בית פורומים עצור כאן חושבים

עשיו שונא ליעקב,רציונלי ?או תורה מן השמים?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-25/7/2012 23:15 לינק ישיר 

אגנו היקר

אינני בטוח בכלל בנתוני אחוזי האנטישמיות שהעלית,
30 אחוז שראו לנכון להודות משקפת אחוזים הרבה יותר גבוהים,
99 אחוזי התקשורת העולמית הם אנטי יזרעל,
עוד צריך לדעת של כל גויי הארץ הם מזרעו של עשיו,
עוד קוריוז ,ההתבוללות בעולם היא בלתי ניתנת לתיאור ,ולא אתפלא שאם נוודע לאחוזיה במהלך הדורות ימצאו חצי עולם יהודי[הזוי, נכון?]הרי ההפסד לעם היהודי באותה מציאות היא אפסית ורק הזהות היהודי נאבד מאותם מתבוללים
לגבי למה העם היהודי הוא הכי סובל ,נשאיר את זה לפרשניניו ולחזלינו לאורך הדורות,

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/7/2012 23:25 לינק ישיר 

אפרים

נכנסת כאן לנושא שונה לחלוטין שראוי לאשכול אחר,
וכך לך צידה לדרך,,,,80 אחוז מהמדינה טוענים שאילולא קושי של עול הדת הם היו רוצים להשתייך לאותו ציבור,
ואם אינני טועה ,נתח מכובד מממש את רצון זה ברישום ילדיהם במוסדות על טהרת הקודש,,

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/7/2012 23:52 לינק ישיר 

ביליצר-

"30 אחוז שראו לנכון להודות משקפת אחוזים הרבה יותר גבוהים"

האם אתה קורא מחשבות ויודע צפונות? ודאי שאנשים לא תמיד אומרים את האמת בסקרים, אבל בגדול למה שאדם שחי במערב החופשי והליברלי יחשוש להביע את דעותיו בכל עניין שהוא?

"עוד צריך לדעת של כל גויי הארץ הם מזרעו של עשיו"

כלומר אתה טוען שהכלל עשו שונא ליעקב אינו חל על כל הגויים אלא רק על צאצאי עשיו (שאין לנו שמץ של מושג מי הם). זו כבר התקדמות של ממש! :-)

"99 אחוזי התקשורת העולמית הם אנטי יזרעל"

ראשית זה לא נכון. למשל רשת הטלוויזיה בכבלים הנצפית ביותר בארה"ב (פוקס ניוז) היא מאד פרו ישראלית (יש אומרים שאפילו יותר מכלי התקשורת בישראל :-)).
שנית, לא כל ביקורת על ישראל היא אנטישמיות (למרות שלעתים קרובות היא כן).
שלישית, לא ברור כמה כלי התקשורת מייצגים את האוכלוסיה (ראה למשל המצב בארץ)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/7/2012 00:04 לינק ישיר 

אגנו

האם אני אמור להסביר לך שהאנושות לא מעוניינת לחשוף מעצמו שנאה בכלל ואנטישמיות בפרט?

עשיו שונא ליעקב כבר דנו האחרונים את מי היא כוללת ,האם דוקא עשיו או לאו דוקא,

לגבי התקשורת העולמית ,המציאות מדברת בעד עצמה,האם הגזמתי ב99 אחוז ?ייתכן ,אבל לא בהרבה,

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/7/2012 00:17 לינק ישיר 

ביליצר-

"האם אני אמור להסביר לך שהאנושות לא מעוניינת לחשוף מעצמו שנאה בכלל ואנטישמיות בפרט?"

אבל אם אמנם אנשים מתביישים להודות שהם אנטישמיים הרי זה גופו מוכיח שהאנטישמיות איננה כה דומיננטית כפי שאתה טוען. אנשים לא היו מתביישים להודות בדעה שנראית להם כדעה השלטת!

"עשיו שונא ליעקב כבר דנו האחרונים את מי היא כוללת ,האם דוקא עשיו או לאו דוקא"

מעניין. לא ידעתי. יש לך הפניות?

אגב, לפסיכולוגים יש היום מבחן שכנראה מסוגל לבדוק את הדעות הקדומות של אנשים גם כשאינם מודים בכך
ראה
http://www.scientificamerican.com/article.cfm?id=the-implicit-prejudice
וכן
https://implicit.harvard.edu/implicit/israel/research.jsp

לא הצלחתי עדיין למצוא ממצא ברור לגבי בדיקת אחוזי אנטישמיות באמצעות מבחן זה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/7/2012 01:02 לינק ישיר 

אגנו,

הדעה השולטת מתבטאת בפומביות על אנטי ציונות ולא מה שמסתתר תחתיו,אנטישמיות,
אם יסקרו דעת קהל ששולטת ,האם יש לך סלידה מהכושים או כדומה,כמה אחוז מצטדקים אתה מחסיר?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/7/2012 01:56 לינק ישיר 

ביליצר-
לא הבנתי את דבריך. תנסה לענות בכן או לא על השאלות הבאות:

1. האם הדעה השלטת בארצות הברית היא אנטישמית?
2. האם הדעה השלטת בארצות הברית היא אנטי-ציונית?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/7/2012 08:54 לינק ישיר 

אגנו,
ב,ט

כתבת שאנשים לא היו מתביישים להודות בדעה השולטת,

הגבתי,הפומביות של הדעה השולטת היא אנטי ציונית ולא מה שמסתתר מאחוריו ,קרי,אנטישמיות,
כמו כשיסקרו סקר על סלידה או אי סלידה מהכושים וכדומה תוכל להבין הרבה אחוזי מעמידי פנים מתחסדים,

ממשלת ארצות הברית עדיין עומדת,ע מ ד ה לצידינו,בניגוד לשאר ,
אין לזה קשר לשאר אמצעי התקשורת שבמדינות ארצ,הב

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/7/2012 10:51 לינק ישיר 

ביליצר-

אתה לא יכול לענות על שאלות פשוטות בכן או לא?

בא ננסה שוב. אני אפשט את העניין עוד יותר בשבילך.

אם נעשה סקר בארצות הברית לגבי הנושאים הבאים, מה יהיו התוצאות לדעתך:
1. איזה אחוז מהאמריקאים לדעתך היו אומרים שהם אוהדים יותר את ישראל, ואיזה אחוז אוהדים יותר את הערבים? תן מספרים.
2. איזה אחוז מהאמריקאים לדעתך היו אומרים שישראל היא בת-ברית וידידה של ארצות הברית? תן מספר.
3. איזה אחוז מהאמריקאים לדעתך היו אומרים שירושלים המאוחדת צריכה להשאר בריבונות ישראלית? תן מספר.
4. האם יש יותר אמריקאים שחשים קרבה לישראל או יותר אמריקאים שחשים קרבה לצרפת או לגרמניה או למכסיקו?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/7/2012 10:53 לינק ישיר 

ביליצר,התיחמונים של החרדים היום זה המשך להתנהגות הגלותית  של היהודים בכל הדורות  כלפי הגויים אז מה אתה תמה  שהגויים שנאו אותם?

מה יש לך לומר על הנאמר בקישור הבא:

http://www.daatemet.org.il/articles/article.cfm?article_id=119

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/7/2012 17:06 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/7/2012 18:23 לינק ישיר 

אגנוסטיק כתב:
ביליצר-

אתה לא יכול לענות על שאלות פשוטות בכן או לא?

בא ננסה שוב. אני אפשט את העניין עוד יותר בשבילך.

אם נעשה סקר בארצות הברית לגבי הנושאים הבאים, מה יהיו התוצאות לדעתך:
1. איזה אחוז מהאמריקאים לדעתך היו אומרים שהם אוהדים יותר את ישראל, ואיזה אחוז אוהדים יותר את הערבים? תן מספרים.
2. איזה אחוז מהאמריקאים לדעתך היו אומרים שישראל היא בת-ברית וידידה של ארצות הברית? תן מספר.
3. איזה אחוז מהאמריקאים לדעתך היו אומרים שירושלים המאוחדת צריכה להשאר בריבונות ישראלית? תן מספר.
4. האם יש יותר אמריקאים שחשים קרבה לישראל או יותר אמריקאים שחשים קרבה לצרפת או לגרמניה או למכסיקו?

אינני בקיא בפוליטיקת ארה,ב ,אני כן מבין שיש אחוזים ניכרים אנטי ישראליות כמו שאני מבין שיש אינטרס משותף אנטי טרוריסטי ואולי גם אמצעי כלכלה,
הרגשת קירבה לעם ישראל אצל העם האמריקאי בכלל, נשמע לי הזוי ,בפרט ?ייתכן ,
להזכירך שבקנדה מדברים צרפתית ולא עברית,

הציטוט האופטימי בדברי הספרי מי כמונו נגיד ,,הלואי,,
אבל לא מדובר כאן על ציטוט יחיד,הגמ, אומרת ולמה נקרא שמו סיני ,שמשם ירדה שנאת האומות לעולם,

אפרים בן

מתי בדיוק באו הציטוטים האלה לידי ביטוי ?דינא דמלכותא דינא,וגזל עכום אסור ,
את התחמנות הגלותי[שרק סיפרו לך ולא ציטטו לך] שהיתה די מחוייב המציאות מעצם הגלות בכדי לשרוד ,אלו עבירות כלל עולמיות ,בהתחשב בזה שגם אם היו כאלה שנתפסו בתחמנותם שהביאו לידי איבה ,הרי אלו העבירות חוק היחידות שבהם יוכלו להאשם ,,ע,ע בית הסוהר בארצינו ,כך גם היה שם והרבה פחות,

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/7/2012 21:33 לינק ישיר 

ביליצר-
 "אינני בקיא בפוליטיקת ארה,ב ,אני כן מבין שיש אחוזים ניכרים אנטי ישראליות כמו שאני מבין שיש אינטרס משותף אנטי טרוריסטי ואולי גם אמצעי כלכלה. הרגשת קירבה לעם ישראל אצל העם האמריקאי בכלל, נשמע לי הזוי ,בפרט ?ייתכן "

ובכן, עיין בלינקים הבאים ותופתע לטובה. יש אמנם אחוז מסויים של אנטי-ישראלים, אבל הם במיעוט, והרוב המוחלט הוא פרו ישראלי, ויותר אמריקאים חשים קרבה לישראל מאשר לגרמניה, צרפת, ומכסיקו למשל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/7/2012 21:54 לינק ישיר 

אגנו

רק 17 אחוז חושבים שירושלים שייכת לנו היסטורית ,
האם זה שנותנים לנו אישור לגור לצד ערבים היא בעיניך פרו ישראלית,האם שכחת שאישרו באום לפני 60 פלוס שנה שירושלים שייכת לנו?
אגב,האנגלית שלך שפת אימך או נרכשה אחרי..?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/7/2012 22:15 לינק ישיר 

ביליצר-

"רק 17 אחוז חושבים שירושלים שייכת לנו היסטורית"
איפה ראית את זה? תקרא שוב את הפסקה הרלבנטית שם. נראה שיש לך בעיות בהבנת הנקרא באנגלית.

נראה שאתה זקוק לכך שאתרגם לך את הלינקים:
1. בין 50% ל 70% חושבים שירושלים צריכה להשאר בלתי מחולקת בריבונות ישראלית (כולל המקומות הקדושים לנוצרים ומוסלמים). לכל היותר 34% חושבים שהיא צריכה להתחלק.

2. עפ"י מדד הקרבה שחש האמריקאי הממוצע למדינות אחרות ישראל נמצאת במקום השלישי מבין 18 המשתתפות (אחרי אנגליה וקנדה) ולפני המדינות הבאות: גרמניה, הודו, מקסיקו, רוסיה וצרפת.

3. על השאלה את מי הם אוהדים יותר את ישראל, או את הערבים - 61% מהאמריקאים עונים את ישראל ורק 19% את הפלשתינים.

4. 73% מהאמריקאים מגדירים את ישראל כבת ברית קרובה ונאמנה של ארה"ב.

איך יכול מישהו בעל יושר אינטלקטואלי מינימלי לקרוא את הנתונים האלו ולא להסכים לקביעה שהרוב המוחלט של האמריקאים הם אוהדי ישראל? אלא אם כן שוב תטען שרוב האנשים משקרים לסוקרים...

אגב, האנגלית שלי היא נרכשת ולא שפת אימי.

תוקן על ידי אגנוסטיק ב- 26/07/2012 22:16:55

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > עצור כאן חושבים > עשיו שונא ליעקב,רציונלי ?או תורה מן השמים?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 11 12 13 ... 16 17 18 לדף הבא סך הכל 18 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.