|
|
| נשלח ב-1/8/2011 08:21 |
|
| |
auto de fe
חבל שאתה מתעלם מדבריי, הבן דבר אחד: הנזק שהיהודים גורמים לעצמם ולעם ישראל גדול לאין שיעור מהנזק שהגויים יכולים לגרום לנו, עם כל מה שיש להם!
נחזור ונאמר את זה עוד אלף פעם אם יהיה צורך למרות שלא תמיד ולא כולם אוהבים לשמוע את זה:
צריך לחזור בתשובה אחרת רע ומר יהיה גורלנו. ואני מדבר קודם כל לעצמי אחרי זה לאחרים.
מדבריך ניכר שאתה לא יודע תורה ולא ממש מכיר את הקב"ה. וחבל מאוד שכך. במקום להשקיע את זמנך באינטרנט המטופש הזה שלא יקדם אותך ולא יתרום לעם ישראל שום דבר חובתך כיהודי להקדיש את זמנך כמה שיותר ללימוד תורה והתקדמות רוחנית. שמעת?
אין לי כוונה לפתוח כאן דיון פרטי כי לא בכך עסקינן אז קבל תדברים ברוח טובה בפרט כשאר הם יוצאים מלב נקי עם כוונות טובות ולא חלילה לעקוץ או משהו כזה.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/8/2011 10:06 |
|
| |
כן , חחח אתה צודק יותר ..בעצם הכל זה בגללנו גם ככה , אז מה משנה המחלה , צריך לעקור את הסיבה למחלה . לפני שהתרופה תעזור...
אמן ונילמד ליישם את דבריך המייחל .
|
|
|
|
| נשלח ב-3/8/2011 15:29 |
|
| |
מדוע מחאת האוהלים זה הדבר הכי טוב שקרה כאן בשנים האחרונותhttp://www.emetaheret.org.il/2011/08/01/%D7%9E%D7%93%D7%95%D7%A2-%D7%9E%D7%97%D7%90%D7%AA-%D7%94%D7%90%D7%95%D7%94%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%96%D7%94-%D7%94%D7%93%D7%91%D7%A8-%D7%94%D7%9B%D7%99-%D7%98%D7%95%D7%91/
קטע קצר מתוך כתבה ארוכה אך מומלצת:
מחירי המים, מחירי הדלק, מחירי המזון, מחירי הדיור ומחירי המחייה באופן כללי הם בלתי הגיוניים במדינה בה יש תעשיות ביטחוניות מכניסות ותעשיות הייטק משגשגות ושבה כל שנה נשברים עוד שיאים של גביית מיסים, אז לאן כל ההון הזה הולך? אנחנו יודעים לאן הוא לא הולך, הוא לא הולך לחינוך, הוא לא הולך לבריאות, הוא לא הולך לרווחה, בקיצור, הוא לא חוזר לציבור ולציבור נמאס ובצדק.
מודה על האמת, לא עברתי על כל הכתבה, ארוכה מארץ מידה, אבל על רובה דווקא כן. וממה שראיתי שם אני יכול להעיד שהכל נכון. הנה, הקטע המצוטט לדוגמא כתוב בפסוקים האלה, הפסוקים המדברים על שלטו הרשע של הע"ר: [ מתוך הפתיחה באשכול על המסתננים מאפריקה ]
בֶּן אָדָם הִנָּבֵא עַל רוֹעֵי יִשְׂרָאֵל הִנָּבֵא וְאָמַרְתָּ אֲלֵיהֶם לָרֹעִים כֹּה אָמַר ה' הוֹי רֹעֵי יִשְׂרָאֵל אֲשֶׁר הָיוּ רֹעִים אוֹתָם הֲלוֹא הַצֹּאן יִרְעוּ הָרֹעִים: הלא דרכו של המנהיג לדאוג על טובת נתיניו ולא לנצלם לטובתו האישית
אֶת הַחֵלֶב תֹּאכֵלוּ וְאֶת הַצֶּמֶר תִּלְבָּשׁוּ הַבְּרִיאָה תִּזְבָּחוּ הַצֹּאן לֹא תִרְעוּ: את כל המיליארדים והשפע של המדינה הם לוקחים לעצמם ולא נותנים לאזרחים
אֶת הַנַּחְלוֹת לֹא חִזַּקְתֶּם וְאֶת הַחוֹלָה לֹא רִפֵּאתֶם וְלַנִּשְׁבֶּרֶת לֹא חֲבַשְׁתֶּם וְאֶת הַנִּדַּחַת לֹא הֲשֵׁבֹתֶם וְאֶת הָאֹבֶדֶת לֹא בִקַּשְׁתֶּם וּבְחָזְקָה רְדִיתֶם אֹתָם וּבְפָרֶךְ: לא רק שלא דואגים לחלשים בחברה אלא אף מעמיסים עליהם עוד מקשיי החיים
נו חברים, מדוייקים הדברים להפליא או לא? לא שומע אתכם, בקול רם!
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-3/8/2011 16:49 |
|
| |
העם שלנו לא רק נראה כמו סמרטוט הוא גם נסחט כמו סמרטוט - כל פעם קצת יותר מהפעם הקודמת יש מושג שלא מרבים לדבר עליו והוא נקרא "תקציב רזרבה" והוא רק גדל יותר ויותר-לא צריך להיות גאון מה עושים עם סכומי עתק שלא מדברים עליהם . .. כתבה חובה איך העם מתרושש והפלא ופלא !!!- הגבייה הולכת ומתייעלת וגדלה בכל שנה נמשכת עליית גביית המסים: 126 מיליארד השנהמדובר בעלייה ריאלית של 5.7% לעומת גביית המסים בתקופה המקבילה אשתקד. סכום גביית מסי המקרקעין מתחילת השנה עמד על 4.71 מיליארד שקל - עלייה של 19.6% וסכום מסי הדלק עמד על 9.14 מיליארד שקל, עלייה של 5.9%
דיי כבר !! איפה משיח ?!?!?
|
|
|
|
| נשלח ב-3/8/2011 16:52 |
|
| |
משיח פה, איפה העם ?!!
|
|
|
|
| נשלח ב-3/8/2011 18:09 |
|
| |
| danmash כתב: |  |
העם שלנו לא רק נראה כמו סמרטוט הוא גם נסחט כמו סמרטוט - כל פעם קצת יותר מהפעם הקודמת
|
|
כל מקום שנאמר "העם" הכוונה לערב רב
|
|
|
|
| נשלח ב-3/8/2011 18:49 |
|
| |
סיפור שהתפרסם שנה שעברה אחרי תשעה באב שנכנס אחד אצל ר' חיים קנייבסקי שליט"א ושאלו לגבי ספר הקינות, ור' חיים ענה לו בעזרת השם שנה הבאה כבר לא נצטרך את זה.
בינתיים אנחנו עוד לפני תשעה באב, אבל עוד היום גדול!
כולנו לזעוק משיח עכשיו!!
בתקווה שניוושע עוד השנה.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/8/2011 18:50 |
|
| |
מפגן אחדות
היתה לפני כמה שנים יוזמה בתמיכת ה"חלבן" אם אינני טועה למפגן/מפקד אחדות בירושלים לקבלת עול מלכות שמים. אז זה לא הצליח. אולי היום עם כל ההפגנות והעצרות השונות, יהיה אפשר לקיים מעמד כזה. השאלה איך מתחילים..
|
|
|
|
| נשלח ב-4/8/2011 01:46 |
|
| |
| הלוואי10 כתב: |  | סיפור שהתפרסם שנה שעברה אחרי תשעה באב שנכנס אחד אצל ר' חיים קנייבסקי שליט"א ושאלו לגבי ספר הקינות, ור' חיים ענה לו בעזרת השם שנה הבאה כבר לא נצטרך את זה.
בינתיים אנחנו עוד לפני תשעה באב, אבל עוד היום גדול!
כולנו לזעוק משיח עכשיו!!
בתקווה שניוושע עוד השנה. |
|
הרב קנייבסקי אמר את זה לפני שנתיים...
וכן, כנראה שאם שנה שעברה צדיקים לא היו מתערבים ומבטלים גזירות, הסיפור של עולם השקר הזה במתכונתו הנוכחית היה כבר צריך להיגמר.
תוקן על ידי הראובני ב- 04/08/2011 02:01:34
|
|
|
|
|
| נשלח ב-4/8/2011 08:22 |
|
| |
חבר'ה.. עשו טובה לעצמכם ולכולם. צאו מהדימיונות! "הרב קנייבסקי אמר" באמת? אתם בטוחים? שמעתם אותו? או שמא שמועות ודיבורים זולים שהופרכו לאוויר המלא אינטרסים שמעתם..
מתי תלמדו לא להאמין לכל מה שמתפרסם ובטח למה שמתפרסם בשמו של הצדיק הנ"ל.
די, עזבו אתכם משטויות. בואו נתרכז בעיקר.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/8/2011 08:28 |
|
| |
| מצפהלמשיח כתב: |  | היתה לפני כמה שנים יוזמה בתמיכת ה"חלבן" אם אינני טועה למפגן/מפקד אחדות בירושלים לקבלת עול מלכות שמים. אז זה לא הצליח. אולי היום עם כל ההפגנות והעצרות השונות, יהיה אפשר לקיים מעמד כזה. השאלה איך מתחילים..
|
|
אמרת נכון, הערתך במקום ובמדוייק. כל הכבוד לך. גם אני זוכר את אותו ניסיון להוציא לפועל מפגן אחדות של מאות אלפים שלא צלח בסופו של דבר. מה הסיכוי שהיום דבר כזה יצליח? לענ"ד שום דבר לא יזיז את הציבור החרדי-דתי מלבד אסונות קשים שיותכו על ראשו. אין לי שום ספק בזה ופשוט בעיניי שכך הוא הדבר וזוהי מציאות ימינו העגומה בה רובא דאינשי לכודים תחת שלטון הייאוש וחוסר האונים של הס"א.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/8/2011 18:32 |
|
| |
המייחל:
מה הסיכוי שהיום דבר כזה יצליח? לענ"ד שום דבר לא יזיז את הציבור החרדי-דתי מלבד אסונות קשים שיותכו על ראשו.
אין לי שום ספק בזה ופשוט בעיניי שכך הוא הדבר וזוהי מציאות ימינו העגומה בה רובא דאינשי לכודים
תחת שלטון הייאוש וחוסר האונים של הס"א.
אין ספק דיבורים כדורבנות. אבל מציאות אמיתית.
אני מסתובב בין אנשים חרדיים חסידים וליטאים כאחד מ'משפחות טובות', מה אומר ומה אדבר, כשאני זורק משפט על מצבינו ולקראת מה אנו דוהרים, אני נתקל פשוט בצחוק רועם ומתגלגל, באמירות מסוג 'הנה בעל החלומות הלזה'... ו'תמיד היו משוגעים שדיברו ככה'.
בנסותי להסביר שאפשר להתחיל לראות כבר בעינים שלנו את המהפכות בעולם הערבי, כלכלת ארה"ב בשפל עמוק, יון איטליה, אסונות הטבע בעולם, הרעב באפריקה, והדיווחים הקודרים מגבול הצפון וכו' אני נתקל במה זה קשור לנו. רוב רובו של אנשים פשוט לא מסוגלים לחשוב צעד אחד קדימה מה יקרה, או יותר נכון מפחד לחשוב מה יקרה. ולהזכירכם מדובר בחרדים מלידה.
השיבינו ה' אליך ונשובה, חדש ימינו כקדם!
|
|
|
|
| נשלח ב-6/8/2011 21:34 |
|
| |
תמונה אחת! שחושפת יותר מכל את הע"ר הרשעים ומלמדת בעצם הכל את מי שיש בו טיפת דעת-תורה.

נסראללה איה טיליך ?!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-7/8/2011 14:44 |
|
| |
המייחל . .. . תרגיע עם טילים. . .
אתה לא מכוון על על האוטו שלי אני מקווה .. 
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4105470,00.html
YNET, כאילו עונה להודעת המיייחל
מלמעלה
-בלי לדעת. . .
- פשוט סרט מהמציאות . .
וגם אני כותב בלי לדעת עברית בכלל !!
כך זרקו את הדתיים מההפגנה הגדולה
היו שם שלמה ארצי, יהודית רביץ וריטה, עם 200 אלף מפגינים, ומוזיקה בעיצומם של תשעת הימים - שלא לדבר על שירת נשים. להפגנה אתמול לא היה שום קשר לציבור הדתי - מהסיבה הפשוטה: לא ספרו אותו בכלל
זה כבר כמה שבועות שיושבי האוהלים מנסים לשכנע כי לא מדובר במחאה פוליטית - אלא חברתית, המיועדת לכלל העם. אבל נוכח הפגנת ההמונים אמש (מוצ"ש), שבה השתתפו למעלה ממאתיים-אלף בני אדם (שאולי חלקם הגדול באו, בכלל, בגלל שאין להם כסף לכרטיס להופעה של שלמה ארצי) - תהיתי כיצד בדיוק המחאה הזאת שייכת לכלל העם?
תוקן על ידי danmash ב- 07/08/2011 14:50:03
מֵאֵת ה', הָיְתָה זֹּאת; הִיא נִפְלָאת בְּעֵינֵינוּ.
זֶה-הַיּוֹם, עָשָׂה ה'; נָגִילָה וְנִשְׂמְחָה בוֹ.
|
|
|
|
|