|
|
| נשלח ב-31/7/2011 00:24 |
|
| |
ממש השתכנעתי מהסיפורים של האיש החשוב...
ניכרים דברי אמת!
|
|
|
|
| נשלח ב-31/7/2011 00:36 |
|
| |
שלשת החילונים האתיאסטים ברור שלא תאמינו לשום סיפור שכזה אתם תאמינו לכל לשון הרע שיספרו בעיתון משה קצב? בטח עשה, ישר לכלא אריה דרעי? אומרים שהוא לקח שוחד, אפילו השופטים אמרו. מאמינים לעד אפילו שהוא פושע עולמי שהרויח ממעמד העד מדינה, מאמינים לכל מה שאומר ברגע שיספרו סיפור מופת מרבי, מתחילים להטיל ספק, היה? לא היה? מי אמר?
על הרבי מחב"ד מספרים אלפי סיפורי מופת, אנשים שחוו על בשרם, כולם חיים איתנו כאן מה תאמר על זה אדם? סיפורי שלגיה? תחשוב מקסימום שזה לשון הרע על מישהו, ולמה שאלפי אנשים ישקרו ויספרו סיפורי מופת בדויים? והרבי מחב"ד הוא אחד מעשרות רבנים שחיים איתנו ומראים דברים מעל לדרך הטבע, שאין להם הסבר טבעי.
תוקן על ידי איש_חשוב ב- 31/07/2011 00:37:11
|
|
|
|
| נשלח ב-31/7/2011 00:41 |
|
| |
"סיפורי פוגי"
אתם לא מכירים את הסיפור ההזוי על הילד בן ה-4 שהתחיל כביכול לדקלם ש"ס ופוסקים?
|
|
|
|
| נשלח ב-31/7/2011 00:42 |
|
| |
אני לא יודע לגבי צידקות, ואינני בוחן לבבות , או אנשים!
אבל בשביל מליוני דולרים, או מליארדי, גם אני מוכן להיות צדיק
|
|
|
|
| נשלח ב-31/7/2011 00:44 |
|
| |
איש חשוב
כרגיל, כשאין תשובות מגיבים בהשמצות...
כדי שלא תתאמץ אני מצרף עוד סיפורים כלבבך...
"כי ... צירף למנין תשעה אנשים וביניהם בעל תשובה אחד והעשירי היה הקב"ה וכך התפללו, ולאחר שמת צירפו ג"כ למנין כי צדיקים במיתתם קרויים חיים" (מאריות גברו).
"היה מנהגו לברך שהכל על תפוחי אדמה, שכך היה מנהג רבותיו ר"נ מרופשיץ ובעל ישמח משה וכן מנהג צאנז וסטרופקוב" (ספר היחס לגה"ק מסטרופקוב פ"ה).
"שאמר הרה"ק דכתיב "ויתן לו מזהב שבא ויתפלל בעדו תמיד" על כן ציווה לבדוק בכל מי שנותן קויטל אם הביא "מזהב שבא" (דברי יחזקאל).
"מן עש"ק אחר טבילתו עד אחר שב"ק גבה במידת ראש" (קדושת יעקב).
"אלמנה אחת שבנה יחידה חלה אמר הבעש"ט בנך יתרפא במהרה, ואח"ז אמר אני מבטיח בחלקי בעה"ב שיהיה בריא. כשמת, הודיע שזה היה לנחם אישה מישראל לשעה קלה" (ספורי נפלאות מובא בכ"ס בעש"ט ה"א רלג).
"ר' ברוך קילל את שמשו במה שהדליק עש"ק נרות גדולים מדי... וכן היה רגיל לקלל כמה גדולי עולם ומחרפם ומגדפם. ולפני פטירתו, השתבח שלא קילל יהודי מעולם. ומכאן נוכל לדעת גודל קדושתו שודאי כל קללותיו היו להמתיק הדינים" ( מאורות הגדולים).
"פעם נסע השפעלאר זיידע עם ר' מיכלי בעגלה, ור' מיכלי היה היה מתפלל כמו תשע או עשר בזייגר, ואמר ר' מיכלי אני הייתי מתפלל כאן אלא שהרב דפה מבלבל אותי. שמע הזיידע ורץ להעיר, וביקש את הרב וימצאו בבהכנ"ס, ונתן לו שתי סטירות על הלחי, וחזר לר' מיכלי ואמר לו בשמחה, עכשיו אתם יכולים להתפלל שנתתי לו שני פאטשין א' כנגד העוה"ז וא' כנגד העוה"ב" (כתבי ר"י שו"ב עג').
"שאמר בעש"ט שפעל אצל הקב"ה שמקום קבורתו יהיה א"י ממש, ויצא מזה הלכה למעשה, כי רמ"מ מטשערנוביל עמד בשלג וכפור על ציון הבעש"ט ולא היה לו קר כלל, וטעמו כי עמד על הרצועה של א"י ששם אינו קר" (דרש טוב לח).
"פעם לא היה לרבי זושא אוכל ג' ימים והיה רעב מאוד, עד שנברא לו ב' דדים בפיו והיה יונק מא' חלב ומא' דבש, וכך היה יונק ג' חודשים" (בוצינא קדישא).
"הרה"ק מקרלין היה חולה מאוד בסוף ימיו והרה"ק ר' אשר מסטולין היה משמשו והיה מקנחו בעשית צרכיו, ופ"א ראה אצלו דם, ואמר לו שכך היה מעולם מפני היראה, וכל ימיו היה מצטער ועושה תשובה על שלא קינח לרבו בלשונו" (ספרן של צדיקים עמ' קכא).
"שאל בעל חמדת שלמה להרה"ק מוורקי מה צריך להאמין כדי להיות חסיד? אמר לו, כאשר היהודי הקדוש מעשן הלולקי קודם התקיעות , הרי זה ממש ככהן גדול המקטיר קטורת לפני ולפנים" (ימות עולם).
"אמר אדמו"ר מרן זי"ע ג' דברים צריך לעשות במסירות נפש, כן קיבל מאביו האדמו"ר איש מפי איש עד הבעש"ט... הב' לשתות ב' כוסות קאפע עם חלב בש"ק קודם התפילה" (דברי יששכר דב).
"רל"י הגיע לר' שמעלקא ודבר הרבה עם הטבחית , גם דיבר באמצע התפילה, וודאי היה זה ליחודים" (עשר אורות ג).
"בלולקי שלי פעלתי גדולות והורדת שפע לישראל" (קדושת היהודי ע' מ).
"כי בקופסא של טבקי שלו אצור היראת שמים שלו" (שם מא).
ומי יעמוד בסוד ה'.
תוקן על ידי באבא_זוטא ב- 31/07/2011 00:49:48
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-31/7/2011 00:44 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  | על הרבי מחב"ד מספרים אלפי סיפורי מופת, אנשים שחוו על בשרם, כולם חיים איתנו כאן מה תאמר על זה אדם? סיפורי שלגיה? תחשוב מקסימום שזה לשון הרע על מישהו, ולמה שאלפי אנשים ישקרו ויספרו סיפורי מופת בדויים? והרבי מחב"ד הוא אחד מעשרות רבנים שחיים איתנו ומראים דברים מעל לדרך הטבע, שאין להם הסבר טבעי.
תוקן על ידי איש_חשוב ב- 31/07/2011 00:37:11 |
|
אני לא יודע למה, אבל מה שכתבת מאוד יצרום לחלק ממגיבי האשכול הזה.
|
|
|
|
| נשלח ב-31/7/2011 00:45 |
|
| |
שמעתי פעם מראש ישיבה: "ראיתי תמונות של ר' משה פיינשטיין וספר לידו, ראיתי תמונות של סאלי בבא ויין לידו". ומן הסתם יפה כוח הבן מכוח האב וכוח הנכד משניהם.
|
|
|
|
| נשלח ב-31/7/2011 00:50 |
|
| |
| kfir4 כתב: |  | | אני לא יודע לגבי צידקות, ואינני בוחן לבבות , או אנשים!
אבל בשביל מליוני דולרים, או מליארדי, גם אני מוכן להיות צדיק |
|
אין לך מושג כמה אתה צודק.
אולי הוא היה צנוע וסגפן, אף אחד לא יודע, אבל מה שברור שכסף לא היה חסר לו.
המקובל אלעזר אבוחצירא: ישלם מס כמקובל הרב אלעזר אבוחצירא (בבא אלעזר) נדרש ע"י מס הכנסה לשלם 100 מיליון שקל מכספי תרומות שקיבל מחסידיו; הוא סרב, ובין הצדדים הושגה פשרה: הרב יתרום 20 מיליון שקל למספר מוסדות התנדבותיים
|
|
|
|
| נשלח ב-31/7/2011 20:51 |
|
| |
הרבי ג'ו כפרה
מילים: דני רכט וקובי אוז
בין הרים ובין סלעים
חי צדיק מלאך בחסד
מכונית ושני בתים
השכינה אצלו זה עסק
תור ארוך כל העדה
מבקשים ברכה או שתיים
גם בריאות גם עבודה
הרבי ג'ו כפרה
אגוני מגינם הוא
טו טו קראת
מעפר ירים מלך
טוטו קראת
עוד אבינו חי או מת
טוטו קראת
אין גדול אין כמוך
טוטו קראת
כל עיוור עכשיו רואה
להיכן זורם הכסף
כל כבשה צריכה רועה
שנואם יפה ברצף
הוא שואל ויש תשובה
מטלפן אל השמיים
הוא נותן לך תקווה
הקדוש ג'ו כפרה
אגוני מגינם הוא
טוטו קראת
מעפר ירים מלך
טוטו קראת
עוד אבינו מה נשמע?
טוטו קראת
אין גדול אין כמוך
טוטו קראת
אואואואואואואו איי איי איי איי
מי הגדול שבתורה?
הרבי ג'ו כפרה
מי מרפא כל עקרה?
הקדוש ג'ו כפרה
הוא הציל אנשים רבים
משדים ועין הרע
הוא מומחה בקבלה
הרבי ג'ו כפרה
אגוני מגינם הוא
טוטו קראת...
|
|
|
|
| נשלח ב-31/7/2011 21:02 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  | על הרבי מחב"ד מספרים אלפי סיפורי מופת, אנשים שחוו על בשרם, כולם חיים איתנו כאן
מה תאמר על זה אדם? סיפורי שלגיה?
תחשוב מקסימום שזה לשון הרע על מישהו, ולמה שאלפי אנשים ישקרו ויספרו סיפורי מופת בדויים?
והרבי מחב"ד הוא אחד מעשרות רבנים שחיים איתנו ומראים דברים מעל לדרך הטבע, שאין להם הסבר טבעי.
תוקן על ידי איש_חשוב ב- 31/07/2011 00:37:11 |
|
לאחר שקראתי את דבריו החשובים של "איש חשוב" אני מתחיל להאמין שלא רק הרבי מחב"ד חי איתנו אלא גם הגולם מפרג חי ובועט בפורום.
ודרך אגב, הנס הגדול הוא לא יצירתו של הגולם אלא יכולתו של הגולם להשתמש במחשב.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-31/7/2011 22:36 |
|
| |
אני לא מהמאמינים שהרבי מחב"ד חי היום וההבנה שלך לוקה בחסר כתבתי שהרבי מחב"ד הוא אחד מעשרות רבנים - שמראים דברים מעל הטבע - ושהרבנים חיים איתנו הכוונה לא היתה שהוא אחד מאלה החיים איתנו היום
ואגב הדקדוק של שרה בן ושל השוטה הנוסף, בקטנות כמו "האם הרבי מחב"ד עדיין חי" במקום להתייחס לכל הנאמר בתגובתי, מוכיחה על הרמה הילדותית השוררת כאן בפורום חבל על ההשקעה בזמן היקר כדי לענות לשוטים "אם תכתוש את האויל במכתש בתוך הריפות בעלי לא תסור מעליו אולתו" ועל פי רוב כשיש משהו עניני לענות, עונים, ולא נתפסים לדקדוקי מילים.
|
|
|
|
| נשלח ב-31/7/2011 22:38 |
|
| |
עכשיו אני שם לב שהילד בן 6 קרא לי עוד גולם אני הגולם שמשתמש במחשב
הרמה הרמה.. פעם היו כאן חילונים עם לפחות קצת רמה היום אנחנו משחקים כאן עם ילדים ובני טיפש עשרה אולי קצת סינון? צריך לשאול כל אחד לפני שנותנים לו אישור כתיבה, "האם אתה מעל גיל 6"?
|
|
|
|
| נשלח ב-1/8/2011 00:25 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  | עכשיו אני שם לב שהילד בן 6 קרא לי עוד גולם
אני הגולם שמשתמש במחשב
הרמה הרמה..
פעם היו כאן חילונים עם לפחות קצת רמה
היום אנחנו משחקים כאן עם ילדים ובני טיפש עשרה
אולי קצת סינון?
צריך לשאול כל אחד לפני שנותנים לו אישור כתיבה,
"האם אתה מעל גיל 6"? |
|
אולי כדאי שתיתן למישהו לבדוק את דברי קדשך לפני שאתה מפרסמם כדי שלא תצא טעות מתחת לקולומסך.
מי שמוריד את רמת הפורום אלה טיפוסים כמוך שלא יכולים להתמודד עם הכתוב ולכן מתייחסים לכותב.
אפשר להוציא ספר עב כרס רק מלצטט את נאצותיך וכינויי השמות בו אתה מכנה את הכותבים פה בפורום.
אתה יכול להגיש תלונות להנהלה כפי שהינך רגיל לעשות.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/8/2011 03:01 |
|
| |
תוקן על ידי איש_חשוב ב- 01/08/2011 03:06:42
|
|
|
|