|
|
| נשלח ב-3/8/2011 22:12 |
|
| |
את בעצמך כותבת "לדעתי", כל אחד וזוית הראיה שלו אף בן אדם לא יכול להקיש מעצמו לגבי אחרים, יופי בהמון מקרים הוא עניין אינדוידואלי.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/8/2011 23:21 |
|
| |
| כפראברכים כתב: |  |
את לא רוצה לדעת מה אחי ענה לי על זה....
ולשמן מותר לקבל בחורה רזה! אסור לו לדרוש אותה! (דעתי)
להפך:
בחור יכול לדרוש בחורה רזה, אבל לא בטוח שהוא יקבל אחת כזו. |
|
בדיוק בגלל המשפט שאמרת אמרתי מה שאמרתי (שחזר לעצמך ---טחן---ותבין)
|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/8/2011 23:23 |
|
| |
| רוזנד כתב: |  | את בעצמך כותבת "לדעתי", כל אחד וזוית הראיה שלו אף בן אדם לא יכול להקיש מעצמו לגבי אחרים, יופי בהמון מקרים הוא עניין אינדוידואלי. |
|
לא בדיוק על זה היה הדיון אבל המשפט שלך יציב, ללא ספק.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/8/2011 00:03 |
|
| |
לא קראתי את כל התגובות באשכול אז יתכן ואני חוזרת על דברים שנכתבו,
זה נכון מה שאת אומרת, זה אי צדק ולפעמים מגוחך... אבל כמו שרוזנד אמר- יופי הוא הרבה פעמים עניין אינדוידואלי, אם אח שלך לא אהב את המראה שלה מישהו אחר כן יאהב. או יוקסם מהאופי שלה.. אולי בסוף הוא ימצא משהו שלטעמו מהממת ואת תחשבי שלא. לענין הדרישה שנשמעת לך אבסורדית, (גם לענין השמן)- אדם יכול לדרוש לעצמו מה שבא לו, אבל לא הוא זה שמחליט בסופו של דבר... זה מצחיק, לפעמים גם מתסכל חוסר ההבנה הבסיסית שהם לא בדיוק במצב לדרוש כאלו דברים.. תכלס זה מה שהם רוצים ולא תוכלי לשכנע אותם אחרת, תני להם להבין את זה לבד, או, באמת לקבל את נסיכת הנילוס...
|
|
|
|
| נשלח ב-4/8/2011 23:21 |
|
| |
| נעמה10 כתב: |  | לא קראתי את כל התגובות באשכול אז יתכן ואני חוזרת על דברים שנכתבו,
זה נכון מה שאת אומרת, זה אי צדק ולפעמים מגוחך... אבל כמו שרוזנד אמר- יופי הוא הרבה פעמים עניין אינדוידואלי, אם אח שלך לא אהב את המראה שלה מישהו אחר כן יאהב. או יוקסם מהאופי שלה..
אולי בסוף הוא ימצא משהו שלטעמו מהממת ואת תחשבי שלא.
לענין הדרישה שנשמעת לך אבסורדית, (גם לענין השמן)- אדם יכול לדרוש לעצמו מה שבא לו, אבל לא הוא זה שמחליט בסופו של דבר...
זה מצחיק, לפעמים גם מתסכל חוסר ההבנה הבסיסית שהם לא בדיוק במצב לדרוש כאלו דברים.. תכלס זה מה שהם רוצים ולא תוכלי לשכנע אותם אחרת, תני להם להבין את זה לבד, או, באמת לקבל את נסיכת הנילוס... |
|
בהרבה תקווה....
|
|
|
|
| נשלח ב-5/8/2011 00:09 |
|
| |
שכחתי להוסיף-, בצלחת 
|
|
|
|
| נשלח ב-5/8/2011 00:12 |
|
| |
חחחח, אז אני מחזירה את המילים ומוסיפה: בהרבה מאוד תקווה..
|
|
|
|
| נשלח ב-11/8/2011 20:45 |
|
| |
חברה תאמינו או לא, אך זו המציאות!!! השבוע ראיתי בעל ואישה הבעל גבוה רזה וחתיך!!!! אשתו שמנה כמו חבית!!!!! שמנה זו לא מילה !!!!! אמנם היא היתה יפה אבל אם היא היתה רזה היא היתה יפה יותר!!!!!
יש תקווה לשמנים או שמנות זו המסקנה.... דבר שני אני עדיין לא מבינה איך הוא לקח אותה..... בסה"כ זוג צעיר שהתחתן שנה שעברה!!! עכשיו יש להם תינוק בן 3 חודשים והיא אפילו יותר שמנה ממה שאני זוכרת אותה בעבר!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-15/8/2011 00:23 |
|
| |
מסכן כולי רחמים על החתיך ....איזה אישה, שתעשה קצת מאמץ להתאים את עצמה... זה לא צודק, לעניות דעתי במקרים כאלה יווצרו מתחים באופן אוטומטי אלא א"כ הוא מלאך..
|
|
|
|
| נשלח ב-15/8/2011 01:14 |
|
| |
מכירה גם זוג מוזר כזה. זה אחד מפלאי תבל שאין בכוחי להבין.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/8/2011 15:50 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-17/8/2011 08:04 |
|
| |
| VIP_W כתב: |  | מסכן כולי רחמים על החתיך ....איזה אישה, שתעשה קצת מאמץ להתאים את עצמה... זה לא צודק, לעניות דעתי במקרים כאלה יווצרו מתחים באופן אוטומטי אלא א"כ הוא מלאך.. |
|
מה רחמים ? לא עמדו לו עם אקדח על הראש להתחתן אתה ,וסתם שתדעי שיש כאלה שאוהבים שמנות!!! מה הקשר מתחים ???
|
|
|
|
| נשלח ב-17/8/2011 21:46 |
|
| |
אם הוא אוהב שיערב ויבושם לו. פשוט מרגיז אותי לחשב על ההתרשלות הזאת מצד אישתו וזה נורא לראות זוג כזה ברחובות...
|
|
|
|
|