| נשלח ב-28/11/2011 17:03 |
|
| |
שמי יהודה אני מתעסק עם מחשבים מאז שאני זוכר את עצמי (כיתה א בחיידר) היום אני אחרי קורס QA במכון לומדה , אני למדתי שפות תכנות אתרים (html css js php sql ועוד..), כרגע אני מחפש עבודה בתחום..
תוקן על ידי יהודה18 ב- 28/11/2011 17:03:36
|
|
|
|
| נשלח ב-4/12/2011 17:33 |
|
| |
אני פיינרך, ויש לי אישור כתיבה כאן בפורום. מה שאומר שיש לי זיקה כלשהי לתכנות...
|
|
|
|
| נשלח ב-14/6/2012 11:50 |
|
| |
אני מיטל, למדתי הנדסת תוכנה בסמינר וממשיכה בסמסטר הקרוב ללמודי השלמה לתואר במדעי המחשב. עבדתי כמה חודשים בפתוח בקובול, כרגע אני עובדת בבדיקות תוכנה ומחפשת לחזור לתחום הפתוח. אשמח לשמוע על הצעות רלוונטיות.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/8/2012 00:21 |
|
| |
אני יוסף בן יוסף. למדתי באופן עצמאי תכנות אופיס ואקסס: אקסל, VBA, ואקסס [כולל SQL וXML].
משם המשכתי לSQL SERVER וC#.
עובד כפרילנס במספר חברות, ותמיד מתעניין בפרוייקטים חדשים.
בפורום, אנסה לתפקד כזה שחושב שהוא יודע הכל, ומנסה לענות על כל שאלה. כמובן שאני יותר בלתי-יודע מאשר יודע, אבל כך אדע עוד ועוד..
|
|
|
|
| נשלח ב-14/8/2012 12:08 |
|
| |
אני חסיד גור בעשור השלישי לחיי כותב קוד מגיל צעיר מאוד עבדתי שנתיים כפרילנסר סוגר בקרוב ארבע שנים כשכיר בהייטק כעת בחברת הייטק בהרצליה יש לי ניסיון רב במערכות ERP וכפועל יוצא ידע רחב ב SQL מתמצא ב : VB ו - C# VB6/VBA/ACESS VBS WINDOWS API WebServices ASP HTML/CSS/ SQL ועוד . .
|
|
|
|
| נשלח ב-29/5/2013 13:53 |
|
| |
היי אני את_בש בודקת תוכנה כבר שנתיים. אוהבת את המקצוע אך רוצה ללמוד פיתוח. מה אתם אומרים? כדאי?
|
|
|
|
| נשלח ב-2/6/2013 08:03 |
|
| |
אני בעלנסיון בתחום אבל לא אומר שעמדתי בו
אני מתעניין במה שכרוך בעבודתי, ורוכב על מחשבים מאז הדוס לפני קרוב ל-30 שנה, והנה אני כבר בחלונות 2013! ויש לציין שבגיל צעיר מנסים הרבה יותר, מצליחים הרבה יותר, וקולטים יותר מהר... אני פה בשביל לשאול.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/12/2013 21:44 |
|
| |
| את_בש כתב: |  | היי אני את_בש בודקת תוכנה כבר שנתיים. אוהבת את המקצוע אך רוצה ללמוד פיתוח. מה אתם אומרים? כדאי? |
|
זה עניין ל אופי וסגנון חשיבה פיתוח ובדיקות - תצטרכי לבדוק את התאמתך לפיתוח... ממליצה ללכת לקורס מבוא (ללא התחייבות) בהייפראקטיב.
|
|
|
|
| נשלח ב-31/12/2013 12:18 |
|
| |
שמי עמית, מגיל צעיר אני התחלתי לתכנת לבד ובשנה האחרונה התחלתי לימודי תכנות בגלל דרישות העבודה.
|
|
|
|
|