|
|
| נשלח ב-2/8/2011 17:30 |
|
| |
מה עם...להתפלל?
|
|
|
|
| נשלח ב-2/8/2011 18:05 |
|
| |
כמה הם אחוזי ההצלחה? :-)
|
|
|
|
| נשלח ב-3/8/2011 10:44 |
|
| |
אדם, למי מכוונת השאלה?
|
|
|
|
| נשלח ב-3/8/2011 17:15 |
|
| |
אין סתירה. אפשר להתפלל ואפשר לנקוט מעשה. אפילו יעקוב אבינו לא הסתפק רק בתפילה.
ובקשר לחלק השני של הצעת שווה גרוש. המסגרות האלה קיימות רק רוב האנשים לא מזהים אותם.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/8/2011 17:21 |
|
| |
מחוץ, זה הנושא היחד שמצליח להביא אותך לפה :)
|
|
|
|
| נשלח ב-3/8/2011 17:59 |
|
| |
ודאי אני מתעניין רק בפתרונות מעשיים. יותר מ10 שנים הקדשתי לסגולות, לריצה משדכן לשדכן לביקורים בועדים לבחורים מבוגרים, לשמיעת חיזוקים מאנשים ה"מבינים" את הענין. המון זמן חשבתי ( בטעות) שאם אני אתחזק עוד קצת, אם אני אלמד בהתמדה יותר גדולה, אם אני אגמור עוד מסכת אז וודאי יתחילו להציע לי הצעות נורמליות . ולכן הגעתי למצב איפה שאני נמצא כיום: מצב עגום ביותר. לכן מה שמעניין אותי כיום זה רק פתרונות מעשיים לבעיות שלי. תמיד יהיו אנשים שיזלזלו בך תמיד יהיו מטומטמים. תמיד תימצא אחת שתעדיף בעל תשובה על פני גרוש איכותי או להיפך אחת שתסכים רק להצעת של איזה ישיבשעס מפגר ולא תרצה לשמוע על בעל תשובה ברמה עם לב זהב. תמיד היו ותמיד יהיו מטומטמים. השאלה מה אני עושה בתוך כל זה.
תוקן על ידי מחוץלקופסא ב- 03/08/2011 18:06:26
|
|
|
|
| נשלח ב-3/8/2011 18:20 |
|
| |
מחוץ, אפחד לא אמר פה משו נגדך, סה"כ היינו סקרנים לשמוע, בזמנו אמרת שטרם ניסית דברים חדשים ממה שנקבת בהודעתך שלעיל. דווקא מאד מעניין אותי לשמוע. כי לי אין כ"כ אימון בשיטה שאתה חושב שתצליח בה. ואדרבה, סקרנית לשמוע אם יש לך מה לחדש.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/8/2011 18:26 |
|
| |
לא באתי בטענות לאף אחד. רק ניסיתי להסביר למה רק נושא מסויים מעניין אותי.
ואם את באמת בת 21 כפי שכתוב בפרופיל שלך , שיטות קונבנציאונליות יספיקו לך.
תוקן על ידי מחוץלקופסא ב- 03/08/2011 18:30:22
|
|
|
|
| נשלח ב-3/8/2011 18:31 |
|
| |
מה הקשר לגיל שלי עכשיו? גם אתה היית בן 21 פעם.. אני שואלת כי זה מעניין אותי,כי חוקרת את זה(אם אפשר להגדיר את זה ככה), כי אני נתקלת בזה הרבה אצל אחרים, וחוץ מזה יש פה עוד חברים שיותר מבוגרים ממני, ואני בטוחה שזה יעניין אותם.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/8/2011 18:35 |
|
| |
אז זהו שבינתיים המבוגרים בפורום לא מינו אותך כדובר שלהם כך שאין טעם לבלבל לך את המוח עם כל מיני דברים.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/8/2011 18:43 |
|
| |
מי אמר לך שלא מינו, אני חושבת שאני עושה את זה טוב. אגב, זה לא היה הנימוק היחד שלי. לא הבנתי מה הבעיה לשתף?
|
|
|
|
| נשלח ב-3/8/2011 18:49 |
|
| |
כמה נימוקים א' שיטות אלה מיועדות רק לגברים ב' אני מסתכן בחסימה בפורום ג' את אדם שלא יציב מבחינה רוחנית ואין לו השקפת עולם מגובשת( שמגיעה בדרך כלל עם הניסיון ועם הגיל) זה עשוי לדרדר מבחינה רוחנית
|
|
|
|
| נשלח ב-3/8/2011 18:53 |
|
| |
א. אוקי. נגיד לגברים שיבקשו. ב. אני לא יודעת מה אתה רוצה לומר.. אז אולי. ג. אהבתי איך אתה מפיל תיק על מי שאתה לא מכיר ממטר. מיותר לומר שאתה טועה. ד. הייתי הכי מבינה, אם בפשטות היית אומר: לא מרגיש בנח לשתף.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/8/2011 20:26 |
|
| |
| מחוץלקופסא כתב: |  | אין סתירה. אפשר להתפלל ואפשר לנקוט מעשה. אפילו יעקוב אבינו לא הסתפק רק בתפילה.
ובקשר לחלק השני של הצעת שווה גרוש. המסגרות האלה קיימות רק רוב האנשים לא מזהים אותם. |
|
הסכמה. נקיטת מעשה מוגדרת כהשתדלות הנדרשת. ומכאן מציפה השאלה: מה עוד ניתן לעשות שלא נעשה. המגזר (החרדי) מגביל ומוגבל, אלא אם כן אתה מסתכן ביציאה/נידוי/דחיה מהספקטור החרדי, ובין אם תרצה או לא תרצה לשים לב להשלכות החברתיות- ועם כל התסכול שבדבר- אנשים מדברים, אנשים מתייגים, אנשים דוחים מהחברה, אנשים מזיקים. הצבעים שמכירים בהם בארץ הם שחור ולבן- אפור אינו קביל. אין מצב ביניים. אין שביל הזהב.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/8/2011 21:05 |
|
| |
יש בנות שמנסות את מזלן בחו"ל, שם יותר פתוחים. ובכלל- משנה מקום משנה מזל...
|
|
|
|
|