| נשלח ב-26/7/2011 00:33 |
|
| |
יש לי עבודה מעולה!
האם גם אותה אני יצטרך להקריב בשביל סמינר???......
כולי התלבטויות.....ד' עזור לי להחליט את ההחלטה הנכונה שתסייע לי
לילך בדרך הנכונה ולבנות את חיי בצורה האידיאלית...
נ.ב
לא יודעת אם הייתי צריכה לפתוח אשכול על זה אבל הלב שלי רוצה לפרוק חלק
מהבלגן ששורר בפנים, אז תסלחו לי אם חפרתי לכם בשעה כזאת.... 
|
|
|
|
| נשלח ב-26/7/2011 00:55 |
|
| |
מזתומרת? למה להקריב?
|
|
|
|
| נשלח ב-26/7/2011 00:59 |
|
| |
אם אני אלך לסמינר שנה הבאה אני ככל הנראה יצטרך לוותר על העבודה שלי (רצינית, סביבה של אנשים חשובים ובוגרים יש לאן להתפתח בה, לא עבודה לדפוקים)
|
|
|
|
| נשלח ב-26/7/2011 01:06 |
|
| |
אני לא הכי בקיא באיך זה עובד בסמינרים אבל תקני אותי אם אני טועה: גמרת את החוצים ואת מתלבטת אם להמשיך בלימודי מקצוע בסמינר? (סמינר ג' או ד' או ווטאבר)
|
|
|
|
| נשלח ב-26/7/2011 01:12 |
|
| |
גמרתי בגרויות, לא חוצים (מכיר ת'הבדל?) פלוס מקצוע כלשהו בקטנה.. ו....כן, זה בערך ההתלבטות שקורעת אותי....
|
|
|
|
| נשלח ב-26/7/2011 01:17 |
|
| |
בסמינרים זה לא חוצים? טוב, האמת אין הרבה הבדל בין זה לבגרות אקסטרני.
ואם אין לך מה לעשות שם חבל לשרוף סתם שנתיים אם יש לך כבר עכשיו הזדמנות לעבוד.
(ותקני אותי אם אני טועה: הדבר הראשון שיבקש אותו "למדן" אחרי החתונה זה שתמצאי עבודה, לא? אז הוא אמור להיות מרוצה שיש לך כבר אחת...)
|
|
|
|
| נשלח ב-26/7/2011 01:22 |
|
| |
בטח שיש הבדל, הוא מתבטא בסוג התעודה, חוצים לא מוכר בשוק העבודה בכלל, זה אפ' לא תעודה אפקטיבית לדבר הכי זעיר שקיים בחוץ..לא חשוב.
אני רוצה ללמוד משו' נוסף במקביל לעבודה,
והסוגריים האלה, אווץ' זה ב-ד-י-ו-ק מה שתמיד רץ לי בראש!!! זה המשוואה הכי היונית עליי אדמות, למה אף אחד לא מסוגל להבין את זה?
|
|
|
|
| נשלח ב-26/7/2011 01:38 |
|
| |
כג [יא] דרך בעלי דעה, שיקבע לו אדם מלאכה המפרנסת אותו תחילה, ואחר כך יקנה בית דירה, ואחר כך יישא אישה--שנאמר "מי האיש אשר נטע כרם, ולא חיללו . . . אשר בנה בית חדש . . . אשר אירש אישה" (ראה דברים כ,ה-ז). כד אבל הטיפשים, מתחילין לישא אישה, ואחר כך אם תמצא ידו יקנה בית, ואחר כך בסוף ימיו יחזור לבקש אומנות או יתפרנס מן הצדקה; וכן הוא אומר בקללות, "אישה תארש . . . בית תבנה . . . כרם תיטע" (דברים כח,ל)--כלומר יהיו מעשיך הפוכין, כדי שלא תצליח דרכיך. ובברכה מה הוא אומר, "ויהי דויד לכל דרכיו, משכיל; וה', עימו" (שמואל א יח,יד).
|
|
|
|
| נשלח ב-26/7/2011 01:44 |
|
| |
נמאס לי כבר, לחשב זה כנגד זה- מה יבוא כתוצאת מ-X אם אני אנהג כך בY- ואם באמת הדברים נראים כמו שתיארת אני אפ' לא רוצה לנסות להכנס לזה.. השאלה אם הם באמת כך, לדוג' היום דיברתי עם בחורה צדיקה (ביחס אליי, עם צווארון חצאית אמצע....אם אתה מבין את השפה הזאת) היא נישאה לא מזמן ויצא לי לראות את בעלה הטרי, בחור טוב מה שנקרא, יום למחרת שאלתי אותה, "נו, שווה להתחתן עם כאלה?" היא אמרה שברור ו"עזבי אותך הזוגות היותר מודרנים חיים על הפנים" והוסיפה סיפורים על אחיות שלה כדיי לבשל דוגמה בקיצור, זה מפחיד אותי ....אולי אני חותרת לדרך שתבגוד בי? איך, על מי באמת אפשר לסמוך אלוהים?!
ובקשר לסטיגמות, אני טיפוס שנוטה להפריח דעתם של רוב, מעצבן אותי ההילוך עם העדר שכולם רצים אחריו כאנשים בלי עיניים...זה למה.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/7/2011 01:48 |
|
| |
מעניין אותנו הדוגמאות שהיא אמרה לך.. =)
אם יש לה אחות אחת או שתיים שהתחתנו עם שבבניקים (וזאת מכיון שבציבור החרדי זה או בחור ישיבה או שבבניק - בשאר האופציות כמויות החרדים זניחות יחסית) ועכשיו נראים כמו זוג ערסים זה רק מוכיח את תופעת העדר שאת מתארת..
|
|
|
|
| נשלח ב-26/7/2011 01:52 |
|
| |
היא טוענת שיש לה גיסים מודרנים ועוד גיס בחור ישיבה, והכל בולט הכל יוצא אחוצה אחרי שנה שנתיים של בישול טוב היא האריכה...אמרה שאפשר לראות את הזוגות המודרנים מנהלים ויכוחים (זוגיים) בפורום משפחתי...בניגוד להם הזוג היותר סגור (אברך+ אישה צנועה) על הכל מסכימים בלה בלה בלה...זוג יונים :)
|
|
|
|
| נשלח ב-26/7/2011 01:56 |
|
| |
| VIP_W כתב: |  |
והסוגריים האלה, אווץ' זה ב-ד-י-ו-ק מה שתמיד רץ לי בראש!!! זה המשוואה הכי היונית עליי אדמות, למה אף אחד לא מסוגל להבין את זה? |
|
נפגשת עם בחורים?? "שמעת" הצעות?
אם היית כותבת את ההודעה הזו לפני כמה שנים, אז אולי היה בזה משהו.. אבל היום???
מאיפה כל ה"ידע" הזה?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-26/7/2011 01:58 |
|
| |
יש לך מיידע שנוגד את המיידע הלזה?
|
|