יש לי חלום שהפורום הזה יהפוך אי פעם לפורום מעניין כל כך וגדול כל כך, שאנשים יבלו פה את כל זמנם המיותר וכך הם יחסכו לרעות ולראות בשדות זרים.

יש לי חלום שהפורום הזה יהיה הפורום הכי נקי ברשת, למרות שהוא פתוח לכול והוא בהכרח נוגע בעניינים שהצנעה יפה להם.

יש לי חלום שהפורום הזה יחולל מהפכה בקרב הנופלים ברשת, שלא יפלו יותר עמוק בבור ורבים מהם גם יצאו ממנו.

יש לי חלום שהפורום הזה יהפוך אי פעם למיותר לגמרי, כי הטכנולוגיה תמצא דרך לנטרל את נזקי האינטרנט כולם.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/8/2022 15:19 לינק ישיר 

היי, בקשה אחתת!!
יש לי חלום לראות סרט שקוראים לו "אברהם הקטן" מתורגםם
חיפשתי שעות ולא מצאתי אחד שיש לו אותו.
אני ממש אשמח אם מישהו ישלח את הקישור לדרייב עם הסרט המדובר.
פליזזזזז תמלאו את הבקשה שליי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/11/2022 11:21 לינק ישיר 

וואי זה גם חלום שלי בעבר היה אותו pastingכאן!! אך לצערי הורידו את העמוד במידה ומצאת אשמח שתעלי פה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/5/2025 11:51 לינק ישיר 

נשמח גם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/7/2025 16:11 לינק ישיר 

משה פייגלין: י"ח בתמוז התשפ"ה (14/7/25) מי שמשלם את מחיר התנהלות הפוליטיקאים החרדיים, הוא הדור החרדי הצעיר, שמנהיגיו איבדו את הבהירות המוסרית והפכו אותו למצורע במדינתו. מהיכרות עם הדור הצעיר של המגזר החרדי, המציאות ההזויה בה חברי הכנסת שמתיימרים לייצג אותם לא תומכים בהדחה מהכנסת של תומך טרור שמקומו בכלא - אינה לרוחם ולא תואמת את עולם הערכים והרצונות שלהם. הציבור החרדי הוא ציבור חשוב, חיוני ואהוב. אני מאוד מקווה שישכיל להחליף את מנהיגיו המדרדרים אותו מדחי אל דחי. פייסבוק: www.facebook.com/MFeiglin/posts/pfbid02t7n11w2yGTURQ7KW6NTaTnrzvt6fsXMQ9VU2YaUQ1cAgr155UiU2umqTd3hrH7Del?locale=he_IL יוטיוב: www.youtube.com/post/Ugkx7sJSPSPw_fY4uYzjompYayAzLw9z7PHd טוויטר: https://x.com/moshefeiglin/status/1944844454629708150?ref_src=twsrc%5Egoogle%7Ctwcamp%5Eserp%7Ctwgr%5Etweet אינסטגרם: www.instagram.com/moshefeiglin/p/DMGbvuwNp5_/?hl=he

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אינטרנט ומחשבים > נזקי האינטרנט > יש לי חלום
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext